Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Разочаран.Разочаран од себе си,разочаран од нашата татковина,разочаран од македонскиот народ седам и не знам што да правам со себе.Не знам од каде да почнам,дали од позитивните работи или негативните.Сепак ги одбирам првиве,не дека се подобри туку дека се малку.Нив ги нема во мојов сегашен живот.Можеби ги имало порано, но сега ги нема.Исто како што ја нема и љубовта.Неа ја оставив на пола пат,ја заборавив потполно.Во мене повеќе нема љубов за ништо,а порано ја имаше во изобилие.Едно време имав љубов кон саканата,љубов кон другарите,кон клубот,кон семејството,а сега ? Е сега драга имам само омраза и тоа омраза кон сите,а особено мене.Да,почнав и самиот да се мразам,да си станувам одбивен но уште повеќе почнав да ги мразам оние кои ја поседуваат љубовта сеуште.Потполно сум изгубен во просторов,немам поима што сакам од мене,а ни од другите околу мене.Животов го глеам како една книга која треба да ја прочиташ,искусиш.Јас стигнав до првите страници,ги читав со огромна страст со желба да ја прочитам цела во еден здив,но тука застанав.Застанав бидејќи понатаму страниците се празни,нема што се чита или пак јас не го гледам,ниту разбирам текстот.Лутам драга по земјава,светов без идеја,без желба за ништо.Човек кој што нема желба за ништо,ниту пак има љубов кон нешто не е човек за мене.Тој нема кој да го води во животов,нема инспирација за истиот.Е драга таков сум и јас : изгубен,разочаран кој што лута по светов без инспирација и желба за живот.

F.A.J

Well, all work and no play, makes me a dull boy.

Плус, ме изгриза оправданото чувство на изолираност, на то шо знам дека нема жив чоек на километри од мене. Матер ебам јас и на наука и на све.

I just wanna to пасам овци и да пишам критика на Engels. That's all.

Драга, само што видов распоред за полагање на факултет и гледам еден предмет полагам на 21 декември... па добро бе мајку му стара , ако испаднат Маите во право и тоа последен ден од животот да биде , ја со полагање колоквиум да го поминам ли ?

Тууу ако биде така , ептен баксуз сум значи ... цел живот во учење би ми поминал:icon_lol:

Кајг,
се будам сабајлево и гледам Принц златна тема затворил. Од одма филм ми се крши.
Ама тоа е што е, ако се е по план, супер ден на повидок :)

П.С. ПП тролу, немам намера да ти одговорам.
Ни сега, ни утре, ни во вечни векови. Амин.

Чувството кога се осеќаш како најголема будала бидејќи имаш платено автобуска карта, а контролата пушта две шмизличиња кои се без билет, за греотка тие кутрите ...непроценливо!!!

Кајганче!
Се надевам дека ова денес што го напраив, нема да ми донесе последици.
Ако се деси обратното, тогаш се на купче може да оди по ѓаволите.

Draga Kajgana, reshiv da se penzioniram i da ostavam mesto na pomladite (Io Sono, Syn, wot, Bene, Iko_Tricepsot, itn..) da ne sum kako Zaneti da si neam usul i sve toa, i se macham da go brisham juzerot ama ne se brishe be, eve veke vtor/tret den, pobarav pomosh od nashiot admin Acid ama izglea on ne saka da si odam pa neshto mi vika chekaj/mekaj (yeah Acid, i dare you)...

Ne deka ke prestanam da chitam i voopshto da go posetam forumot i da se ufilmam kako poveketo luzeri koi begat (taka gi vikam ja mozhe ne se) demek eve porasnav sea, i am to good for this forum (posho nkogash nema da sum too good for this shit) nego mnogu loshi makedonci be ima :D iskreno... onaka kremot na loshite makedonci si lechi frustracii na ovoj forum, a mozheshe da prat nov forum i tamu da si pishat i da ja ostavat na raat kajganava, ama ne... najlosho e shto ne samo loshite makedonci tuku i tie malku albanci so internet doma i tie dojdoa tuka :D pa ni oni ne se neshto podobri od ovie... pa politika... ehaa :D <3

Ke dojdam so podobar nik nekogash, koa ke sum so deca i sve toa :D :D koga ke nema "shiiiptariii beee incesti bee" ili "maqeeedoniii nemate drshafa nemate ime nemate nemate" i/ili koga ke go trgnat Misirkov od moder <3

Acid, ova ne planira da stigne ni na gmail ni nikade, taka da i know you got the magic stick, make it happen hater <3 :D :D

Драга..денеска се успав за на работа, и сватив дека, кога и да се успијам денот ми е МУВЛА! Епа денеска ми беше таков денот бидејќи СЕ УСПАВ! :вонзем:

Драга Кајгана, здраво и добро те најдов.
Малце касно вака за упознавање после толку години на твое постоење и три години од моето правење на мојот акаунт на форумов, ама јебига мораше и овој ден да дојде. Како и да е, јас сум Gorks. Мило ми е.
Нема смисла да ти кажувам за моето минато пошто ќе заглавам со пишување до утре и веројатно ќе јадам бан уште пред да се запознаеме ко што треба, па затоа ќе ти кажам на кратко за деновиве што пројдоа. Ќе почнам од петокот.
Отидов на факс среќен што имам само едно предавање и што рано ќе си одам дома ама ко за беља, мораше да ме најде деканот и да ми каже дека целата вежба наместо да ја подели на цела група решиле со асистентот да ми ја дадат мене да ја завршам преку викенд. Payback time!
Исто така недела дена женската ми се праеше важна и ми кењаше колку и е тешко на факс па затоа не се видовме цела недела (читај: немавме секс). А јас како фин дечко збор не и кажав туку ја подржив и згора на тоа мораше да ми се испонаша како морон на искачање у саботата и да ми го упропасти и тоа малце слободно време што го имам. Ама јебига, знае како да ме омекне па во понеделникот сабајле ми се нацрта у 8 на врата и ме купи со секс. Make-up sex. Знам, морам поцврст карактер да имам. Како и да е, успеав се да завршам на време и се се среди со факсов. Сега останува уште некој да ми објасни зашто женска ми има таен твитер на кој јаде гомна за сите (вклучително и за мене) и не ми кажала иако цел месец ја терам да напраи твитер и да ми напраи фалоу. Ама нема врска, битно твитнала дека имала добар make-up секс, и дека тие што сметаат дека сексот не е клучен за добра врска всушност тресат глупости пошто незнаат што пропуштаат. Ego boost lvl:9000.
Нема врска, тоа е тоа.. морав негде да се испуцам убаво. Фала ти, сонце си.
До наредниот пат... <3

Кајго, кога има некакви инциденти па дури и кога ги нема, медиумите се најгласни против навивачите. За нив инцидент е и кога навивачите стоеле цел меч на столовите, а сигурно како инциденти веќе карактеризирааат и гласно навивање, додека фрлена приотехника во терен е инцидент од невидени размери.

Meanwhile, никој не известува за хуманитарните акции на навивачките групи ширум Македонија или и тие што известуваат се некои од порталиве...
Во претходниве недели и месеци имаше низа хуманитарни акции од навивачките групи. Крводарителски акции од Кумани Куманово, Ајдуци Струмица, Мајмуни Прилеп, Лозари Кавадарци, хуманитарни акции од ЦПБ Скопје, ФА Скопје кои покрај акцијата за средства за свој операција на нивен член, донираа и средства за посиромашните Македонци од Тетово и околните села, хуманитарна акција имаа и Војводи Тетово, а денеска Комити ја почнавме низата хуманитарни акции кои ќе претстојат периодов во склоп на прославата на 25 години Комити :) Се извинувам ако изоставив некој, не е намерно :icon_mrgr:

Е така да си знаеш, не сме само хулигани :)
А во меѓувреме додека низ Скопје се патролира со калаши па макар биле и играчки,
полицијата изврши упад во автобусот на Комити и ги сликаше сите навивачи и собираа податоци. Во Кавадарци претепано 15 годишно дете бидејќи фрлило петарда пред утакмица. Удри по своите кога неможеш по вистинските криминалци.
Нема од што да се грижат, проблеми повеќе не правиме, работата си ја завршија во 1999 кога успеаа да ја растурат единствената групација која сега ќе им беше пречка на патот кон остварување на целите да ја нема пола Македонија, а можеби и цела.
А и ништо не ни можат дур Осама е со нас на трибина :icon_mrgr:
374004_368093553285595_1510740696_n.jpg

Покрај крводарителската акција имавме и изложба со навивачки матријали, прва осд ваков облик во Македонија.
http://www.mkd.mk/78786/sport/komit...ardar-i-makedonija-fotogalerija/?pid=4675#img

П.с.
mer_8316.jpg

среќен ќе биде тој што ќе ја добие крвта од една од легендите на Скопје, легендите на Македонското навивање, пример за храброст :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom