Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Навистина
еве ме пак во ДК.
мамката
а ич не ми е ќеф да
млатам празна слама тука

шо к*р...
тикви...
ова ко да има смисла сеа што го пишувам.

до овде ми е...
а има уште.

кој глуп народ...
ај...не ми се почнува,ќе се
жалам без престан
ај
мрдај.

okay... Officially, I'm screwed up!!!
Ама сама сум си крива. Не дека жалам. Не дека ми е мака.
Убаво ми е. Преубаво.
wtf is wrong with me?!?

Драга,
Убава вечер проследена со многу..........кхм. :wub:

Драга..

Се испукав убо, сека подобро ми е каде,каде..

Ah if it wasn't for you :back:

Абе шо има да се мачам, ќе тупам мозок ќе се умарам да учам...коа и онака за една недела е крај на свет...

- прво да преживеам, после ќе му ја мислам

Кој рекол дека за дует се потребни двајца?

Секоја чест, песнава е врв, а и типов ги губи кохонесите на 1.00

Драга,
Вчера излегов со една другарка да разгледам фустани за апсолвентската вечер, ама баш ништо немаше по мој вкус, се разочарав па и што прашуваа продавачките: од кај сте? аман па уште полуматурантка ме направија:nesvest: до толку младо не изгледам. Кога ќе ми текне за матура кога барав штикли, еден ми вика девојче многу високи ќе ти бидат за полуматура, земи си пониски. Некогаш убаво е да те направат помлад ама некогаш не, затоа најдобро е да си чутат.

Кајгано, лошо...
I can't sleep :/

Време е да избришам некои луге од мојот живот кои ми се пречка.
На крај само слатко ке се смеам.
Доволно беше.

Драга,

Еднаш ќе легнам во прикладно време и ете ти -.-' земјотрес. Се покајав што реков дека ми е криво што не сум го почуствувала првиот,камо да не го почуствував и вториот.Инаку уште три дена останаа до матурската вечер :) Ахх колку брзо поминаа 4 години.Бај да веј си имам една мала желбичка:pipi: Навистина би била од ГОЛЕМООО значење кога би ми се исполнила :) You know what I mean...

Имај убав ден:back:

Замисли!
Ми се јаде одвратен комбиниран со вештачки кашкавал од Седмица.

А се тапанам со јагоди цел ден.
Некад, просто ни ќотек не помага.

И да! Тотално сум демоде емотивно.
М.

Драга Кајгана,

Еве цел викенд на работа... Добар момент е тоа што колегите со кои сум екипа за викенд се вистински професионалци и позитивни личности, ко да сум у приватен сектор :) Лош момент, уствари има два: 1. Го пропуштив првиот еротика фест у Скопје. 2. Ми изгоре кожата од сонцево јако.

Д.
колку убав викенд.........фудбал, победа, забава, 2-3 земјотреси, природа, музика.........
се ме потсетува на лето, а шлагот беше кога видов дечишта покрај и во река :toe:
инаку еве сега седам и кулирам, за книга не сакам да слушнам, а не пак да фатам и да учам.

ај биди ми поздравена, одам да те ѕирнам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom