Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга ...

многу сум среќна ... !!! <3

Драга,

Ми тргна денов убаво и се надевам дека убаво ќе заврши. Ми беше интересно на едно предавање кога праша проф. дали има овде феминистки:pos::pos:, се разбира не се јавив(не сакав некој погрешно да ме сфати), ама за разлика од тоа тука што го пишувам сум и тоа како. Ама знаеш ти моја драга што е вистината:smir: а си добив и 10 на есејот:)

Д.
ај уште малку :salut:
ќе дојде и тој ден кога ќе ми лазаат пред нозе, оние !!!!
ОПТИМИСТ

Драга Кајги,

Денес решив да си идам пешки до дома. Си одам јас така пешки долу по кеј, гледам куп млади луѓе си седат на клупите, си викам супер - младиве излегуваат од дома. Продолжувам јас со исто темпо и гледам трчкаат млади на кај мене. Браво, чупчињава одржуваат кондиција. Колку повеќе ми се приближуваат толку повеќе бев шокирана и ме фаќаше огромен срам. Па, Драга, тоа биле машки!!! Трчкаат нежно, рачињата паф ваму, паф таму, а со газињата де лево де десно. Се мрднав, ма! Маживе ни се феминизирани!

Јас сум во шок!

Ај, поздрав Драга.

Абе
Приметуеш дека некој фаци уствари си имаат еден протокол како ти пишуваат?
У секој пост си почињаат со исти nerdовски catchphrase, па си го делат у вовед, главен и завршен дел, па на крај пак cliche catchphrase...
Приметуеш? :)
Можда и ги фураат со зеленки у темава као "еј кул живот имаш!" or something, па тоа ги охрабрува целата своја машта да ја канализираат во ова епско его фидерско жолто катче..
Не ти скурчи малце?

Панк ис нот дед, бат да панкерс ар.. Деј волкд ин лајн енд фел ин лајна..
Гледав филм и сега ме држи клаустрофобијата.. знам дека не треба такви филмови да гледам али ајде.. уу колку е гнасно да се наоѓаш заглавен во таков простор..се наежив..
Премрзлив сум али искулирано мрзлив поради што ми е мака да мислам на проблемите па камоли да ги спомнувам..
Сум се набутал како свиња и сеа ми се спие..
Ит римајндс ми оф самтинг..

Ама,
Оддамна не сум ти пишувал, едноставно поради тоа што немам време.
Оваа вечер е една од ретките неделава кога немам работа, па до сега скапуев една игра, сега ќе се опуштам со филмче, а утре 2ра смена на школо, а и плус петок е. :pipi:

Ех...
ај ча0.

Кајгано, зошто сите работи кои зависат од две страни секогаш повеќе тежнеат кон едната одошто кон другата?

Шо е тогаш поентата на рамнотежине низ растворите, кога сепак постојат интервали на одреден дисбаланс. Исто и у животов...

Just don't hold your breath.

Шенка,
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
НЕЕР
ВООООО
ЗНА!

Кајгано,
пиев пиво и еве пак почнав да кашлам.
ПУ J'ЗК!

Кајганооооооооооооооооооооооооооо

Се чуствувам толку,толку толкуууууууу наспиено...
И срекно...
И гладно...
Ке те изедам мoри шмизло пожолтена :icon_lol:
И така да знаеш.
Сите ве сакам <3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom