- Член од
- 14 ноември 2011
- Мислења
- 2.277
- Поени од реакции
- 4.314
Кајгане (не дека тоа е деминутив од Кајгана, ама ајде),
Имам гледано милион филмови у живот, секакви филмови, ама на ова што го гледав оваа вечер му нема рамен во „забеганоста“. Морав да читам анализи и толкувања секакви, мислиш спремам испит Англиска Книжевност 14-ти век. За друг пат да си знам, секогаш кога планирам да гледам чудни филмови да си имам алкохол при рака.
Имам гледано милион филмови у живот, секакви филмови, ама на ова што го гледав оваа вечер му нема рамен во „забеганоста“. Морав да читам анализи и толкувања секакви, мислиш спремам испит Англиска Книжевност 14-ти век. За друг пат да си знам, секогаш кога планирам да гледам чудни филмови да си имам алкохол при рака.
....ми скиснаа полагањава веќе. Презаситена сум од учење и се поврзано со учење. Која е смислата? 13 години од животот поминати со книгата, па ептен буквално изгледа поговорката ''Човекот учи додека е жив"
. Студентска мака... сама си го барав што ми требаше да започнувам уште еден цел циклус, демек амбиција, способност, трка со интелектуалците.........Ептен мрзливо ми оди оваа година ама ептен.......Мрзава ме прави мрчатор, ич не ми е по кеиф ама што да се прави....ајде да се вратам на книгата и да не мудрувам и лелекам многу доста си наоѓам изговори, мислам сТрамота веќе......

)
.