Tzeentch
Дискретен Херој
29.11. Ден на републиката.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не секоја работа што се случува преку ноќ е лошаБи сакал да ги заборавам претходниве 2-3 дена. Таман кога ќе помислев дека повеќе нема што да тргне наопаку, ете ти, експресен демант... Баш е чудно како лесно може да се промени расположението а и текот на животот. Некои работи навистина се случуват преку ноќ.
И така...

Не знам дали коментаров е упатен некому конкретно, ама не разбирам зошто некоја “радикална феминистка“ би се ограничувала сексуално, кога целта на феминизмот е “сексуална еднаквост“, која, нормално, имплицира и апелира и ослободување на сексуалноста на жената и нејзиното признавање (сексуалното) т.е. афирмирање и практика без грижа на совест и морално лимитирање, исто како во случајот на мажотМногу ми се забавни жени нее*ени така, подолго време, што фрчат со своите ултра мега гига радикални феминистички ставови! Get laid, ladies!

И дома може да напишеш, научиш... и тоа да научиш многу повеќе отколку кога си во друштво на ограничени (не велам “глупави“) и кој знае какви се веќе не, луѓе. Повеќе може да се научи од некое филмско, литературно итн., дело, отколку од shopping, пијанчење, слушање секакви муабети, озборувања... трошење на времето и духот со некакви безполезни напори.Не знам зошто, ама најнепродуктивни се оние денови кога не си излегол од дома, зошто имаш толку работи да направиш и да напишеш и да научиш, што немаш кога да излезеш од дома.