Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Мора да те ебам готово изгорев од страст по тебе :icon_lol:.
Вечерва се спремам сега и идам :icon_lol:.

Еј го снема К. и на враќање еве го прашав кај отиде да не има намера да го тепа судијата, кога ме погледна тоа џандарот загрижено леле си викам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

З. ми ми пиша десет програми да му симнам таму за предавањето, а бе немам хард диск, уствари слободно место па ми рече ќе ми донеси два негови стари зафрлени по 80 гига 160 за мене и за него ќе ми ги остави.

Еј ќе одиме ваму па што сака нека биди може ќе се гини можи не :icon_lol:.

Дојдов една вечер и пијан бев, сега спремај се :icon_lol:.

Draga Kajgana...

ima eden/edna chlen/ka, u pizdu mater me nervira so pishuvanje demek eve jas sum roden/a vo skopje pa pishuvam vaka, vaka skopski, i vaka i zboram, zatoa shto sum od skopje... Ima polno od skopje shto pishuvaat normalno, so normalni "ispadi", ama ovoj/ova... ejj mamicata u pichka da ti ja ebam kako me nervirash <3 :D :D

Mi otkazhva teloto i psihicki i fizicki. A gledam i na kompjuterot mu se desava istoto.
Zaedno vo grob.

Драга сакам да научам да играм танго :D

Има ли некој добороволец кој сака да ме научи ?:icon_mrgr:
Секој вторник,четврток и сабота или недела можам да те научам :)
https://www.facebook.com/events/213931435403441/
https://www.facebook.com/events/389679051103655/
Особено овие часови се специјализирани за тоа ако сакаш заедно ќе идеме не е проблем.И јас треба да научам повеќе од што знам уште сум почетник :).300 денари е симболична цена за тоа што го добиваш :)
https://www.facebook.com/groups/familijatangovi/?fref=ts

Знаеш, понекогаш подобро е да кренеш раце од некои луѓе. Да се откажеш од помислата дека можеби ќе се опаметат, дека ќе сфатат колку грешат, а во меѓувреме се повредуваат и себе и луѓето околу нив..

Онаму од каде што очекуваш најмногу оди со најмала торба.
Потврдено после неколку ситуации деновиве.

кајго!
и „К’д није ти д’н ’ мораш да најдеш решение;)
Запомни - се’ зависи од тебе, баш ко што велат
“како зрачиш- тако и привлачиш„ :cool: :P

75972851.jpg

Добро сварно не ми јасно како може да не моем да натерам никого да ми прае друштво на стадион:eek:,ко на бесење да ѓи носим еј,бувално,ах бе а ми се иде ми се плаче,на крај краева што ѓи е*ам сам ќе си идем.А да ѓи викнеш у кафана да се пијанчат,сигурно нема да откажат.

Не можеш да замислиш ништо, не можеш ни да замислиш нешто што не постои. Затоа, секоја желба е посакување на нешто што сме го виделе и што сакаме да е наше, а е туѓо...

Ми дадоа денес некој прашалник у школо, да го дадам на родителите да пополнат.. Нешо некој тип на филозофски спремал магистарска и праел анкета, статистики да извади..
Едно од прашањата:

Колку мислите дека е среќно Вашето дете?
1) Многу среќно
2) Среќно
3) Незадоволно
4) Не покажува чувства, не можам да проценам

Мајка ми заокружува под 2)..

Будала жена :D
Ништо не знае :D

Ми дадоа денес некој прашалник у школо, да го дадам на родителите да пополнат.. Нешо некој тип на филозофски спремал магистарска и праел анкета, статистики да извади..
Едно од прашањата:

Колку мислите дека е среќно Вашето дете?
1) Многу среќно
2) Среќно
3) Незадоволно
4) Не покажува чувства, не можам да проценам

Мајка ми заокружува под 2)..

Будала жена :D
Ништо не знае :D

Суштинска разлика.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back