Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Другата година ова време ќе не нема :icon_lol:

Што праам драга кајгано, зарем треба да се помирам со судбината ? :(

Драга - сакам снег али онака кога е легнат (ако ме сфаќаш) да си шетам по него со добра музика и да не ми паѓаат снегулки на наочари. Е за тоа јас живеам.
Зима - време од годината кога нивото на инспирација ми е и повеќе од максимум, кога обожавам да правам нешто и да бидам креативен. Обожавам да филозофирам за која било тема. Едноставно се осеќам попаметен и поинтелигентен,
Ја заклучуваме тематика во врска со снегот и зимата. Крај.
А кога сме кај сета филозофија и беда на животот, се решив сета негатива што ја имам во мене ( а е многу да знаеш) да ја искористам во позитивна смисла и да гледам поинаку на неа ( ја памтиш онаа светла ѕвезда што ја пратев пред некое време)
Се осеќам како подобар човек.
This goes to my dad and bro - Ве сакам многу повеќе од тоа колку што мислите и го имам решението за проблемот, само доколку би сакале да ме слушните. Ќе средам се јас лично, само сложете се на тој чекор.
Верувале или не, али имам решение за секој проблем кога имам луѓе до мене кој ќе разбудат емоции и желба да продолжам да живеам во оваа кочина од живот каде се смрди и некогаш не ми се ни живее.
Како вика мојот сонародник ( да де онај клошарот) - Глупите луѓе прават да се осеќаш глупо.. Уф колку е само точно ова.
Ми се јади !

Жими се ти веља, постресна работа од возење по скопски улици немам доживеано, а имам доживеано триста чуда:eek:

DK,
Konecno go pominav okeanot lele mrazam koga patuvam za praznici ama edvam cekam da stignam vo Makedonija da si gi vidam sakanite a gledam ovde na kajgana me osuduvaat za mojata namera da pomognam na lugjeto da ne bidat povreduvani ama ne vredi chovek da bide dobar :(
ako nevermind, bitno e deka sum ziva i zdrava i go preziveav pekolot i stresot shto mi go ukradoa kuferot i dokumentite ama nema vrska nishto ne mi e vazno samo da si dojdam doma, da si gi gushnam tato i mama, Miki, Radica, Kalina, Bojana i Tea i deckomi najmnogu :pipi:
kiss4e

Кајгич, претходно, 17-годишните девојчиња пееја:
- 17 ми је година, још се нисам љубилаааа...
Сега, девојчињата од 14 години пејат:
- Први пољубац ДАВНО заборављен...
Шо е тоа толку сјебано со веков а?

И овој ден брзо летна драга,а немам време за ништо да направам....го мразам ова време.....немам желба за ништо....што побрзо нека дојде нова година....ајде минус 1 ден....
патем срц....знајш дека она мене првен знаци ово оно....сеа на тошо се прае....може и не ме сака кој знае....може грешка сум разбрал...јебеш га се дешава.....

Кајги,
Се чудам како може некои слики од моите пријатели на фб да ги има на аватарите од некои членови што се тука. Или до тебе е нешто кајги( што не верувам), или до фб, или до мојов проклет лаптоп што ми се гасне на секои 5 минути.

Како успеаа работите да станат толку комплицирани?
До пред некое време бевме деца и се нервиравме заради симпатијата и тоа дали не погледнал или не, а денес... ах, денес.
Секогаш повеќе го сакам минатото, колку и да е болно. Ако ништо друго, барем спомените од убавите моменти се тука. А сегашноста. Сегашноста е толку бледа и никаква.

Драга,
Скопје не е град за снег. Зимава ме нервира, сакам сонце.
Денес, Драга, немав чувство дека добив 9-ка, а зошто? - Не знам. Ова беше најлесно заработената 9-ка во текот на целиот факултет, ама кога не иде - не иде.
Идам да спијам, затоа што сабајле пак сум од 8 на факултет ааааааааааааааа:mad:
Поздрав

Ти се случило ли некогаш пријателке моја она непишано правило.Кога ти треба помош и подршка да ја добиеш од оние од кој најмалку се надеваш и очекуваш,а оние во кој си сигурен ти вртат грб.Денес го почувствував тоа ме удри како бумеранг ,ме исфрли од таа мирната патека по која си чекорев,после долго време сум збунет,малку боли ама повеќе ме пецка......

383703_192594657498104_100002427128507_394352_1863368413_n_large.jpg

Душа малечка бе :)
А јас утрово сум ти некако блесава драга .Кафе и портокали во 7 часот мх мх мх:pipi:
Имајте прекрасен ден...

Кајги, гледам дел се радуваат за паднатиот снег, други се измачуват со проблеми ама јас кајги, морам да ти признам оти ќе експлодирам од среќа. знам оти сум 2 ташака со само тава пишам на ДК ама едноставно не можам да издржам :icon_lol: денеска иначе ми е прв работен ден после 6 месеци чмаење дома... мхм... мн е убаво чувството.. а до сите вас шо имате проблеми: кажејте си оти утре ке е подобро и продолжејте понатама... на секој му стои среќата... а сега јас одам да се доспремам оти за пола саат почнувам... позз :*

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom