Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
turi im kur be ni si terame sami shema......

e taka....naaapan sum....pak voa sranjeto pocna da me napinja od vnatre....

pak taa potreba da se klukam so otrovi....

zostooooo.....

Драга, чуден народ. Зошто, бе, не го искористат интернетот за да се едуцираат? Или пак, да го искористат полесниот начин - форумов. Ако не знаеш нешто - прашај! Сигурно од 40 илјади членови на форумов ќе се најде некој што го знае одговорот.
Инаку, с`е уште настината, ама сега сум и засипната, гласот ми вибрира. Ах, мераци...! :pos:
Ај.

Една лесна музика ја држи светлината... :свиркам:

Тапа ден на работа. Налет тоа, утре сум на работа. Плус тоа шефот не ми дозволува да одам втора смена. Ми се скурчи од станување во 5 наутро. Понеделник се жалам на повисоко ниво. Не сум јас црна овца.
Добра вест:

68471_435870539807223_659168260_n.jpg

Д.
сум имал за пријател на фб една од шпанија :unsure: од каде на каде жити се. прв пат гледам дека сум ја имал во пријатели.
ми вика ај да се запознаеме во живо многу си сладок :oops:
па повели и викам идај во мкд и ќе се запознеме. или кај мене или во хотел ќе престојуваш...бирај.
како што ја гледам чукната не трба два пати да ја поканам. вади билет и утре на гости чекај ја (y)
инаку драга до сега бев кај еден другар. ги вадел крајниците кутриот го немав видено може 2 ипол или 3 недели. вака арен е. кога идам дома гледам и ја гости сум имал. вујко ми со девојката. и така до сега си седеа, муабети, зафрканции....
до прво треба да одам кај еден на роденден ама не сум многу близок со него (се чудам воопшто што ме покани) па ќе размислам дали ќе појдам или ќе сметнувам некој филм да гледам.
плус костени има сварено, абе од дома да не ти се излегува :pipi:

Драга зошто во последно време насекаде го слушам изразот "FYI" (For Your Information) а посебно денес?? На секоjа можна сериjа што jа начекав беше употребен изразов, а штознам..претходно го неам заприметувано. Weird huh? :cautious:

Кајг,
ова ноч није мој дан.
Се чувствувам евентуално.
И више не знам кај да се обратам.
И патам, баш вака:::::

Од збор до збор!

Каков генијален ум сум, каква среќлија сум тоа е чудо едно. Успеав да настинам буквално за 10 минути. Си излегов од дома здрава, права, сега се вратив настината. :tapp: Али тоа е, ваљда си се акумулирало и собирало изминативе недела, две. Многу работи се собраа, ама сум весела, фино ми е, не ме боли уво за ништо, мува не ме лази, мислам дека дури и настинкава ќе ја фати мрза па ќе фати штрафта од мене. Е толку сум опуштена периодов.

Од друга страна сум пребукирана, имам многу работа и обврски, но со мерак ги правам сите работи. Иако периодов се движеше со полна пареа, одвај успеав да кренам глава, не сум спиена како што треба две недели, но не ми пречи. Сакам да имам обврски, уживам да имам задачи и обврски кои треба да ги исполнам и сакам да бидам одговорна и да си ги исполнувам работите како што ги имам зацртано.

Овие два-три дена си денсам по дома на песните на Здравко Чолиќ и не знаеш колку ми е фино. Ама најфино ми е. Полна сум со позитивна енергија и не се замарам со глупости и небитни работи.

Еве ти една што моментално си ја пуштив ко за пред спиење, т.е зјапање во телевизор додека не ми се предаде телото на сонот.

Мислиш имам нешто да кажам ? Хахаха, нема шо да се кажи синка после ова..
That's all I want you to do, that's all I'll take from you:
Satisfy my soul, satisfy my soul.

DK
Ladno nesto da mu ebam majkata. Neka potraa tava toploto vreme preku denta barem da ne odat drvata oste saa :D Nego, I'm going to take a nap. 3-4 saata e dovolno. Inace,sekoj pat ke si ostanam takov znaci. Da ucam eden den i tava bas pred kolokviumo. Ne e na arno rabotta ama aj, do deka ima nades u redoo.

Sent from my GT-I9300

Ракивче, руска салата и троа сиренце. Ти е гајле ако не иде.​
Музиче афкорс,​
Раквиче обожава да се чачка со уметност и заглави на таинственоста на рацете.​
Нашите раце не дефинираат кои сме, колку сме, од кај сме, но нашите раце се и најголеми издаици на нашата потсвест. Па така тие простуваат, наштетуваат, го длабат воздухот, тие љубат,чувствуваат, маструбираат, мудруваат, пресудуваат, комуницираат, преживуваат ...​
Тие симболизират мир, единство, искреност, вера, правда, подршка, сила, но највеќе од се, нашите раце дриблаат зборувајќи за тоа дека разликите не се битни. Две различни раце сплотени - цело човештво...​
Рацете на сликиве ми ја симболизираат кревкоста и истовремено големината на човекот, кога е соочен со темните и светли нијанси на животот...​

2.jpg

Благодарам!​
3.jpg
Отпор!​
4.jpg
Борба!​
5.jpg
Очај!​
6.jpg
Преживување!​
7.jpg
Надеж!​
и,​
8.jpg
Светилиште​
9.jpg
Сочувство​
10.jpg
Еднаквост​
11.jpg
Хармонија​
12.jpg
Мир​
Плус и,​
13.jpg
Судбина​
15.jpg
Љубов​
16.jpg
Татко​
17.jpg
Насока​
18.jpg
Пссссст!​
Дали досега сте се огледале во вашите раце? Пробајте...​

Кајги,
Вчера се почувствував повредено, јас се облеков да му бидам посекси тој на тоа ми искоментира дека сум изгледала ефтино, не било тоа мој стил. Некогаш ќе сакаш да смениш нешто да му се допадне на другиот а сам глупав испаѓаш.:(

Кајганоска слушај утрово шо ми се случи:
Феноменално неделно утро (сонце, тивко- никој не работи, добар бизнис повик уште од 9ипол...мераци). Станувам мамурен после повикот, туш, 20 скелкови, 20 чучневи, 2 круга шпринт околу куќа со подигнат среден прст како поздрав до сите мои околни комшии (абе ко сите бодибилдери и јас), па после гимнастиката назад за утринското кафе. Во меѓувреме кафето додека се прави, отварам меил, форуми, охридњус итн.
Е сега така смирен одкако се направи кафенцето, си го земам си легнувам на еден најудобен стол со спуштање, каде нозете ги кревам на бирото (да можев уште повисоко ќе ги кренев на полицата над мониторот, ама ми смета печатарот), јутуб песна Лична Јовано од Наум Петрески-слушалките ставени, и отварам фејсбук.
Имам еден пријател шегобиец напишал статус:
Откриен идентитетот на мажот од Охрид
http://img79.xooimage.com/files/e/1/2/chiste-yao-mingo-360d4ea.swf
Абе кајгано кај стегнав на линкот, кога излезе тоа чудовиштето со искршени заби испукана фаца,железен шешир и зелени очи со некој ванземјански врисок, ко ми летна тоа цигарето во кафето, се испотурив целиот, слушалките ги исфрлив, издував пепел на сите страни, ебасиму стопанката негова...па кај и не ги прочитав коментарите под статусот : ќе те избришам од фб...2 литри вода испив, срцево вкомши ми замина и тако даље.
Станав се избришав, собрав тоа пепелот, направив ново кафе, и му се вратив со коментар: Абе Мирко, не ти е страшна сликава воопшто, кога ја отворив вака напрајв- пффхахахах.. Немам страв од вакви работи, уствари јас и стравот секоја вечер водиме љубов, со женска правам предигра гледајќи хорор филм во соба полна со лиљаци, и за време на сексот на рипит ја уклучувам масовна сахрана од Перо Деформеро. Најди некоја пострашна, за да ме усреќиш.

Ах море Мирко хемороиди да фатиш, неделното утро ми го запусти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom