Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга - дипломскава ме умре... али ај ете ја завршив конечно. Ок има мали ситници за преправање али тоа се на се нека ми земе 5 6 саата работа. Утре одам на консултации - ако ме врати златко и ми рече преправи го ова има да го запалам :mad: Ај посакај ми среќа утре а за денеска доста беше.

Се откажа полагањево за денеска а јас не сум спиан 137 сати, се забудалив.

Во паркот во Ѓорче има една статуа што потсеќа на последниот албум на Pink Floyd-The division bell.

Албумот

Pink_Floyd_-_The_Division_Bell_(Cassette).jpg

Стаутата

ael1k3.jpg

Ради тоа што ми е интересна а и плус ради зеленилото, тука си идам раат на цигара и на клупа, а башка и најинтересните муабети паѓаат тука. Може до статуата е.

Многу од луѓето што ги познавам се во блиска роднинска или пријателско љубовна врска со некои членови на форумов овде, тоа го увидов откога го чкрапнаа форумов па се распишуваа на фејсбук по џидови :icon_lol:. И поента, па поента да не треба да почнам да внимавам што пишувам тука или не :icon_lol:?

А бе како можи дење напладне пијан да си, а јас му пишувам на фејсбук за со кучево да истрча по карпи, одам кај него тој срча направен и наместо нагоре да одиме да трча песот ми вика ќе одиме долу кај пиварана на пичка сосе куче :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ај да ти ебам беља беља и дојдовме до скелина се измоча и промена на план наместо право лево на парк, па таму еден пријател, опаљач бараше па со него муабети и си заминав :icon_lol:. По умот на кучево да тргнав попаметно ќе беше отколку по неговиот во моментот, после откога ја истресе главата и отрезна малку вика подобро било за него што не сме отишле :icon_lol:.

koj baksus sum kajgance,se spremam vo sabota i nedela do "radio mileva" da
pratam odgovor koga ti me presece, si zela odmor vo vikend djoa si vo nekoe
ministerstvo potparol.Ne mi pravi vakvi dubari druk pat, imav viknato i po staro
se vikase daltilograv e otide rucekot i vinceto djabe ama sega pak ce go viknam.
--- надополнето: Nov 28, 2011 2:04 PM ---
koj baksus sum kajgance,se spremam vo sabota i nedela do "radio mileva" da
pratam odgovor koga ti me presece, si zela odmor vo vikend djoa si vo nekoe
ministerstvo potparol.Ne mi pravi vakvi dubari druk pat, imav viknato i po staro
se vikase daltilograv e otide rucekot i vinceto djabe ama sega pak ce go viknam.

Драга, ми фалеше викендов епен.Уште еден ден да беше така недостапна ке цркнев мајке ми

Кајгич се осеќам ко Трајче Манев.

П.с Три работи немам пробано во мојот живот - три, уствари три ипол. СЕКС, ДРОГА; АЛКОХОЛ И РОЛ. РОК ЕНД имам пробано.
И све и нишо не е вистина. И јас не сум вистина или па еден ден нема да бидам...

Навистина би сакала да верувам, дека размислувањата на луѓево кои произведуваат одредени однесувања, а потоа имаат соодветни последици, се резултат на неписменост, а не на идиотизам. Или обратно? Кога се луѓето помалку одговорни за нивното однесување?

Драга,
само да те поздравам и да продолжам со слушање на музичево и преведување. :pipi:

Кајгич...прекрасен ден....се вратив во старата смена, плус иам јубилејче....6 месеци на работа :) hell yeah :D

Прееска се израдував дека си се вратила бе срцка. Како иде? Многу ти ја тапанат некои кајганџии. Јебига тоа е шо ке праиш. Ќути-трај. Еве кафенце ем тутунче ем локумче и арното само си доаѓа уште турска серија да пуштам хах у полн стил јеботе. Извини. И така денес порано од работа ме пуштија, вечер дома утре пак по старо а задутре... тогаш ште ти пишам пак;)

Драга

Што и да можеш да направиш или сонуваш дека можеш, почни го. Храброста има генијалност, моќ и магија во себе. Почни сега. :vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom