Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

. Барам спиритуален начин да смирам живец иначе ојдов Бардовци... Полошо нешто од глуп човек е неук човек и тоа баеги полошо. Како бе да му објаснам на татко ми дека не се шинува секој ден различен дел од раката туку дека има реума?Како да му објасниш на неук човек? И јас и сестра ми медицински лица он пцуе бели мантили ништо не знаеле они него чичко железничар му рекол дека многу ја шинал мора да става мраз за отокот
. Мраз на реума=масло на оган......али тоа е јас си го јадам стапот и го трпам како лелека цело време.....ќе побудалам немам живци за ништо веќе.......и да веќе два месеци немам кујна ние уште реновираме никако да се заврши налет веќе......мора да има чаре губам многу време на овие глупости наместо да уживам во младоста и лудоста......И не ми се верува дека Бетовен и Моцарт слушам али морам да пробам се.....
Се чувствувам како гревче некое ептен за жалење.......

уште да знаеше што значи оваа "професија" .
а верувала или не оваа толку многу ја мразев и ми се гадеше (сега од кога дознав која е уште повеќе ја мразам) што скоро секоја вечер имав кошмари. (најсериозно).