Драга - сакам снег али онака кога е легнат (ако ме сфаќаш) да си шетам по него со добра музика и да не ми паѓаат снегулки на наочари. Е за тоа јас живеам.
Зима - време од годината кога нивото на инспирација ми е и повеќе од максимум, кога обожавам да правам нешто и да бидам креативен. Обожавам да филозофирам за која било тема. Едноставно се осеќам попаметен и поинтелигентен,
Ја заклучуваме тематика во врска со снегот и зимата. Крај.
А кога сме кај сета филозофија и беда на животот, се решив сета негатива што ја имам во мене ( а е многу да знаеш) да ја искористам во позитивна смисла и да гледам поинаку на неа ( ја памтиш онаа светла ѕвезда што ја пратев пред некое време)
Се осеќам како подобар човек.
This goes to my dad and bro - Ве сакам многу повеќе од тоа колку што мислите и го имам решението за проблемот, само доколку би сакале да ме слушните. Ќе средам се јас лично, само сложете се на тој чекор.
Верувале или не, али имам решение за секој проблем кога имам луѓе до мене кој ќе разбудат емоции и желба да продолжам да живеам во оваа кочина од живот каде се смрди и некогаш не ми се ни живее.
Како вика мојот сонародник ( да де онај клошарот) - Глупите луѓе прават да се осеќаш глупо.. Уф колку е само точно ова.
Ми се јади !