Драга,
морам да ја пофалам школската за нејзиниот глас во песнава.
Браво! Баш ме радува што тргна во овој правец, а не во оној секојдневен и досаден ( за мене) хип-хоп или R&B.
Инаку, денес цел ден ја учев внука ми англиски и џабе. Не знам зошто децава толку рано ги фаќа пубертет, дури страв да те фати...
Уживај и ти Драга, како мене, еве ти ја песната.
Јоој, па јас сам се заљубила...
Драга, јас те изневерувам.
Ама на никој не му е гајле.Вечерва испаѓам, и ако не го најдам совршениот, ќе плачам.Оти треба двајца да ги тргнам од мисливе, еден кој се пикна во чаршавиве, и еден кој ми се напика во потсвеста.
Ако ништо друго, ке се опијам.
^ членката пред мене што напишала, на се сум алергичен (освен палачинки )
инаку зошто како да постои правило и во сабота мора да се излегува?? не ми е јасно.
ја кога сакам ќе излегувам, кога не сакам нормално дека нема да излегувам. глупости.
си купив цело кесиче пукнаки и планирам да си гледам некој хорор, а тие ми солат памет.
и башка што имам мнООООгу за учење. не сум повеќе средно, нема зезање. ( sure )
толку. ча0.
Спијам како бебе нема никаква вознемиреност глупи соништа, Кастањеда вика да се смири внатрешниот глас и камо да беше толку лесно и едноставно, се нешто брчи тропа дијалози цели томови . Пред да почнам да пишувам сега малку бев нереќно досаден или досадно несреќен, не знам глупо ми беше некако. Ај ќе одам ќе возам и ќе уживам, се нешто се чека за да дојде нешто друго а зошто се чека ни јас не знам ни дали вреди да се чека и дали со тоа чекање ќе се исполни нешто или се чека само да се чека и на крај да се стигне до местото каде што ништо не се чека .
Еј М. другарче е бе му дадов лична карта ни ред ни извод ни формулари ни бутур .
Нема песна шо ве ебам .
Кајгич да ти кажам се осеќам истрошено Се чудам на филозофијата на живеење на ова смајли ? Кој синоним за антогонизам еј , али перфектно ме отсликува у овој момент. Туку дали ти бејби мислиш дека Michael Winslow е јако бате? Јас да. Како ги кине Цепелин у клипов ( значи пред се спази го фантомско ненормално добриот гитарски битбокс, ако смее да се нарече така), јас се упропастив и запрепастив и све. Само погледни, само погледни...
Лошото расположение ме убива драга. Не е убаво кога ќе сфатиш дека си живеел во заблуда правејќи си филмови додека зад грб некој те исмејувал цело време.
А и башка се осеќам како свиња.
Само учење и вежбање му е лекот.
К,
јас што ја зезнав ногата ја зезнав, ама драга лекарите ме зезнаа мене... Па Кајгич кој може да мирува 2 дена и да не стане од кревет... сите епизоди на National Geographic ги изгледав... ни Лулу неможев да си ја прошетам
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.