Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга помина 12:00? Ај нека ми е среќен роденден и голем да растам.Да дојдеш на торта
th_412418-birthday_cake_3_small.jpg

Моја мила драга Кајги,
ооооо ти храно богата со протеини и белковини,

Значи само јас сум једина будала будна на форумов, а? Епа што да правам кога не можам да заспијам, абре сон не ме фаќа, очи ми се отвараат сами, а неам некои мисли што ми се вртат во глава. Ете едноставно така, не иде....

Кајги мила, заразна си у п**ку мајчину, нема ден а да не бидам со тебе. Па и додека бев во Франкфурт морав да те уклучам, да видам што се случува кај тебе, што има ново ццц. Ќе попуштам на факултет поради тебе па че вииш убоо. Не, не, се шалам, си се држам јас до зборот и нема да ме спречиш во остварување на поставените цели хехехе

Уште сум ти тазе на форумов. Ти од тазе јајце си? Не ти пишувам многу зашто немам многу време ама секој ден сум со тебе, веруј, си читуцкам по форумов што се случува, па се што е актуелно го има кај тебе, ѕверка си нема што...

Ајде Кајги спиј си ти сега уште додека јас дежурам тука ццц.

Ааа да, и пази се од големи усти....

Мориии ти текнува за оној предметот што ти кукав дека ќе го полагам минатата недела? Епа го положив со деветче :vozbud:
Отидоа две и пол години од моето студирање и досега се е чисто :icon_mrgr Ајде уште овој семестар е ултра тежок па следна година малку поопуштено :)
И како да учам за во петок, кога ме тресе еуфорија за во сабота :wub:
196261_162146500506310_104014492986178_313056_4677  329_n.jpg

Вардар е на патот до полуфинаето и има изгледни шанси да иде понатаму :vozbud:
Осеќам викендов ќе ми биде перфектен :wub:
Дотогаш...
п.с. си купив вратило и секој ден само на него висам :pos:
До лето и Чак Норис ќе ми љубомори :toe:
Поззззззз

Драга,
и јас верувам во тоа „Далеку од очи, далеку од срце.“ Докажано е дека функционира милион пати, исто како што е докажано и обратното, но ајде во име на хипотезата ќе претпоставиме дека е така, но да го избришеш нечие постоење е малку драстично.
Или јас сум премногу хумана и човечна ... да, тоа ќе да е.

Драга, премногу искусен борец капитулираше. Несвојствено за нас, ново искуство, поинаква сфера за истражување. Уствари, изразено така, има најмногу смисла, сепак е најкомпетентен among us. Веќе претставуа ментор за нас а и многу си го сакам детево, како брат. Му ја посакувам секоја среќа што може да се опише во овие неколку килобајти.

Цар си, човече. :smir:

Драга тежок малер сум!! Од толку модели на iPhone токму баш за мојот нема Unlock да му се направи, сега страв ми е и на сервис да го носам да не го зезнат, ајде да се надеваме некој од Кајганџиите ќе ме упати во правиот пат :kafe:

My precious... да ти се пофалам, го положив првиот колоквиум. :pipi:

НО, сеа следува потешкиот дел... зошто у секој семестар мора да има еден предмет кој ќе ти кине живци бе !? Треба да ги разберам Римјанине, што се ненормални работи правеле у нивно време. (пази, развод можел сопружникот да побара, ако на другиот му нашол дупликат од клучот од вратата на куќата... :nesvest:)

Али res non verba, сеа една епизода How i met your mother за опуштање, после книгата...

Драга,
Еве ме мене пак да ти се пожалам нешто, вчера цел ден останав без нет и каблоска, ќе пукнев, ок имав др. занимација го пишував извештајот и 1000 збора напишав а треба уште 400, среќа имам уште една недела за да го предадам. Утре имам есеј, и сега да фатам да ја прочитам уште еднаш приказната, па утре ќе филозофирам нешто. За фалење нема ништо зашто овие недели, имам се полагања, а времево надвор што убаво е, не е фер на вакво време дома да се седи да се учи,пишува есеи од 1000 и нешто зборови, да се припрема за презентации и предавања... и доста беше хехехе

Сватив конечно сватив ама првин мораше да ми протече крв од малиот прст на десната рака :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. А и колку заебано моќно е, сите тие глупости ѓубре погрешни насоки пуууууууууууу каква мизерија :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Лудило кур ме боли или што ме боли кур во поинаква конотоција со исто значење и симболична вредност на битисување или суштествување на нешто наречено емоционален приказ на ситуација во моментот :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Мир љубов и спокојство или кур ме боли :pos::pos::pos::pos::pos:е тоа е нешто :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Ооооооооооо уживанција релаксација и задоволство :pos::pos::pos::pos:.

Драга,

Неделава еден куп тестови а и краен рок е проектните да се предадат. Но за прв пат некако се реласкирано ми е,ми остана едната проектна да ја досредам малце но брзо ќе биде и тоа.
Верувала иле не имам вишок на слободно време :) Добро ми дојде ова зошто можам бар да се посветам на работата што највеќе ме исполнува во моментов-цртањето :pipi:
Навреме легнувам навреме станувам,викендиве на кафе муабет ги поминувам...ако вака продолжам ќе си доделам статут пензионер :pos: Мора нешто да се превземе со време, вака веќе А-А.

Bye Bye :smir:

Дај мори поможи за проектната малце :(
До петок треа да ја дадам.....

Драга,
сепак има некој милост и кон мене, од 12 сум утре!
Денешниов ден нешто слабо продуктивен, ама ајде дозволено ми е :party3:
Иначе 46-49-48, tzar сум I know :angel1:
И Bene е секогаш во право
, освен кога не е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom