Шенче,
Ти не си ти кога јас не сум јас. Сите не сме сите без никаде. И такааа. Во денешниов ден се припотсетив на сите од изминативе години, што ми биле симпатии. Сите се симпатични. Кате и Матеа највише, двете мои срцки и ондак то. Сега ќе пишувам колумна. Многу сакам да го поздравам Слаткар, ако може една вода да ми донесе, од големите, со укус на портокал. Си ја читам таа книгата и после тоа сонувам страшни работи. Се` фор д сејк оф учење. Не знам како сум учела изминативе години. Мора да се припотсетам. А не изгледаат книгиве нималку френдли. Со Саладин ќе одиме утре на Тони Зен. Изгледа станувам рапер. Оу јеа нигер. И слично. Битно е дека на сите им ставив до знаење дека ми се симпатични. треп
Два ентери.
Нов ред.
Како може да не ми влијае убавово време ? Никако. Едноставно, врнеше, цел ден си го љокав кафето и седум апот. Кашлам симултано по телефон. Јофе ми рече дека го имитирам. Лаже бе, он ме имитира мене, мисли он прв почнал да биде болен.
Едноставно сакам да одам во тоа средното да се вратам. Таму ќе седев во прва клупа. Ме додаде на Фејсбук, тој поранешниот професор по право. Ми рече дека се исплатело што секогаш сум седела во прва клупа хехе.
И така Шенка, ќе почнам да аргатам на два сајта. Нешто многу арно тргнато е на полето на работата. Се прашувам многу работи а на сите им ги знам одговорите. Едноставно, мора да ми биде интересно. А сам ако не си напраиш, кој?
Ајде добра ноч, јас одам да аргатам, па утре сум на снимање.
Поштовање и дај боже да не го утнам интервјуно. Си имам спремени прашања, се надевам соговорниците ќе бидат доволно фини да ме испратат со арно на утрешното излегување. Лила многу сум возбудена за утре!!
П.С. Сфарно е малце непристојно кога ми стигнуваат вируси од другарчиња на мсн со текстот „I`m horny, are you?“ Мислам до каде бе со вакви финти бе деца до кадееее

.
П.П.С. ОВА Е ЕМОЦИЈА ВО ВИДЕОВО БЕ! У МОЕ ВРЕМЕ ДОГАЏАЈ БЕШЕ ДА ЈА ИСПОФАЧАШ.