Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a sto se slucuva celo vreme?nesto loso?Драга Кајгана,
Додека да си легнам, ќе се случи уште нешто? Само по можност овојпат тоа да биде уште полошо од претходното. Знам што вели Марфи, ама ова е веќе претеризам. До кога вака?
nema da ti se naluti samo ke se iz nasmee bidejki e izmislen za brus;-) dobro kako pomal bese po ubav sega ne e tolku kako porano ama privlecen mi e menne

Драга Кајгана,
Додека да си легнам, ќе се случи уште нешто? Само по можност овојпат тоа да биде уште полошо од претходното. Знам што вели Марфи, ама ова е веќе претеризам. До кога вака?

и ние така збун.... и кога дојде за да порачаме и вика на ЈАNIS дека мислела дека не е од Македонија, дека имаат исти, коси очи :јапонско_смајли:
конечно дојде 24 декември..6 месеци откако сум осигуран, и добив право на 10 дена одмор....налет то.....вечер забава од фирмата.....500 души......плус девојката со која си се смешкаме....hell yeah....ако вечер не бидне нишо.....ја прогласувам 2011 за заебана година, зашто крајот го красело делото...

прво дете што не плаче кога ке стане од спиење. Колку е позитивна и колку добра глумица е, немаш поим.
Поздрав