Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Да се пофалам. Од утре почнувам на пракса во јака фирмичка. Баш е по моја кројка фирмата. Лезетска. Се надевам нема да се откажам одма :D

Kako sto mozes da vidis preeemnogu mi e tesko... :D
sry za latinicata... toa e.

Само што станав. Цела вечер кошмари имав, мојот поранешен дечко го сонував ама баш цела вечер.. Глупава работа!!!

Еее Мики,
јас уште мислам и тагувам по мојата боенка од забавиште, а тие зеле свадби да прават :tapp::pos:

КАЈГИ конецнио ОДМОР од работа конецно да наполнам батериите да поминам квалитетно време
денеска бев на еден семинар нешстп обуки тренинзи глупости
моментот кога прасува колку од вас се невработени кога сите диггат раце
тоа е моментот
поздрав кајги се слусаме до вецер

Знаев дека сум, ама не знаев дека сум била до толку деструктивна личност... Да ми биде главен проблем нешто што сама сум го започнала и поттикнувала. Добро не главен, али втор по главност. Добро, ај да видиме како ќе се понашам понатака со првиот проблем со кој досеа бев 50/50.

Секој дел од минатиот пост се однесува и на мои грешки, мада знам да паметувам по форуми пошо ми се може. А колку само сум свесна за глупостите што ги пишувам. Пример у постов звучам ко некоја што си го тера животот по некојаси глупа методологија или си праи планчиња кои мора на сите да ги каже. Не сум таква, не сум никаква. и тоа у добра смисла.

Ме расположи тоа што сакаат да ме дружат вечерва најкул фаците у мојот живот што ги имам запознаено баш на Кајганава.

Уствари на темава дојдов за да ве запознаам со добро морфиумче:

Каjганче,
си варам макарони оти ме мрзи нешо по комплицирано да правам... ќе им лупнам рендан кашкавал одозгора, малку оригано и ќе си терам ќефот (:
ти арна си??? од арно да не куртулиш :)

483024_494319773927720_768629780_n.jpg

:rolleyes:

Драга,се сум положила.Колку е прекрасно кога си сконцентриран и продуктивен а работите сами си доаѓаат на свое место.Требаше да ги направам овие промени одамна кај себе.Слободна сум малку пред да почнам да работам па планирам да се посветам на пријателството и на дружбите.
Добро де...и на вежбање. :)
Песната со која официјално ја започнувам легачката дејност секое лето додека пушам цигара и пијам бурбон на мојата тераса :

Сакам да претепам некој крвнички. Освен тоа, врска неам шо сакам атм.
Иам cramps, ме има фатено тешка сафра и ми доаѓа у моментов да седнам у дневна и да му речам на тато Абе, ти се пие кафе? , да сварам две, да ги донесам и да го прашам Може да запалам? .. Баш ме интересира дали ќе се напне и ќе ме заклучи у подрум или ќе се помири..
Али и тоа ме мрзи.
40 саата неам излезено од дома, освен на цигара. Сеа и тоа неам воља да го праам, затоа и сакам да се тупнам у дневна. Бар нешто да расчистам деновиве.
И fuck, огромна е месечинана .......
Farewell.

Сакам да претепам некој крвнички. Освен тоа, врска неам шо сакам атм.
Иам cramps, ме има фатено тешка сафра и ми доаѓа у моментов да седнам у дневна и да му речам на тато Абе, ти се пие кафе? , да сварам две, да ги донесам и да го прашам Може да запалам? .. Баш ме интересира дали ќе се напне и ќе ме заклучи у подрум или ќе се помири..
Али и тоа ме мрзи.
40 саата неам излезено од дома, освен на цигара. Сеа и тоа неам воља да го праам, затоа и сакам да се тупнам у дневна. Бар нешто да расчистам деновиве.
И fuck, огромна е месечинана .......
Farewell.
Мене мајка ми кога ми ги најде цигарите, пробваше да биди озбилна али се отепа од смеење .. пробај си ја среќата. Ако не ти успеј ништо, пак ќе биди по старо, пак ќе се криеш. All in со белите хахаха :ROFLMAO: А за џокацот друг пат. :D

Драга,
каков ден!!! Неуспешно ги поминав двете интервјуа, ама guess what??? Имало оглас дека „Силуете“ бараат масер/ка! Не ме бива за масирање, ама знам одлично да лакирам нокти. Плус, некоја фирма барала проценител: со одличен вокабулар, описно, изричито изразување, уште овде ми фали да конкурирам и ги поминав сите нивоа. Барем за алапачење немам проблем, само што немам врска од градежништво и архитектура, па не знам како би проценувала имот, ама се` се учи, нели?! :pos:
Навистина не знам зошто Грујо не распише конкурс за оние роуд шоу зезанции??? Ќе се пријавам за промотор. Можеби за тоа дури ќе испаднам и преквалификувана... Ако не иде и тоа, ќе се пријавам за метење улици, па ако ме одбијат и од таму ќе фрлам ќерамиди од затвор. Гледаш, секогаш имаш опција плус. Човечки е да не се разочаруваш.

Spending my time, lookin` for job... :coffee: Го гледав „Pretty woman“, премиерно на мојот компјутер, прославував дека ACTA не помина во ЕУ. Оние перачи на пари, што ги прособрале од сите страни, мислат и на нас.

Ај, остани ми со здравје. :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom