Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајганче!
Што убаво ми почна денот!Не е ни завршен а веќе се чуствувам исполнето:pipi:.Почна со убаво утринско кафенце, со две драги личности, шетање низ градов додека ветрот ти мава ладни шамари и за потоа да дојдам дома на топличко, и да ги тријам рацете додека се спремам да ја исркам супата пред мене.Мх мх, обожавам кога е мама дома!Заедно готвиме, па ќе ме научи и на нешто ново за потоа сама да го напраам и да ја изненадам:pipi:.Сакам кога луѓето ги изненадувам позитивно.Дали со однесување или со подароци не е битно, битно е дека нешто добро сум направила за да го постигнам тој впечаток.
Ајт, отидов да уживкам во остатокот од денот.

Срценце денес сум катастрофа мн сум настинат. цело време кивам носот ми течи цело време, пиам фервекс,апчинја,чајој 300 глупости,ама ништо не помага..

Кајгич, приморан сум да ти пишам пак... Се насолзив на видеово... Значи некои ствари стварно не сме свесни колку вредат шо ги имаме и банализираме до крајност.... Држ Кајгич, видеово мораш да го видиш...

П.с И колку само малку треба...

Хеј Кајги!
Само да те pozz и да посветам нешто на една личност who meant alot to me:

Таман си помислам дека има искра меѓу нас ти истураш вода.
Не ти викам да идеш да се ебеш оти со таков карактер никој нема да сака да го стави курот во твојата пичка.

Чао Кајги ^^

Драга,

Што е чудово од известување што ми стаса сега ?!

Сум наградена со трофејот ,, Среќна седмица ,, ?? Ах, кара миа, се надевам дека ќе биде среќна, многу среќна. :D
Се изнасмеав, во секој случај. Се почувствував како да сум добила на лото, и дека седмицава ќе ми биде неверојанто среќна.
Само ако не биде.o_O Можда трофејот ќе делува како Пласебо ефект. Па позитивен трофеј, позитивни мисли, постови и знаеш како тоа иде. Позитивна недела!

Ај сега дај ми трофеј ,, Три С,, за пост во кој има три С едно под друго. :D
Интересна работа, во секој случај.
Хепи мепи Мондеј пипл! :X3:

Од кога станав циник?
Нема гајле, пишав пост, видов нешто, го избришав, пишав еден друг, циничен пост, го избришав.
Тоа.

Од кога станав циник?
Нема гајле, пишав пост, видов нешто, го избришав, пишав еден друг, циничен пост, го избришав.
Тоа.
Ти го прочитав тој едниот :P

Dear K,
crappy day again, ама погаден од овој одамна не сум имала. Добро бе, луѓево нафта пијат? Не можам да сфатам, ја поскапеа, како им се исплаќа уште да ја пијат? Ајде да речеме дека сум магнет за луѓе што се неодлучни и непостојани и дека сум жив малер што си имам работа со такви, ама барем да ги препознаам на почеток и да не продолжувам таква комуникација, супер би било. Но, кога не може така, тогаш еве овде ќе си се жалам.
Е Драга... едноставно го мразам постов не знам ни зошто го напишав, ама ај нека стои.
Ај поздрав

ме интересира што е финтава со креирање на албум, полнење со нај рандом изгуглани сликици и албумов крстен ’’мои слики’’. како тоа ’’твои слики’’, мајка ти да не ги црташе?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Кајг,
Онака знаеш ... се у вода отиде за 2 е*ани секунди! Супер..
работава е се смеам за да не заплачам.
Фала многу - пријатно.
Љубов до тебе. :love:

Драга Кајги. ее денес добив 5ка по математика, ми ја пиша професорката во дневникот и сум многу среќен.
и да, си го сменив никот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom