Chudi mi se zoshto sum online, poshto toa i Treba da go pravish -.-
I feel like dolg post.
Shopraish ti? Dobra si mi? <3
Ja? Nisho eve brat...t.e. sestro, sedam doma. Sea stanav, spiev od 12 do 12. Imav uzhasni glavo i stomachni bolki. Mi pominaa od nekoj lek majka mi sho mi go stai u usta sabajle. Mi dade i sok nekoj so apcheto. Ne se sekjavam. Me boli vratot malce -.-
Kojznae od sho. Spiev ko klopche svitkana, nemozhev da se ispravam -.-
Sea eve si gi gleam nozete i primetuvam deka mi se mazni. Toa e ubavo, I guess.
Vchera imav uzhasen den, ama srekjna bev. Mnogu bev hiperaktivna, mi gi iscedija nervite do daske. Cel den, razlichni lugje si poigravaa so moeto trpenie -.-
Kakoidae, denes sum cool, poshto sum naspana i konechno ne me boli nishto, vratot samo po malku. Nesporedliva bolka so glavata vchera. Ova e paradise, vo sporedba so toa vchera.
Vecher kje se shetam so 2 drugarki. Poshto nemav vreme da organiiram nikoj, vecher kje napravam golema smetka od shto kje vrtam broevi i od sho kje mi bide dosadno. Na rodenden trebashe kaj Mia da idam, ama ne mi teknue dali denes ili utre go slavi. Nenam sho da i kupam /:
Za vezhbanje neam mng, iako vchera trebashe da vezhbam, a ne vezhbav poshto me boleshe celo telo. Abe, znaesh sho mi tekna?
Znaesh deka mozhda e na nervna baza ova bolenjevo na moite organi? ^.-
Od shto cel den vchera ne se odmoriv i postojano mislev na 300 stvari, a predhodno sabajleto profesorkata dushata mi ja izvadi so diktatite i mozhno e da e od stres /: xDDD
Vikam ja, medicinsko trebalo da se zapisham, em i poblisku mi e xDDD
Sea kje vlezam da se tushiram i da se mijam kosa. Posle dugarkava treba da mi donese bela pudra -.-
Kolku nesakam da se maskiram, poshto se neam dogovoreno da iskocham so golemo drushtvo -.-
Ama aj, da ne bide ona sama, da ne se sheta ko Bandini u Makedonija -.-
Drugo sho? Nishto, toa. Na psihichka baza neam sho da ti se zhalam, mnogu sum prekrasna t.e. e prekrasno

Ti malku dosadna si, ne te biva, ich nema hejteri ovde, nema so koj da se karash. Ili pa site se krijat. -.-
Zhivotov mi e dosaden ej -.- Neam sho da praam sea cel den. -.-
Vecher kje idam na koncert, i posle kje si produzham, sea mi tekna deka kje svirat ovie otkaj mene. -.-
Neam drugo be kgn, me gleash kakva sum ligava, daj olabai me. -.-
Posle kje se kaam sho sum ti pishala taka i kje treba da go brisham. -.-
Sum pochnala da stavam tochki kaj ovakvoto, na krajot na rechenicata. -.-
ETE ! Gleash ?! -.- Ajde...Zafrkni. -.-
Odam da se smiram, me iznervira nesho. -.-
Te mrazam <3