Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Тhom ми мумла нешто во позадина, додека пречекорувам некои фиктивни, димензионирани линии и тонам. А пак Johnny ми вбризгува адреналински фиксови со рифовите и ме враќа. Колку дисфункционално функционираат. Во цел тој ролеркостер јас незнам дали да повраќам или да се смеам. Ама ќе пијам покасно чај со рум и ќе ми каже. Се што ми фалело во животот било константа. Стабилна и прекрасна и реална.

Па.. еве. <3

Драга, за максимум 2 недели ќе има мали Фигаровци :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ќе ги убијам од среќа! Ќе ги гушнам и ќе ги угушам! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Уште сега ги замислувам какви ќе бидат, сиви гомненца бушави :vozbud::vozbud::vozbud:

Ozora Festival - tickets on sale !
Ex :вонзем:

Драга
Чепкав некои бош клипчиња по јутуб и случајно од страна ми се појави и ова
И по толку време истото чувство го имам како тогаш.
:drk:
Ех, тоа беа времиња...
младост-лудост

Кајги,

Секојдневие со ист тонус. А јас не го сакам . Не сакам рутини. И токму заради тоа си имам несекојдневни желби. :) Би се претворила во Азијка. Потоа би одела во Индија, да носам сари, премногу накит, намирисана со некој егзотичен парфем би имала и црвена точка на челото. Следна дестинација би била Њујорк. Таму би била таен ангент . Растрчана низ њујоршките улици. Би влегла во такси и се што би рекла би било - sir follow that car- Желби кои светкаат во зениците на моите очи :) А сега ќе се му вратам на топлото чоколадо и книгата во раце.

Врага.........

Колку е добро кога после бургер што ти го измачува желудникот цел ден се напиеш газиран сок,Фанта. :love:

Инаку денес дознав дека е последен ден од некоја акција во М.Ц.-Дон. плати еден земи два бик мека а јас ни еднаш не ја искористив.
images

Драга 1000 мислења, добра сум :)
Инаку морам да ти ја постирам песнава.
Ти срцето ми го воскреснуваш,
сега љубовта е моја религија
со тебе имам се`
и доволно ми е
да љубам и да просувам.
Текстов е прекрасен.

Кајги,
Ќе почнам на фитнес да одам, другаркиве ќе одат, па си реков не е лоша идеја и јас да почнам, и онака по цел ден сум дома, а вака ќе излегувам секој ден, а и добро за телово ќе ми дојде 3 месеци вежбање таман и за налето:) А, и конечно се врати во нормала со мојон, се надевам дека нема да се повтори периодов што измина.

Драгааааа,
напорен ден, ама добро се заврши.
Сега одмарам со песничево и се спремам за утре. :)
Ајде поздрав Драга.

Кајгич бејб, не знаеш колку сум убав ко сум пијан. И духовит сум... Духовитоста е дрскост со образование, цццц. Аристотеле, марш у три лепе пичке материне. Колку значи добива на тежина пцовката, ко е кажана на српски. Едноставно, ја доловуваш поентата...

Ме мава некој тежок Faith No More филм...

Пуса!

ДК,

Многу сум уморен периодов, не знам зошто...

Ај поздрав.

Драга Кајгана,

Конечно сум (пак) среќно заљубен... можеби дојде ова малце и нагло, али шо ми е гајле... после долго време мрчење и општо мрзење на се околу мене... Сеа како кретен се розево гледам хахаха... плус си ја враќам контролата на се што е околу мене и се осеќам прилично среќно, задоволно и исполнето... Новите почетоци се најбољи!!! :D

Првпат пишувам во темава и глеам исповеди, па да кажам дека ми фали лето....ептен...плажа, сенка, пивце, луѓе, музика, бранчиња.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom