Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе напнам сеа на фб со хејтерски статуси на хејтерите на денов,пошо само хејтање во еден правец е ту мејнстрим. Римембер римембер, д фифт оф Новембер! Хејтерс гона хејт!
Ае кај шо не требит та едните та другите.

Бев во скопје 2 дена, и денеска кога се враќав поминував низ паркингот што е одма до мојата куќа, следејќи некои крици ја најдов мојата мачка која ја чувам 4 години, полумртва на паркинг. Се мачеше многу и се тресеше, ја погалив 5-6 минути и она пополека се смири но беше неподвижна со отворени очи и имаше земја на очи.
Земав голем камен, и ја убив.

Ne te ni citam vekje! Poubav mi e zivotot bez tebe!
Eden tvoj clen na date me vikna mnogu classy si pominav :D
Ama gueSs what?
Preku fb me pokani. Yes u heard me.
Fb, ne tebe. I ispadna deka I da ne si bila ti isto ke mi se fatese zivotov :D
I on vika deka people here smell like garbage. Yes u heard me :D
Aj odam da spijam :D

Драга К.

Those awkward moments, кога продавачкатa во маркетот каде купуваш те прашува кога ќе се жениш ...... дека време ти дошло за женење ......

....and my expected reaction:

gt+dont+got+a+job+gt+don+t+go+to+work+_062f7dc2e2f0c36b5998c1bdd5d863d0.jpg

И како Марфиев закон во пракса, другарот ти е тука да ја зачини ситуацијата со измислена глупост и излетува со следниот коментар:

"Па да, и јас му го викам истото. Му ја местев братучетка ми, ја откачи на прв состанок, а девојчето лудо по него, скисна дома плачејќи после тоа. А колку имаше желба да живеат заедно ...."

И продавачкава се избацува со следниов поглед ...
angry-woman.jpg

.... И почнува нервозно да ми ги џитка производите на страна.

Другарот продолжува - "И не сум го видел со девојче од тогаш. Стварно не знам што му е, а и толку прекрасни колешки има таму на .... како беше она .... нешо fashion design."

И на последните два збора продавачкава скиселува фаца......
disgust.jpg

И излегуваме од продавницата ....

Јас
6725.jpg

он
images

И ќутенката до дома ................... крајно поразен :D.

Драга моја, испадна дека ми вратил за една заебанција со пиво што ја направиме јас и неколку другари за Нова Година. Ти се верува ли? Близок другар да те стави во таква незгодна ситуација и да ја ескалира до тоа ниво? :D, кој знае што ќе им приреди на останативе другари кои беа дел од тој ист "заговор"....

Толку од мене за вечер срц, до следното :)

ДК
Жанко З‘ш Голабоски:
Викет пријателите биле ко женски гради.Или се вистински или не.Не дај Боже пријатели да ти се градине од Карлеуша.Пубо да си зејш две кофи од Лихнида :pos:

Долга и бесна ноќ, жал ми е само што за саат време треба да одам нашколо. А да, изгледа си заработив карта за во еден правец.:свиркам:. see ya

К,
Зошто нашите книжарници немаат веб страници? И зошто немаат ништо до Емил Зола? Незнам дали да инвестирам во англиска верзија од Нана. :(
Ми летна паузата во гуглање книжарници во Ск. Ајт се читаме после.
mwaaah...

Драга Кајгана,

И денес сум во некоја апатија целосна, безволна за било што, едноставно радо би го преспала денов, иако станав пред 1 саат. Едноставно не ми се искача надвор, нити ролетните сум ги тргнала. Слушам некои тажни виолини и гледам во една точка. Се надевам ќе ми помине брзо, зашто не можам уште долго да глумам настинка пред другите ...

К,
Зошто нашите книжарници немаат веб страници? И зошто немаат ништо до Емил Зола? Незнам дали да инвестирам во англиска верзија од Нана. :(
Ми летна паузата во гуглање книжарници во Ск. Ајт се читаме после.
mwaaah...
Од дотичниот имам книги (сум ги приметила дома во библиотека) кажи ми што поточно ти треба... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom