Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
У сабота и недела поише ме замараат неголи шо се одмарам -.-
Незнаеш која нервоза ме пука, али си седам и си се топлам на греалка пред компјутер и си слушам музика.
Среќа постои музикава, инаку лошо ќе беше...
Ај, остани ми прекрасна <3

си слушнала некогаш за родителска љубов ? претпоставувам не....оти слабо ја има.

Кајгич ма иде јамболија тајм. Шишките на јамболијата ти брцаат у очи ,ти прават шливки на врат али јбг нема стоплувачка без јамболија. Јамболија ти е бејб универзална ствар.

Јамболија кралица на креветот​

10223_135323829650_134969999650_2332359_2931341_n.jpg

Јамболија да пукнат комшиите од мака​

10223_135321859650_134969999650_2332349_6455492_n.jpg

У оваа прилика да го поздравам мојот гад шеф или шеф гад (како год да е) кој у една прилика се тафреше дека у гепек секад има портокалова јамболија за недозволени швалерски активности ( у некој рид нормално).

И ко сме више кај колите, јамболијата дава некоја егзотика кога е у кола :

10223_135320499650_134969999650_2332343_7430201_n.jpg

И сеа Кајгич имаш и силиконски ова синтетички јамболии. Јес да није то то али кога е на вистинска место ондах е права ствар :

8218_156958114650_134969999650_2503253_4815078_n.jpg

П.с Шо правите вие со вашата јамболија ( секако ако е у вакво пакување).

Кајгич на ти песна, држ...​

Драга Кајгана
Што е со времево? До пред 3 дена беше жешко во 12 ко во лето, а сега се осеќам како зима да е. Уффф ич не ми сеоди во школо на вакво време, ептен ме потсеќа на празници, ми иде да си земам интересна книга или некои интересни филмови , да си се покријам и да си земам топло чоколадо или кафе :coffee:......ајде дојди јануарииии :(

Кајги,

Што им стана ова на луѓево, само да вреѓаат и да го пикаат носот кај што треба и не треба. Хм, изгледа до времево ќе да е.:confused:

И ко сме више кај колите, јамболијата дава некоја егзотика кога е у кола :

10223_135320499650_134969999650_2332343_7430201_n.jpg
Аууу егзотика на нивоу :pos:

Драга Кајгана,

Се врати сестра ми од екскурзија од Италија. Ми донесе 4 лименки кои досега ги немав. Ми кажа дека таму видела Xenia, еден од најдобрите енергетски напитоци според мене.

Друго, имам еден куп фотографии у компјутер, ама ме мрзи да ги средувам и праќам по народ.

И за крај, шпорет на дрва ти е ТоБ стварчица.

Аууу егзотика на нивоу :pos:

Драга Кајгана,

Се врати сестра ми од екскурзија од Италија. Ми донесе 4 лименки кои досега ги немав. Ми кажа дека таму видела Xenia, еден од најдобрите енергетски напитоци според мене.

Друго, имам еден куп фотографии у компјутер, ама ме мрзи да ги средувам и праќам по народ.

И за крај, шпорет на дрва ти е ТоБ стварчица.

Сестра ти гарант учи у ЈБТ

Испади на ПМС. Тешки испади на ПМС. Солзи, нервози и се останато што оди у пакет. ПМС, меланхолија и тешки филозофии. Тоа е тоа. Ми се вришти. Уште пуна месечина фали.

Ретко се случува тоа што сум го намислил да не биде, е вчера беше тоа. И, и да ти ебам законот и тие што го донесоа да ги ебам со ред сите, како може пиво човек да не можи да си купи, поминал седум саатот и предупредени биле. Ами каква сака човек дрога во колку саатот сака и тоа дома ја носат пиво не можело. И викам на таа тетката во продавницата да и го платам нека го остави на тротоарче пет метра подалеку јас ќе го земам па да видам кој мене ќе ме казни :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, и така не можи :icon_lol:.

Добредојдовте во оваа чудесна земја земја Македонија пиво нема ама дрога има колку сакаш и после седум саатот.

Кајгич имам едно другарче многу си го сакам. Практичар у души. Кај него нема бејб лажни идеали, лажни филозофии,митови за животот, уметнички хирови, лажни каприци... Се се сведува на секс, добра куќа и кола.

Песнава некако се погоди и за октомври и за времево....

П.С Најмногу сакам државни празници ( не религиски) тогаш Кајгич можеш да сексаш ( маструбираш кој како) без грижа на совест.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom