Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
^
Замисли жената да заокружи под 4. Cosmic Manson ќе ја викавме.

Него остави тоа сеа Кајгана. Пред малку време ти кажав дека се оправи времето, дека ми се допаѓа, дека полесно ми е. Се расипа времето, не дека е ладно, еден помалку сме ,К.Рано ни е многу за муабетот, ама лека полека, со време си почнавме, рано рано ќе завршиме.

"... Од сабја рани ќе зараснат, од очи солзи ќе се исушат, но в душа беснат ветрови, а на срце пајажини "

Оти сум глуп? Оти секогаш ги правам истите грешки? Оти на одредени личности им давам огромно значење??? А си се викам "Не треба така, не така. Отсега не." ... ама ете, самата душичка не ми дава :( Таков сум си едноставно, наивен :/ Смачено ми е веќе од се :(

Драга,
На автопат се движат автомобили со големa фреквенција. Должината на секој автомобил е a, а ширината е b. Растојанието меѓу автомобилите е d, а секој автомобил се движи со брзина v. На автопатот од никаде се појавила една желка која се движи со брзина u (u << v). Да се пресмета веројатноста дека желката ќе го преживее минувањето на автопатот.
Не сум сигурен дали во задачава фали услов дека дува северозападен ветар или во Аризона времето е сончево. :place:
Што мислиш?

Колку ме боли глава и колку само лош ден, а мислев дека ќе биде убав. Убаво тргна, додуша. Го видов првото потомство на Фигаро мој, му се изнарадував, пораснало и станало прекрасно маче. Требаше со другарка од Скопје да се видиме денес, да се напиеме лезетско кафе, и се ќе беше во ред, да не ми се јавеа во 12 саатот да отидам од 13.00 на работа, а смеаната ми почнува од 15.00. Има ли правда? Смеам ли јас да имам живот? Гадно се накострешив. Се чувствувам како да сум на тркалца, во 13.00 отидов на работа и бев до пред 2 саата, до 22.00. Психички повеќе неможам да издржам, главоболкава ме уби, ама тоа е, ако мене не ми се свиѓа, ќе најдат некоја што ќе и се свиѓа и пак јас ќе останам дома со прстот во уста, затоа ќе си ќутам и трпам, оти знам како ми беше цело лето додека сите одеа на одмори и излегуваа, несакам да останам и без она малку што сега го имам, па ако е ова цената нека, ќе си ја платам, бар ќе си бидам свој човек со свој денар во џеб.

Среќа што од Охрид најдобро ја знаат „шемата“ во Скопје, па можат да прават споредби.

Иии ете го шефот на локалот со своите вицкасти забелешки. И цитирај ме другпат.

Циц миц комшиниц....
Јој бе КАјго, док не покажиш малу мевце, машкине абер немет!
Го гледам јас него во очи, тој во моите зизки, и демек прајме муабет, и не му се сиодвеше, 1 сат се ѓњавевме,подмукло се смешкавме,искри бе паѓаа насекаде, се осеќаше хемија насекаде вриштит, хормони пукет:icon_lol: , штета прекин напрај другар му ахххх...:mad: пијандура, го собиравме по плочкине....мамицата негова аухх:mad:
Бтв... после ме поздрави во нејкед стајл, лека ноќ... :vozbud:
Леле дур зборував со него, ме вос сооо...
би го појела вака.......:drk: мај тајп оф гај
stock-photo-portrait-of-sensuality-young-beautiful-woman-eating-yellow-sweet-ice-cream-21725176.jpg

in meantime : две мачки се онадат надвор, сезона за парење е ли? или си ги дупет опашкине?

На баба ми и дедо ми кои се по 80 години им објаснував како се врти планетата Земја.
Баба ми ме праша дали морињата и тие се вртеле заедно со куќичките и сите работи.
Исто ме праша оти морињата ако се вртат не не поплавуваат. Па тука имаш објаснување на гравитација, електромагнетни сили и ред други глупости за кои слушаа и гледаа како теле во шарена врата. А јас со сиот ум објаснувам со цел да решам некоја дилема на 80 годишни старчиња :) Интересно, интересно, дури и мастика ми дадоја да се напијам стара 25 години, за да ни оди муабетот.
А да, баба ми рече дека турците во мастиката си турале ракија за да постани бела (како на филмовите), веројатно мислеше на вода жената, но ме изнасмеј добро.

Излегвам од продавница прееска, гледам то чоколадото рок на траење 10/2013.Се враќам назад да го сменам, со цел памет убеден дека сум видел 10/2012.И велам на продавачката вака и вака и дури го покажвам датумот гледам дека е 3 последната бројка :facepalm: гукнав некој неартикулиран звук ауауахалович (демек извинење, не видов), продавачката ништо - истовремено ми викат не е проблем и ми го смена :confused: Си заминав ко попарен.Отишло све у Куп на УЕФА.

кајгано.. скурчено ми е од СЕ! ама баш од се!!! нек си ебе матер се живо и диво за ништо не не бива !

Секој вторник,четврток и сабота или недела можам да те научам :)
https://www.facebook.com/events/213931435403441/
https://www.facebook.com/events/389679051103655/
Особено овие часови се специјализирани за тоа ако сакаш заедно ќе идеме не е проблем.И јас треба да научам повеќе од што знам уште сум почетник :).300 денари е симболична цена за тоа што го добиваш :)
https://www.facebook.com/groups/familijatangovi/?fref=ts

Оти не кажуете вакви работи, срамота, само вие да уживате. :)
Ај за тие од нас што знаат малкуцка да скршат по една милонга, а немаат Фејс, и што се заглавени уште во дајл-ап, да пуштите едно ПП (порака на пејџер:)) со инфо, а може и тука за сите погледи. :)

Он.
Ќе се струполам од столица. :sleep:

fried_eggs%281%29.jpg

Драга,

Ми се иба веков, се убив од работа до 2 сабајле, и пак јово наново.
Времево никакво, излегов, почна да врне...ми пукна врвката на чадорот:facepalm:
Ама нема да дозволам тоа да ме изнервира, види колку убава си на сликава:):love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom