Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
драга. ја следната недела полагам ни сум фатил книга ни проект ни домашна ама битно почнав да играм огаме... ако не се средам за 2 3 дена има да скепосам се ко крушка !!! ај се надевам од утре т.е веќе денес ке се вратам у нормала.

Соме кинд оф ребус

free_deer_hunting_tips_big_buck.jpg
. . . . .

shawn_crahan-2152.jpg

Sotp-300x218.jpg

devil-baby-doll.jpg

Tear%20Drop.jpg

Play-Mode-Repeat-All-Hot-icon.png

Фала.

Кајгано,
Дани е срце, да се разберемо!
Туку друго ми беше муабетов, денеска сум дома ќе се досадуем знам. Крајников ме боли ќе зеем со рука ќе го извадим и раат ќе седим мме, па не само крајникот и увото почна.
И тоа ти викам ја арен, фала Богу.

И да, знаеш дека Пандев даде гол? Не?
Епа еве ја ќе ти кажам.
Пандев им го спука на швабене, нека цркнат сега :pos:

Добро утро Драга...
Упс...Добар ден де :pos:
Да не беше мобилниот јас уште ке спиев.
Многу ми е досадно.
А и се уште ми се спие.
Денеска организирам филмски маратон.
Ама тебе не те повикувам,зошто знам дека нема да дојдеш...
Ајде мрш.

Тековно - СТРАШЕН
Не така далечна иднина - Асистент
Врв - Министер за финансии
Аспирација - Докажан и успешен макроекономист. Нобелова награда за економија 2019 !

Пишувам проектна задача во Ворд за мене во животов немам пишувано ама морам за друг, сестра ми после ќе среди по мене таму наслови поднаслови јас само да начкрапам. Топло време убавина надвор цело време чувам деца како куче чувар, а за кучето ми вика не требало ни да лае ни да каса кога ќе порасни само сурато да го појави :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. А и имам добар статус на фејсбук, почит секому понизност никому, и сите комшии пријатели на Фејсбук ми станаа треба да внимавам што пишувам таму :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, или сепак не :icon_lol:....
Е вика Опел Астра бензинец клиповите не им паѓале само кариките ако ја имаат прегреано, а и Љ. е за Опел Астра па и нека биде Опел Астра...
Имам оревчиња за кршење после проектна :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, да ги суредиме за таратур сред лето треба да има...

Драга кајгич,

Револтиран сум и сеуште неможам да поверувам дека вчера светот изгуби голема личност во рапот и хип-хопот, а таа личност е Nate Dogg. Почивај во мир голем човеку, хип-хопот нема да биде ист без тебе :(

Драга Кајгана,

Денес со цел ентузијазам тргнав да дарувам крв. Уствари вака... Драга Кајгана, денес бев да фотографирам приредба во основно училиште организирана во чест на тоа што словенечка фирма што прави чешми решила да даде на конкретното основно училиште 5 (пет) славини. Како и да е, подебилен настан досега немав фотографирано, и откако заврши она што мислев дека е главно тргнав да давам крв. Таман кога стигнав таму ми се јавија да ми кажат дека требало да фотографирам како овластени лица ги потпишуваат документите за истите 5 (пет) чешми. Нормално дека не се вратив.

Во црвениот крст ме пречека возбудлива глетка, ХИЧ во тренерки, ама страшно добро и стоеја, со падната вилица поминав низ ходникот. Посекси е од Ева Лонгорија. И да не должам, потребното ниво на хемоглобин во крвта за крводарување е 140 за мажи. Мојот хемоглобин беше 136 :( Да не биде без ич, ХИЧ ми направи чајче, највкусно на свет.

Остатокот од работното време ми помина у безвезарии. Добра работа е што ми текна да проверам некои процедури и да почнам да спремам документации.

После работа ојдејќи да плаќам сметки го видов Тореадор :) Ми го пофали новиот изглед :)
Купив и нов ЦКМ, многу ТоБ едиторијали има :) Посебно тетовираната девојчица... сонценце :wub:

Драга,
Деновиве многу брзо ми минуваат и чувствувам како да немам време за ништо, ах само колку работи треба да завршам. Сакам овој период да заврши и се да дојде во нормала.

Ова вежбиве со радиоактивни елементи ме озрачија...изгледа.

ДК,

Вечерва издржувам. Она што сè уште не ми стасало, вечерва го примам.

Може.

Оддамна ти неам пишано,
тоа е добар знак.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom