Драга,
Да се пофалам. Од утре почнувам на пракса во јака фирмичка. Баш е по моја кројка фирмата. Лезетска. Се надевам нема да се откажам одма![]()
Kako sto mozes da vidis preeemnogu mi e tesko...

sry za latinicata... toa e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Драга,
Да се пофалам. Од утре почнувам на пракса во јака фирмичка. Баш е по моја кројка фирмата. Лезетска. Се надевам нема да се откажам одма![]()
te sfakam kako ti e,...i tuka imaat latinicaKako sto mozes da vidis preeemnogu mi e tesko...
sry za latinicata... toa e.
te sfakam kako ti e,...i tuka imaat latinica![]()
Мене мајка ми кога ми ги најде цигарите, пробваше да биди озбилна али се отепа од смеење .. пробај си ја среќата. Ако не ти успеј ништо, пак ќе биди по старо, пак ќе се криеш. All in со белите хахахаСакам да претепам некој крвнички. Освен тоа, врска неам шо сакам атм.
Иам cramps, ме има фатено тешка сафра и ми доаѓа у моментов да седнам у дневна и да му речам на тато Абе, ти се пие кафе? , да сварам две, да ги донесам и да го прашам Може да запалам? .. Баш ме интересира дали ќе се напне и ќе ме заклучи у подрум или ќе се помири..
Али и тоа ме мрзи.
40 саата неам излезено од дома, освен на цигара. Сеа и тоа неам воља да го праам, затоа и сакам да се тупнам у дневна. Бар нешто да расчистам деновиве.
И fuck, огромна е месечинана .......
Farewell.