Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга два пати ја фаќам една членка како краде туѓи мислења од други форуми и ги пишува овде :icon_lol:

Ај бе....а ти текнува ли на онаа новинарката од АБ канал....што си читаше "своја тв статија" преземена од А до Ш од пост на Ilumious :pos:

Ај бе....а ти текнува ли на онаа новинарката од АБ канал....што си читаше "своја тв статија" преземена од А до Ш од пост на Ilumious :pos:
Нејќам да бидам злобна и да ги пастирам овде, а нема шанси да е истата членка и овде и таму, туку ај, најдов уште едно мислење. Не е убаво, ќитење со туѓи перја, ете, тоа сакам да го кажам.

Нејќам да бидам злобна и да ги пастирам овде, а нема шанси да е истата членка и овде и таму, туку ај, најдов уште едно мислење. Не е убаво, ќитење со туѓи перја, ете, тоа сакам да го кажам.

Ako ne povredis nekogo preku internet, dzabe go plakas.

484409_265292633575597_2113554895_n.jpg

вчера сфатив зошто усфари сум поразличен од другите, сум имал опција да го исклучам паметот и да правам работи кои само на сон можеш да си ги допуштиш.. е тоа е "feeling",
усфари јас така станав популарен (будала).

усфари јас така станав популарен (будала).
ustvari* vekje koa ne pishuvash 'vsushnost'. Mi igra okoto koa chitam vaki greshki.
Inace
KAJGANA BE BRAAAAAAAT labavo na plazha so frendicite lol! Ne be, so baba mi sum, se zaebavam.
Ja brat ustvari sea iam mn vreme onaka da sednam i da razmislam za site raboti shto sum gi napraila u zhivotot i da uvidam nekoi svoi greshki.. Sfakjam deka sum ustvari mn pametna megjutoa nemozham toj moj potencijal da go izvadam na videlina zaradi prostata masa koja me opkruzhuva. Ete sega sedejkji na bregchevo si gi sreduvam mislite i mozham da ti kazham deka so sekoj moment pominat vo dlaboka misla jas sum se podobra i poizgradena lichnost, i vekje nisht

Se preseche, a kopile?
Te lazham, parazitiram po cel den ^^ Ne mislam neshto mnogu.
Stanuvam, jadam, se soncham, dremnuvam, jadam, se soncham, jadam, jadam, jadam, spijam.
Labavo mi e da ti kazham.

Malce mi fali normalna tastarura. I decko mi mi fali da si lezhi so mene na obalava <3 miwo nemozam ni den bestebeee otidov da se udavam od taga!
:(

Se kjitame, bidi mi taka <3

P.s. Kolku se ligavi ovie Nickleback, iu.

Еднаш било је то давно.....ми кажа таа бабичката ќе имаш убав живот,остави ги ти нив пропалици се,ќе запишиш факултет едно друго.......е сакам да и кажам на бабичката дека ако воа е убавиот живот да си го напика у меџуножјето :cenzura:

Измешани чуства имам....незнам шо да ти кажам сварно си веќе оговарачка сите дознават кајг не си ја држиш устата затворена..... патем конечно закажав депилејшн за утре :icon_lol: за конечиот резултат утре со позитивни (се надевам) или негативни импресии од третманот :confused:

Драга, Македонците се преплаши ја од масакрот во Детроид, а кај нас никој не иде у кино. Мислам, ај гет сам еар!

Инаку, кога ќе се спомне Детроит, мене ми текнува на Фичо. :place:

That awkward moment кога ќе плеснеш 70 евра на материјал за правење бижутерија и ќе сфатиш дека уствари не е така лесно и дека you suck at it. И плус го изгубив клучот, казната е 300 евра. Ова само јас го можам. Го чекам мојов да си дојде и да ме убие. За што работам јас бе? 3 ебани работни места, мускуливе ми знаат. Не можам ни да спијам како што треба. Ми се плаче! :(

Јас мислев дека имам лош ден ама кога дојдов овде се премислив :) Ама пак внатрешно ме гризе бе маме му ебем

Кајги ја глеам канадски хумористични серии... Кој разбере - разбере!!!

Се пресеков жими мајка :pos: I almost rage quitted reading your post тргнав приватна да ти праќам на кого зазвуче и колку е тоа grose! Ти ебем :D

Иначе Драга, у недела тргам да ја шетам земјава со backpack!
Ладење мадиња.

Ни книги, ни поезија, ни документарки, ни цртење ..... Дота 2, драга... :) Лулич ме буди секое сабајле и се гушкаме во кревет по пола саат... I love my dog!
note to self: не оди на одмор со компјутер и не ставај интернет, зошто нема езеро и плажа да видиш, а не па боја да добиеш...
еве ти песниче

Драга,

Требаше накај Преспа да идеме, ама одложено е за 2 недели, денеска ме замолија на пракса да останам уште две недели во друга лаб. им фалеле луѓе на одмор биле, прифатив без мислење, подобро да научам нешто повеќе, ми ветија можеби ќе ми дадат некој денар, но тоа е најмалку важно за сега, важно ми се даде шанса да видам уште нешто.
Една драга личност се враќа денеска од далеку, вечер ќе се видам со неа. :)

:love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom