bebush
Portable Heater
Кајганче!
Што убаво ми почна денот!Не е ни завршен а веќе се чуствувам исполнето
.Почна со убаво утринско кафенце, со две драги личности, шетање низ градов додека ветрот ти мава ладни шамари и за потоа да дојдам дома на топличко, и да ги тријам рацете додека се спремам да ја исркам супата пред мене.Мх мх, обожавам кога е мама дома!Заедно готвиме, па ќе ме научи и на нешто ново за потоа сама да го напраам и да ја изненадам
.Сакам кога луѓето ги изненадувам позитивно.Дали со однесување или со подароци не е битно, битно е дека нешто добро сум направила за да го постигнам тој впечаток.
Ајт, отидов да уживкам во остатокот од денот.
Што убаво ми почна денот!Не е ни завршен а веќе се чуствувам исполнето
.Почна со убаво утринско кафенце, со две драги личности, шетање низ градов додека ветрот ти мава ладни шамари и за потоа да дојдам дома на топличко, и да ги тријам рацете додека се спремам да ја исркам супата пред мене.Мх мх, обожавам кога е мама дома!Заедно готвиме, па ќе ме научи и на нешто ново за потоа сама да го напраам и да ја изненадам
.Сакам кога луѓето ги изненадувам позитивно.Дали со однесување или со подароци не е битно, битно е дека нешто добро сум направила за да го постигнам тој впечаток.Ајт, отидов да уживкам во остатокот од денот.

Можда трофејот ќе делува како Пласебо ефект. Па позитивен трофеј, позитивни мисли, постови и знаеш како тоа иде. Позитивна недела!