Natural-girl
Morphine
- Член од
- 16 октомври 2007
- Мислења
- 3.462
- Поени од реакции
- 5.246
Какви се искрени глупости за мене и теории за општествово и` зборам на една другарка, после секое искачање со неа осеќам срам. Ама немам што да изгубам ако кон сите сум 100% искрена, ако сакаат да го прифатат тоа, фино, ако не, не.
Сфатив дека летово не можам/не треба да правам многу од работите што сум ги правела минатите лета. Ама има и други два моменти. Прво, бар не сум терет на луѓето околу мене и сеуште ме доживуваат како некоја што знае што прави. Второ, бик сум во хороскоп.
Сфатив дека летово не можам/не треба да правам многу од работите што сум ги правела минатите лета. Ама има и други два моменти. Прво, бар не сум терет на луѓето околу мене и сеуште ме доживуваат како некоја што знае што прави. Второ, бик сум во хороскоп.
па се думам воопшто да не си легнувам.
сега пред малку имавме гости дома што немаа дојдено може и тие од минатото лето, што значи една година 

Налет со тие мајстори 3 години по ред се расправам,сите ги научив веќе.Инаку вчера се решив и се тропнав да полагам иако само го читав испитот и не планирав да учам веќе за месецов но ми кажаа дека ќе има сесија па си реков зошто да не...и замисли положив.
цццц гадна држава море ...