Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ааааааааааа тежок пациент, тешко ќе се лекува :icon_lol:.

Драга,
Маврово away, идам со другари на викенд се гледаме за 3 дена
поздрав :)

Драга
Имам внук:vozbud: ......најубаво чувство на целиот свет......кога го гледам не ми е верно дека имаме нов член на семејството, нова радост. Али заебан е малиот се гледа дека има нешто од тетка му:pipi: .... И кој вика дека после дождот неиде сонце? Тешко ни е да поверуваме али во фразата има нешто вистинско.....
James Arthur - почнувам да го обожавам.....

Кајги , ќе го фрлам телевизорот на сред улица !!
Реклама на Стоби Флипс :
И бевме утеха на Јана кога му раскинуваше на Кире .
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Ар ју факин КИДИН МИ ?!

Му раскинува , врти грб и отвара Стоби Флипс од 10 денари алергија да и излезе по рацете .

Бејбе,
ни Патрик Џејн у цела сезона нема испиено толку чај како што испив ја овие денови! Ама подобро сум, си го повратив гласот. Деновиве си се дружев со Зафон, освен домашните не гледав никого. И знаеш прекрасно ми се вклопи. Си ги прочитав книгите што ги иам дома, за после да ги малтретирам да ми донесат други од библиотека. Истите реченици, ама со секое читање откриваш нешто ново, ја доживуваш на посебен начин... И така си се одморив, си собрав сили за да ги изгурам месец ипол дена што останаа.
Го обожавам типчево, знаеш?

Sakam be vaka filmovi koa gleame :D
Daydreaming cel den praam, da ti se pluknam u toa skoloto. Na 3 cas se pojaviv I uste od sabajle se karav so site :D
Koj film da go gleame be vecer nekoj so ne sme go gleale nikoj?
Ova na rekalaamine za droga me posekja hahahahahha :D
Filmot koj ne smees da go propustis :DD
Corapive golemi mi se I ladno drzat nekako ama zatoa long live toplotni izvori. Od skolo direkt naaa grealka I dremam taka od toploto ne znaes kako vo rajot da sum se osekjam togas :D
Moram da prekinam da jadam ama zivotot e pun so vencavki rodendeni I veridbi I kaako da ne jades??? XDD
Eve film ke gledam I ke jadam blagi edni I chips I gazirano I kafe. I aj sea ne jadi. Blago I chips najbolje kombinacija ever.
Drugarka mi rodi bebe :D ti kazav? :D
Da be, ubavo e bebeto, ne e nekoe grdo takvo :D
Taka aj idam da gleam serija ahhahah :D

Драга кајгана. Можеби е себично од моја страна што ќе ви ја плеснам сликава во фаца, ама ете, чувствувам дека така треба.

На ви продукт од војна

Овој кошмар го живеам секој ден. И боли! Ебено боли! Искрено се надевам дека барем на дел од вас ќе ви го сјебам моментот додека ја гледате сликата. Ние сме гнасни хипокрити! Поголемиот дел од луѓето се отпад на ова убаво парче, наречено планета Земја.

Не сакам во суштина да реплицирам на темава, но кога ја видов сликата ми дојде таков нагон. За жал, од мали учиме дека човекот е најразвиеното суштество, најсовршеното. Сами себе си го билдаме егото, а во суштина сме полоши и од најкрволочните животни. Затоа што лавот ќе те изеде затоа што е гладен, а човекот ќе те убие пошто така му се споиле жичките во глава. Имаше една убава реченица: Кога човекот ќе убие лав, тоа го нарекува лов, а кога лавот ќе изеде човек тоа го нарекува свирепост.

Секогаш кога ќе ми дојде такво грдо, беспомошно чувство предизвикано од работи како сликата погоре, го гледам спотов:

Има прекрасна поента и поставува прашања кои секој од нас треба да си го поставува барем еднаш дневно.

423162_383254935092642_218330360_n.png

Се плашам дека е дојден тој ден... за жал:place:... Колку често се наоѓате во ваква ситуација како во долната слика... и не не дека јас немам мобилен и не можам да се ставам на нет од каде и да стигнам... туку стварно останувам зачуден на главите вперени со погледот надоле... Светот е околу вас... не е виртуелен... еј алооооo_O

Драга , немам ништо посебно во врска со мене да ти споделам , но затоа ќе споделам еден Невообичаен Факт :

Мислите дека имате лош ден ? Во 1976 година Роналд Вејн го продал своето 10% учество (акции) кое го имал во Apple за 800$. Денес тие вредат $58,065,210,000 .

Кајгано,
не си свесна колку ми е досадно. Толку ми е досадно, што им досаѓам на луѓево со глупости.
Е да знаеш колку ми е досадно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom