Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Пациенти...
До воздухов ли е што луѓево нагло станаа болесници и цинцари? Онаа старата "какви ги има, јас сум супер" денес апсолутно се потврди. Проследено секако со молба, никад да не станам таква. Ако мењам триста човечки карактеристики во пола саат и делувам како да ќе добијам нервен слом, подобро првиот до мене нека земе пушката и слободно нека стрела. Нема да се бунам, нити ќе му се рачуна за грев.
Ту јазк, премногу ги толерирам луѓево. То се треба да се убие.

Ми недостига мајка ми.
Нема кој да ми досадува со зборовите:Стани Сањо да пиеме кафе :(
Ни со другарка ми не ми е вкусно :(
И сега кога се сите слободни таму,јас сум овде,а кога ке отидам сите се на работа...
Епа за инает не одам.
Туку...веке и хеланките не ми се факаат од што сум слаба.:/
Згора на се ми цркна и неонката во кујната.
Не можам да готвам.
Waaaaaaaaaaaaaaa !
А и бев заборавила да исклучам шпоретот.
Типичен тип на кретен сум -.-
Фала на потврдата.
Ми студи : (
Мрш !

Драга Кајгана,
утре е големиот концерт на најпопуларното македонско девојче. Да уживаме во песните на Каролина и нејзините гости.

Драга Кајги,

Избориве почнале! Тек сега има да се изнаслушаме и да се изнагледаме глупи срања, што е уште полошо наместо да сториме нешто, ние ќе бидеме само неми гледачи и плукачи. Подоле од ова нема...

:pos: :pos: :pos: Ех, се пронајдов де..

П.С. Владо Поповски интересно илустрира. Изгледа ќе треба да му појдам на некое предавање, онака да си помуабетиме малку. :smir:

П.П.С. За на свадба имам ист фустан со овие девојќиве од Словачка. Не знам како можеше да се погоди вака?! Разликата е во бојата, мојот е преубава темно зелена боја. :шок:

esc2011slovakiatwiinseu.jpg

Пијам саке и јадам ориз со цимерите :vozbud: awkward moment...

Драга,
Разочаран до даска... кога ќе помине сево ова, ќе се чуеме.

Драга, деновиве си најдов ново серииче за гледање... или цртан, како сакаш :) The Looney Tunes Show, одлично е.
Него мене друго ми беше зборот... Само ја ли сум таа будала што не гледа Евросонг? „И какам ја, и какиш ти...“. Ај со здравје и со арно нека е.

Драга,
Ако некој го интересира влегов во подолг период каде незнам каде ми е главата.Прво почнав да се бранам со хистерија,а сега како луда се смеам.Незнам следната недела што ќе донесе,но се надевам сеуште ќе личам на себе си.
Почнав и со тренинзи надевајќи се дека ќе ја тргнам негативната енергија и ќе симнам некое кило за летово,но еве си ја шинав ногата од што многу ме бива де.И страшно ме нервира предизборновогомнојадење.Со закон треба да се забранат А1 и Сител под хитно,јас незнам дали некој воопшто ги слуша што џавкаат по цел ден.И лопатарине по цел ден и досаѓањето по телефони за кого ќе гласаш и правењето најдобар другар дека го има на листа....одвратно.
Уште да ти кажам дека мразам нечесни луѓе,прости и џаболебари.
Толку од мене.

Мала,
не ти ширам негативна енергија оти воопшто и немам енергија =) Тоа малку што го имав го потрошив на изигравање бек вокал на .
Слабо учење и денес, трет ден по ред како не сум за ништо. Сега идам да отспијам малце, утре... утре ваљда ќе бидам старата јас.
Бацки4 и добра ноќ!

Yes I'm a sponge, no I'm not square and of course I wear pants.

Ова уствари треба да иде у темата за логови, ама ептен ми е при срце муабетов па ќе го ставам тука

[12.05.2011 17:53:21] Тони: http://motori.com.mk/sodrzini/novosti/domasni-vesti/1812-najava-adrenaline-expo
[12.05.2011 18:49:10] Елена: ej... ova so motori
[12.05.2011 18:49:20] Елена: primate nekoj ko mene so vespa kineska
[12.05.2011 18:49:23] Елена: duri i crvena
[12.05.2011 18:49:25] Елена: :D
[12.05.2011 18:49:28] Елена: 50 cc
[12.05.2011 18:49:30] Елена: :D
[12.05.2011 18:49:35] Елена: ?
[12.05.2011 23:08:38] Тони: не знам, не сум јас моторџија, ама бидејќи си кабадаја, ќе те примат :)
[12.05.2011 23:14:32] Елена: hahahh znaes da go kazis... znaes
[12.05.2011 23:14:35] Елена: :*

Инаку драга Кајгана, чувствувам силна потреба од http://www.dpreview.com/lensreviews/canon_70-200_2p8_is_usm_c16/ ми се праат папараци фотки, ама ептен :)

ДК,
Цело сабајле нема вода, не се поднасам.
Ако уште еден саат не го поправат проблемот изгледа ќе одам у школо немиен.

Преку глава ми е од истите монолози и лигавења за истата особа и ако толку ми чукаат ќе фанам и ќе отидам во главниот град на Странство па нека ме бара таму. И така под туѓо влијание намалив со цигарите, наместо 16 на ден сега преминав на 15, напредок нели? :smir:

И јас пак :baeh:
Денес повеке нема јадење.
Ке се здебелеам како сум почнала.
И после ке нема вракање!
И така.
Точка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom