Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга КАЈГАНО :vozbud:

Денеска сум многу возбуден, после една година и шест месеци добив двојка на тестот по право :)

Zhiva sum ma, sho panichish? -.-
Ee, sea se pribrav..
Kao sum? ^.-
Kje ti kazhuem aj...kucheto mi go unishti denot -.-
Mi se spie sea -.-
topsikiss4emwa (stara fora -.-)

Кајги
Хронично ненаспана сум неделава.
Фантазијата ми е закржлавена кога најмногу ми треба.
Самодовербата ми се спушта наместо да е обратно.
И гад демет, денеска сум (како што во последно време велат кул фацките) хејтер. Несакам да сум.
ајт

Кајганкеееее!!
Се ми е рамно бе, опуштена максимално, не се замарам за ниииииштооо. :baeh:
Само да седнам да ги попрам оценкине зш маф ми е работава. :)

И да, реков дека е круг и дека се се вртит! Епа сеааа.... :smir:

Драга

Се осеќам ко некој да ме изџвакал и после да ме плукнал...
Ти како си?

Драгана

Засадија твојата иднина
2199568563_ba1fc611d3.jpg

Кајгано, деновиве слабо ме има, и ќе продолжам така да бидам подретчен уште некое време.
Како - така, некако, постигнувам на сите страни, ама уште овде да бидам поактивен и стварно не знам крајот кај ќе ми биде.
Најбитното е дека секогаш се навраќам на работите кои поради други обврски ги запоставувам повремено.

А да, оној проблемон со сам себе што си го имав, тука си е. Немој да мислиш дека сум средил. И така.

Ај идам да изглеам уште 2-3 епизоди од серијана!

Драга
Добро утро откако конечно си го средив биоритамот :)

Денес расположението можам да си го пофалам, дали се должи на сончевите зраци кои продираат полека во собава или на утринската гимнастка, мислам на одењето до продавница не знам. Но знам дека денес Скопје посебно го сакам. Мирно е, го нема утринскиот метеж, а тоа ми прави мерак да излезам и неговиот лик да го видам без при тоа да обрнувам внимание на тоа дали некој поспан ќе ме згази.

Како што моментално Скопје е мирно и ништо не се случува, така и работите кај мене завземаа мирен правец, без бурни случувања. Велат губењето на разумот е луксуз за средната класа и потврдувам дека е така. Кога си растоварен од други грижи и нагласувам биоритамот ти е во ред, можеш потполно да се сконцентрираш на обврските или да си создадеш обврски дури и на празник :)

Драга, наранив кучињата мачките..и комшиските почнаа да ми доаѓаат пред врата сега животинско царство имам дома.Насабајле кај мене јадат, после се по комшилакот шетаат :pos:...Пржам јајца драга, последниот пат за малце ке запалев кујната вака си заседев на кајгана и по нет нешто слики гледав и кога отидов гледам пламнало од зејтинот нагоре ахахахаа.Се извадив некако тогаш ај сега да идам да не направам некоја поголема беља.Овој пат на око ги правев, нема кајгана...позз:smir:

Драга Кајги,денес сум екстра расположен :)
ти како ми си ? :back:

Шенка,

Кога ќе ми текне годинава со колку дрва си имав работа, ми иде да си го прогласам денов за празник.

Ветувам и засекогаш... зборови од кои се ежам! Исфрли ги од употреба, бар додека сум ти во близина.
ТИ не си во состојба ништо да ветиш, а за второво ништо не е вечно, so...
Happy Valentine's Day :back:

Ми се спие бе копач еден,не можам очите да ги отворам.
Болна сум факат,оган да те трешти што си секогаш здрава.
Мајка ми крева паника зошто не отидов денес на доктор.
А што можеш да очекуваш од тие незналици?
3 вида на апчиња ке ти препишат.
Дојде старата баба.
Е сега ке биде забавно.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Напред Македонијо:oeoeoe:

Драга,
Зашто ми влегла една мрза, ама баш ништо не ми се прави, а треба да пишувам:angry2: Си се опуштив денеска бев во тетово си прошетав со другарките:) сега музика си слушам, многу си ја сакам песнава, добра за мешање е :pos::pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom