Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгич

Жените вака, жените така, па добро бе, зарем не им текнува на мажите дека најубавиот храм на човештвото е срцето на една жена:pipi:

срцке втора недела по ред во петок не излегувам.
доста сум расположен за коментирање, партали има да те направам вечерва :D

kajgi samo so se vrativ od iskacanje bev na mladenci kaj drugarce onaka relaxx dobro bese i posle toa otidovme vo kafana i tamu bese okej ali nauciv neso
definitivno n e sum kafanski covek ne mozam ednostavno da se vklopam vo toj koncept ne mozam da se veselam na shit pesni kako facebook facebook kes kes i neznam uste sto....
inace okej bese denov se izgura nekako
osekam deka zab pocnuva da me boli ne e na arno bar ovie 2 dena da izguram da ne pocno pojako da me boli pa zdravje od ponedelnik idam na stomatologija da mi go naprava malce
i toa kajgi aj ek ti pisam vo ponedelnik dali mi go sredile zabot pozz

Драга,

Честопати се прашувам до каде е човековата граница?
До каде можи да оди човек со своето постоење, со своите потези, размислување..
И сваќам дека едноставно нема граница.
Нема граница во чинењето добро, но за жал и во лошото.

Меѓу нас кажано Кајгич поубава вечер одамна не сум имала...кога ќе те факнат емоции фино лепо си се свртуваш на pleasure full time maraton и ондак те обливаат солзи радосници.:D I am back in the game...планирам да станам workaholic ама со 3 смени и сите 3 поштено ќе си ги одработам.That's a promise!

Кајгич, петок вечер, а јас нит сум пијан нит сум излезен. Се убив правење муабет на телефон 4 часа. Многу си ги сакам, еве на глас кажувам.

Значи исцелително кинат. Џст рилекс.

П.с

Инаку дарлинг едно така интимно прашање до тебе : Кога бе бејби планираш да му го покажеш средниот прст на овој XGAMER? Значи колку факинг перфектно го ебе моментот наречен : протоколарно емотивно крахирање, бескрајни нежности и спонтаноста на дневните дешавки . Мислам дека треба да му се одземат социјалните бенифиции од темава. Модератори низаедни, ама стварно плис!

Кајгич, петок вечер, а јас нит сум пијан нит сум излезен. Се убив правење муабет на телефон 4 часа. Многу си ги сакам, еве на глас кажувам.

Значи исцелително кинат. Џст рилекс.

П.с

Инаку дарлинг едно така интимно прашање до тебе : Кога бе бејби планираш да му го покажеш средниот прст на овој XGAMER. Значи колку факинг перфектно го ебе моментот наречен : протоколарно емотивно крахирање, бескрајни нежности и спонтаноста на дневните дешавки . Мислам дека треба да му се одземат социјалните бенифиции од темава. Модератори низаедни, ама стварно плис!
Кајгана а да го поздравиме Форест со една од моите омилени песни а?Секоја му чест за изборот на музика вечерва.:)

Драга,
денов ми помина пензионерски, само што не се возев во автобус бесплатно.:D
Се прашувам зошто девојките толку се пронаоѓаат во „Секот и градот“ - Скопје не е Њујорк, тие не се главната глумица ( како и да се викаше) и ред други работи...:tapp:
Инаку, утре планирам да ја продолжам потрагата по совршените тапети за во соба и се надевам дека ќе биде успешна, инаку ќе треба сама да го средувам ѕидот, затоа што никој не сака да го направи како што сакам јас - многу било комплицирано. Пффф ... не им се работи, па се занесуваат. :oops:
Така Драга, ајде поздрав. ( песниве над мене се доволни, немам што да дополнам):)

Сабота, а на училиште. Се осеќав ко да сум на одмор и одиме на плажа.
Me name Junior Gong yeeees

Драгаа

Бисквити и млеко. Лосион за тело со мирис на шафранова роза и егзотичен килибарен мошус. Сензуалност во чекори...На повидок убав ден :) Човечките зборови и неговите постапки ја содржат најотровната материја. Денес имам потреба од некој кој нема да прашува ништо а сепак ќе знае се. Ми се слика. Ми се смее. Ми се танцува. За танго се потребни двајца како и за се друго...:pipi:

К.

После долги,долги 100 денови конечно повторно на фудбал :vozbud:. Како што ми кажа еден мој професор што ми предаваше лани,порано луѓето не одеа на лозје за да одат на Тиквеш. Неможам да ги разберам кремциве денес :place:. Прекрасен ден,прво Тиквеш после одење за Скопје на Фени. Се живее за вакви денови :)

К, само ова ќе го кажам, чисто колку да ми излезе од душава....
Скрши ме како стакло, на милион ситни парченца, скрши ме и повторно ќе се составам, одамна го научив патот на повторното раѓање.

Драга,
Пами го датумов, пошо денес го прочитав најдебилниот коментар на интернет!
Цитирам:
Podobro da sum hejter otkolku da sum peder !!!
Ако чоеков знае шо кажал, ќе се фрлам од трети!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom