Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Добро утро или добар ден како кому :) Ненаспана сум глава ме боли, ама среќна.Преубаво си поминав вчера навистина. Моментот walking on toes like a thief :pos: Со солзи сум се смеела,не знам само од кај ми дојдоја толкави глупости да истрескам :pos: Временцево мх мх мх...И да наместо да чекаме да заврши бурата,подбро е да научиме да танцуваме на дождот :)

Имај убав ден :back:

Научив да додавам 5 на секој број! :vozbud:
Studying makes me retarded. More than I am.
Ciao :helou:

Кајгиииии !!!

Забораив на дечкиве бооо :vozbud:

Ај поздрав !
Отидов да си играм " заљубена " ..

Не бе , лажам .. Ваљда сум ?!

Драга,
Болна сум, не се чувствувам добро а треба да преведувам :(

Драга Кајгана,

Грлото ме боли, ама ептен... ама ќе издржам до понеделник.

Вчера имав многу ТоБ фото-сафари. Со Влахо Бранѓолица правевме фотографии за институцијата во која работам. Имаме уште 2-3 дена работа, што значи ќе украдам уште неколку финти од занаетот. Работи што не се учат на ниту еден курс, и во ниту една книга :) Направив и фотографија која од технички аспект и не е баш идеална, елементите во нејзе се едноставни, но носи толку многу симболика во себе... не кажувам повеќе, ќе си ја чувам за некој конкурс. Патем ептен се задржавме на терен, и не можев после да помогнам на колешка место која требаше да фотографирам синоќа :(
Патем додека сме уште кај конкурси, стискајте "Like" на мојата фотографија ТУКА. Првата награда е фото-апарат. Да почнам и јас да фотографирам со своја опрема. Доста баша користење туѓи опреми.

За утре да им посакам убаво да си поминат на сите што ќе трчаат на маратонот, полумаратонот и 5км трките. Јас ќе фотографирам промоција на книга во неолитското село Тумба Маџари.

Кајги

This doesn't look real to me.
Чекам да ми се потврди уште еднаш информацијава.:)
Вyeee

Драга Кајгана ја одам на сафари..

аривидерчи и поздрави..

Изгледав екстра хорор филм
Толку ме уплаши што вечерва нема спиење:(
Aјт со здравје.

Kajганче!
Ај некако денес се извлеков, барем така мислам:)Ќе видиме по резултатите.Сеа имам уште мнооогу за учење.И многу малку време за нет и остали работи, нажалост!
Следува период на големо жалење на тоа како се ми е смучено и дека сакам да избегам и слично, го осеќам дека надоаѓа:)
Нејсе, отидов јас со книгата да се видам, со неа изглеа највеќе ќе се дружам наредниве две недели :/

Ех, кајгано,
ќе правиш се за секого, ќе бидеш секогаш тука за некого, за потоа кога тебе ќе ти затреба некој и ќе побараш нешто да те разочараат.
Колку е убаво тоа чуството, место тој ден да биде посебен и незаборавен за тебе, ќе биде никаков и депримирачки.
Речи тоа е....

ДК Хејтер станал овој Поглаваров :'(
Иначе...Perdurabo!

Драгаааа сакам LG со touchsreeeen :vozbud:

Коцка била је бачена по ко зна који пут .. И по ко зна који пут испала је шестица ! 8)

Драга

Ме боле главата, не ми се уче а морам да учам. Се ми се праве само не ми се уче. Башка и потопло е сега сакам да шетам по цел ден, да играм фудбал и кошарка а не цел ден да бидам затворен над книгата.
Ми се омачи мачката, ако сакаш маче кажи:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom