Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee после долго барање си го најдов за сметнување албумот од Melissa - Кичевчаните кои ги гледав еднаш во Апореа (старата :@)
Го отепувам слушање. Која алтернатива во македонскава батак сцена нека сиби мамата. Го сметнам The Jacket, ама че почека филмот. Нека ми помини малку мераков.

Пе*ери и пе*ерки! Никад не сум пишал баш на оваа тема, али добар е форумов, си најде место у фејворитс...
Се чудам ќе запознаам ли некој од вас лично.

Шо се тиче мене, побарајте ме на 032/612-612, може ќе ме погодите на смена

Драга,

еве и мене настинкава ме фати. Сабалје се будам, носот неможам да си го осетам,а и грлото ме боли ме корни. Али тоа е кога си меѓу сите болни, сакаш не сакаш ќе се настиниш. Женска ми настината, најдобар другар мој настинат, моиве дома настинати, цел автобус настинат, и ај да не се настиниш еб*го....

Драга...

Време само време! За болката да се замени со среќа, губитокот со добиток,поразот со победа солзите со насмевка...Се се може со воља! А јас драга имам куп луѓе околу себе а сепак ми е празно. Да можам би ги избришала границите ... Да можам!

Кајганче!
Лажните пријатели полека се чистат.Ми ја олеснуваат работата со тоа што сами се откриваат себеси какви се, според нивните дела.Се прашувам, кога ли ќе запре нивното чистење? Дали можеби додека бројката на пријатели не стигне до 5 или помалку?
Ма ми е гајле колку од нив ќе останат вистински.Макар и да се еден или двајца.Битно ќе знам дека тие луѓе стојат позади мене.
А, и уште нешто... Се уште сум на штрек Кајганче, се уште го држам штитот обидувајќи се да го оддалечам малерот од мене.Како работите стануваат се поубави , така јас се поцврсто го држам.

Imagine how it would be
To be at the top
Making cash money
Go and tour all
around the world
Tell stories about
all the young girls

Кајги
Надвор е сиво, јас јадам шпагети и после ќе се утепувам од досада, и најверојатно
ќе изиграм една партија Кадилакс н Дајносајрус хихи, му се навртив на мамево, ми недостига времето кога секој ден киснев по флипери кога му ги кршев кичмите на сите во играна.... и крадев жетони да ја играм..! Ојој Каптен Командо хихи... абе спомени....
Итак, си јадам, па кафенце, па гувеење во самотијава и буф в кревет.... Ебати животот....

Овие комуњариве не биле нормални, ало бе кај се правело стан со 12 собни врати и 9 прозори... кога ќе почнеш да чистиш крај нема... :tapp:

Повеќе оговарат отколку шо се сексат да им го наврам умот смрден :D
Па каде бе вака у европа без секс,па сигурно бабите по америка се по активни од нашиве 20годишни :pos:

ајде ајде сега не се вреѓаме онака си прајме дискусија на нивоу да се размрда ќирот и да почне да се делува нешто по брзо од брзото нешто како нај брзо у брзините (y)

п.с. бок кајгано !

416850_273859822734861_1216863962_n.jpg

HAHAHAHa so true :DD

кајги сеа се прибрав од ск разочаран многу, за онаква атмосфера мораше да се даде 100 %
првиот гол кога падна летнав сосе наочари, едвај ми ги вратија после. штета, со србија повеќе среќа

Шо туку ги врцкаш тоа газината кај мене пред дуќан ајде бегај таму, знам дека ти е одпат. Рече не бива сега шо само да го мачат човек ова жениве :icon_lol:.

Пукам од нервоза, ми иде железо да зеам да гризам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom