Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајги, ке го кажам ова јавно: ЈАС МНОГУ ТЕ САКАМ!

ееее..како си душо? шо има ново?

Колку исполнет и исцрпен ден ќе иам утре само.... Као ќе издржам незнам.
Али ај, само да победи Вардар, друго не е битно. :)
Се читаме у понеделник ваљда. xD <3

Денес поранко ама убаво си минав драга.Знаеш те заборавив и не ти пишувам веќе на темава, се оттуѓив некако.Ај ке ми простиш ;)

If you're going through hell, keep going...

Си најдов нова мотивирачка мисла, која планирам да ми стане мото во животот!:) Винстон Черчил е ѕвер си ја знаел човекот работата и добро знаел зошто го кажал тоа.

Ne mi se veruva ej.
Ne. Mi. Se. Veruva.
Cccc...Daj Bozhe da iam sinovi sve, nejkjam kjerki !!!
I taka ti vikam ja...
Meteorive slabo -.-
Lele ko kje mi tekne shkolo mi se svrtue. Srekja lezham.
Cela se izljupiv. Mn sum slaba, kokoskini gradi mi izlegle, zimi se !! -.-
Te lazam ma. Uste me sakaat ne sum tolku grda :icon_lol:
Mi trgna so lazhenjevo -.-
Niso be dear, utre so Kristiba da se vidam, mi nedostasuvase biatchot. I moze na sobiranka da idam posle. Neso mi se prijade, cek da vidam dane ima neso.
Nema, ima od grdite max, ne mi se svigjaat. Pukanki mi se jadat -.-
Racija imalo oooof. Ke se frlam od terasicevo! Racija..*pityface*
Ponekad mi ide da gi iscukam tumblr facine so aparati. Ne deka se tumblr hipster faci, nego poso oni imaat aparat, a ja neam.
Ne znaes kakva zelja za aparat me fati. A photography skills i na sims nejkje da mi se ukluci. Me sabotira nekoj da ne stanam fotograf poso ke stanam slavna. Mi frlile magija. Duri i na sims ne mozam da slikam -.-
Ne bev ni denes na staza. Zaboraiv, sea mi tekna. Pa me pratija u prodavnica !! Lele zbesnav ej. Vo Tediko poeftino e ! Od sea tamu da kupuete site!
Wait, what? Zasho im se obrakjam na site koa site ripaat latinica post? Mnogu sakam latinica postoi be, site gi mrzi da citaat ^^
Mn sum vesela denoive. Denes sum se ubila od smenje na yes dear ahah. uste mi e smesno ej xDDD
Aj neka doe oktomvri da si oblecam dukseer i kebe vrz mene i blagite u skut i da si gleam serii po cel den ^^
Mi se glea nekoj film, ama me mrzi da si pusstam. A imam 2-3 negledani. Knigana pri kraj mi e, use 20 strani, ama i taa me mrzi da ja docitam. Mnogu go zatupi Elizabeth, epten mi e dosadna. Plus za zeni e. Sakam nesto od Anais Nin. Ke se zaclen u british od sept, i need those books !!
idam da dremnam aj.
mwa topsi *:

Драга само Тинуле кога пишува пост на латиница не ме болат очите.

бај д веј, сонував како сум бил на стриптиз со момците од антораж, драма ми вика "свака част" онака како седиме, без некоја причина... чудно.

Си го облеков белиот дуксер и директ на хип оп журка. Аааа бејб замисли ме, али битна ми е пијачката и друштвото. Диџејот беше ни повише ни помалку од Калифорнија и имаше убави девојки у доги стајл, ааа. Шизички е да, али сакам уште журки такви у кои лебдиш.

П.С Оган под ѕвездите ми е ставена сега на рипит, да се рефреширам.

Еј, се сеќаваш на деновите кога да постираш на форум демотивационен/мотивационен постер, меме, .гиф, ... навистина значеше нешто ? Убај времиња беа тие и јас ги памтам.
Иначе да досадно ми е, да имав ќе си го самозакачев поќепати до сега од досада, онака колку да се дешава нешто...

Ej darling
srekjni tri godini i tri dena <3 poznachajno e otkolku samo tri godini, neli?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Dearest.....прв пат ти пишувам, ваљда не и последен. Ако ретко ти навраќам, тоа е пошто не сум многу по пишувањето, дека ме мрзи не за друго, ама ќе ти рапортирам и усно.....може и тоа ќе се важи:)........

негоо......друг ми беше муабетот........сакав да ти кажам на тебе еве прво дека после дооолго време се вратив на сликањето и мило ми е, а знам дека и тебе ти е мило за мене.........па ако ме инспирираш доволно може и ќе те насликам......Кајгано музоо...о...о...о:cool:

Два пати ми дојде да кивнам првиот пат ми заѕвони телефонот во ред тогаш важно беше и не успеав да кивнам, втор пат исто кревам и грешка беше и како да не пцујам сега?

Моментот кога во апарат имаш батерија за уште 20-30 фотографии и идеш на настан на кој претпоставуваш дека ќе испукаш уште помалку, но одеднаш само за фотографирање убави девојки пукаш 50тина фотографии и после се гужваш кај момците од разгласот за да дополниш батерии, бидејќи апаратот не сака да се вклучи, а ти имаш уште за фотографирање.

Енивејз, мислев дека ќе биде тиња, ама се собраа на едно место еден куп жени. Некои од средовечните ме ословуваа со „иден зет“ :) Си направив раат муабет со неколку од помладите.

И почувствуав потреба да си купам нова долна облека, во која ќе изгледам мошне привлечно :)

Eve go obrabotile moeto.. citirale najnovoto mislenje na Paranoik, pofalile harizmaticnite-latinica postovi na Tina.
Go gledav ja sabajle dokaj 7 Airplane, vikav ke se nasmeam, ama ne, i malku spiev.
Deka i jas imam dusa. :)

^ova se slucuva koja ja citate Tina, latinicata stanuva zarazna.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom