Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драхга Кајгана Го зедовме колата :violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1:.

Времево денес максимално ме поеба :) измрзнав... :kesa:

Не гасам сијалица,хејтер фор лајф.

--- надополнето ---

Господ напиша:
Не гасам сијалица,хејтер фор лајф.

Ги изгасив...и гејмав Hellgate у темница :icon_cool

hahahaha
kajgana ja upalila sijalichkata
e aj,airlija

They had it coming... or it was me who had it coming... or... Whaaaaaat?!

Како и да е, рамнотежата на животот ми е поместена во согласност со зголемување на притисокот врз мене периодов.
Жалам што си се измачувам сам себе. Ама колку и да знам дека не е убаво, сепак си продолжувам по старо. 5 саати се упм голема разлика, ама има да средам се’ како што треба да биде, па ако треба и по 20 минути ќе спијам навечер или преку ден, или кога и да се најде време...

Риба си е риба бре .. Нема тука трте мрте ! ;)

Ама и Нестлето си ***** мајката .... :vozbud:

Драга,

Ми годеше вечернава прошетка по убавово временце многу.Некако се смали она чуство на немир кое го имав.Нелогично ми еееееееее скоро се!!! Ако некогаш се решиш да продолжиш напред,немој ни случајно да се свртиш позади зошто секогаш ќе најдеш некоја причина да се вратиш на истото, оваа имај го на ум драга :)
Look me now, порано тражев проблеми таму каде што ги немаше, а сега барам hope таму каде што ја нема!

Bye :back:

Forrest Gump was told that "life is like a box of chocolates - you never know what you might get". His mother was right you know, right as hell.
I have chocolate in one hand, and red wine in the other. Red as blood rushing through my head. It's spring time you know. The air always smells different in this time of the year. What do I have? What do you think?

May I add that this night I'm listening songs like Requem for a dream, Enya and the main theme of Gladiator, Brave Heart and K-Pax. I'll put something from Era, and I can travel free through my soul.

Sometimes this kind of travelling makes things too easy. Keep it simple. A thought to myself.

In vino veritas est

wine_sunset.jpg

Драга,
Уморна сум, ми се плаче. А, следнава недела и предавања, колоквиум и све. Ризик јак :toe:
Ај да си легнам да поспијам. Се надевам нема да ми се појави Драганче од Лескоец во сон, повикан од насловот на неговото ремек дело.
Поздрави и честички,
Н.

Не изгаснав сијалица денес од почит кон тебе Џорџ.

RIP George Carlin

Ептен добро чувство ова коа ке се вратиш читав дома.
Досега не го имав согледано.

Dear,

Ми ојде и викендов.
Убаво ми беше, сакам пак викеееенд! Не пребарувам нели?:icon_bigg

И зошто мора мрзава да ме нападне и денес бее?! - мразам кога е вака.

Драга Кајги ова беше еден од најубавите викенди во оваа година :)
А да,по подолго време се истрижав кратко :icon_cool
Позз :back:

Еј Кеееј :helou: денес сум in cool mood :tv:

Кајганче!
Се мачам со теоријава од 3 саат, ти се веруе?Ни мене богами.Сеа ќе си зеам со задоволство поголема пауза, па и ништо чудно ако соберам некој и да се симнам до доле на кафе, малку да не мислам на учење и да подишам од воздухов каков таков.Мака ми е коа сум затворена цел ден меѓу 4 sида, не се издржуе.Па тек вечер другиот дел теорија, а утре цел ден повтарање:).
Ајт:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom