Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
А зошто всушност пишувам на темава ни сам не знам...се самосожалувам...преку глава...а и...да не треба со реферати да опишувам колку закон живот имам?
Епа кратко и јасно
Немам.
Немам ни намера да пишувам пак у шупачкава тема.

Нема омраза во моето срце спрема него а имаше, разбирам сега дека и тој е дел од стапицата го галеше кучето ми вика дека расти добро и добро изгледа. Три кредити поебале пууууууууууу тоа си е нивна работа :icon_lol:. Пишуваше тука за проектот и koga влего vна прашањето кој дојде одговорив золве, и вика ееее за куров ми е да ми простиш брат ама многу е досадна :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: :pos::pos:. И реков да ја намести својата вештачка насмевка за пречек наместо тоа предизвикав ефект на искрена насмевка :icon_lol:.

Седам така како што си седам на клупа и јадам бурек од Бело лале, и поминува дечкиот во плаво и вика: На здравје сендвичот другар, фала ама бурек е не сендвич. Добро тоа ама не чини така да седиш :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ајде атер за него се преместив на другата клупа на која што може да се седи законски.

I feel like :icon_lol:....

Добро, и шо ако се раслечиш и се сликаш таква за на фејсбук? Оооо Господе. Јас стварно некои луѓе едвај ги разбирам. -.-

Иначе Кајганке, се заљубив во песнава. :back:

Драгана

Ќе си бришам профилот од форумов. ДОсТа беШе од мене тука !

aprililili.png

Те заебав еј ! :music3:
Ќе го трпиш лошиот мој хумор уште долго време мухахахха
Добра ноќ

Диар.

Многу ми е жал што живеам овде, и со вакви луѓе.
Ако може да се наречат луѓе.

Не само во Македонија, туку целата планета.

Мора да се планира премештај.
Уште малку време.

Еј пак јас

Абе не ми се веруе дека 20 души се упецаа на фората дека ми е роденден денеска,па ми испочеститаа на фејсбук :pos:
1 Април рулзз
Треба државен празник да го прогласат !

мила...

...значи не знаеш како се осеќам. Ај ти што не знаеш, не знам ни јас...што е уште победно.
Периодов ми е многу бесчувствителен, главава мие празна, не размислувам за ништо, со ништо не се замарам (а треба).
Не чини така, ама и до тоа иде.
Некои работи ми се дешаваат во животот, исто ко на филм. Не ми изгледа ко реалност.
Ауф, убаво ми е, цело време сум насмеана....
Чекам да се деси нешто понеделник, или ке биде така како што замислувам, или ептена ке се заебам и ке се изнервирам :)
Не бе друже, не се нервирам така лесно сеа. Кога насетувам нервоза успешно ја одбегнувам.
До сонцето е знам, тоа ме прави насмеана.
Ама како може да е до сонцето, кога јас сум сонце...барем така ми викаат :pipi:
Не дека имав неш посебно да ти кажам, но сакав да ти се пофалам за мојата среќа, а и одамна ти немав ниш пишано, не само на тебе туку на форумов општо, а редовно те читкам.
И нема веза, кулирај, уживај и пливај ко делфин.
Те сакам,
кис4е
гушки,
бацки,
тОп си!
:back:

Chudi mi se zoshto sum online, poshto toa i Treba da go pravish -.-
I feel like dolg post.
Shopraish ti? Dobra si mi? <3
Ja? Nisho eve brat...t.e. sestro, sedam doma. Sea stanav, spiev od 12 do 12. Imav uzhasni glavo i stomachni bolki. Mi pominaa od nekoj lek majka mi sho mi go stai u usta sabajle. Mi dade i sok nekoj so apcheto. Ne se sekjavam. Me boli vratot malce -.-
Kojznae od sho. Spiev ko klopche svitkana, nemozhev da se ispravam -.-
Sea eve si gi gleam nozete i primetuvam deka mi se mazni. Toa e ubavo, I guess.
Vchera imav uzhasen den, ama srekjna bev. Mnogu bev hiperaktivna, mi gi iscedija nervite do daske. Cel den, razlichni lugje si poigravaa so moeto trpenie -.-
Kakoidae, denes sum cool, poshto sum naspana i konechno ne me boli nishto, vratot samo po malku. Nesporedliva bolka so glavata vchera. Ova e paradise, vo sporedba so toa vchera.
Vecher kje se shetam so 2 drugarki. Poshto nemav vreme da organiiram nikoj, vecher kje napravam golema smetka od shto kje vrtam broevi i od sho kje mi bide dosadno. Na rodenden trebashe kaj Mia da idam, ama ne mi teknue dali denes ili utre go slavi. Nenam sho da i kupam /:
Za vezhbanje neam mng, iako vchera trebashe da vezhbam, a ne vezhbav poshto me boleshe celo telo. Abe, znaesh sho mi tekna?
Znaesh deka mozhda e na nervna baza ova bolenjevo na moite organi? ^.-
Od shto cel den vchera ne se odmoriv i postojano mislev na 300 stvari, a predhodno sabajleto profesorkata dushata mi ja izvadi so diktatite i mozhno e da e od stres /: xDDD
Vikam ja, medicinsko trebalo da se zapisham, em i poblisku mi e xDDD
Sea kje vlezam da se tushiram i da se mijam kosa. Posle dugarkava treba da mi donese bela pudra -.-
Kolku nesakam da se maskiram, poshto se neam dogovoreno da iskocham so golemo drushtvo -.-
Ama aj, da ne bide ona sama, da ne se sheta ko Bandini u Makedonija -.-
Drugo sho? Nishto, toa. Na psihichka baza neam sho da ti se zhalam, mnogu sum prekrasna t.e. e prekrasno (:
Ti malku dosadna si, ne te biva, ich nema hejteri ovde, nema so koj da se karash. Ili pa site se krijat. -.-
Zhivotov mi e dosaden ej -.- Neam sho da praam sea cel den. -.-
Vecher kje idam na koncert, i posle kje si produzham, sea mi tekna deka kje svirat ovie otkaj mene. -.-
Neam drugo be kgn, me gleash kakva sum ligava, daj olabai me. -.-
Posle kje se kaam sho sum ti pishala taka i kje treba da go brisham. -.-
Sum pochnala da stavam tochki kaj ovakvoto, na krajot na rechenicata. -.-
ETE ! Gleash ?! -.- Ajde...Zafrkni. -.-
Odam da se smiram, me iznervira nesho. -.-
Te mrazam <3

Кајганче!
Ме стигна и таков период, да.Кога не само што сум разочарана од другите околу мене, блиските, туку и од самата себе.Се чуствувам уништена, како да немам сила да продолжам понатака.Ни сонцево надвор не ми дава желба да се порадувам.Насмевката ми се изгуби, како и останати работи кои почнувам да ги губам, а не можам ништо да направам за да ги вратам.
Единствено, денов ми го направија убав дечињата кои ги видов на плоштад маскирани и среќни, се уште не знаат што ги чека во животот.Им завидувам на моменти.
Енивејс, немам намера да ти пишува километарски пост, така да, толку од мене за денес.
Поз4е.

Мала,
Денес бев на факс, во петок. Не, нема априлилили!
Пред врата ме дочека едно многу умно момче и праша дали ќе има земјотрес што сум се појавила. Не бе мали, не се плаши видиш ништо не се деси...засега :)
И да, кога си буквалист животот е поинтересен <3.14
She's coming today! :vozbud: Ќе и' ги испукам коските:pipi:

Драга..
седам на промаја со сите можни отворени прозорци и врати, чекам да се стопли вода и да идам на настап :pos:
Не знам уопште дали да се маскирам онака, интересно ми е ама ме мрзи, али ај нема да им кршам филм на моиве :)
Само имам 2 саати да се одлучам што ќе бидам денес? Или ипак повеќе :)
Оддамна ти неам праено муабет, па и не ми фалеше да ти кажам некако... фиуфиуфиу ај чао ме мрзи да тги се објаснувам ху ху

Не ми се верува. Не ми се верува. Не ми се верува .... :pos::pos::pos::bip:
Понекогаш се што треба да се направи драга, е малку да се почека.

Драга Кајги, сите што ги сретнав ги заебав :D
Го сакам овој празник :)

Драга ...

зашто први април е ден на шегата? Јас сакам втори да ми е, ако? Така да знаеш, утре ќе ги шегувам сите не денес :) Ете и сега се шегувам. Каква шегаџика сум станала значи. Се шеги до шеги. А и зборот шега ми е многу шегав. Шегаво ми е се. Шегава си и ти. И тоа што положив ми е шегаво. И супер ми е денов. Прекрасен. Уште вечер да го видам шегавконо најубо ќе ми биди. Ај доста те шегував и тебе. Чаош!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom