Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Најтиња период у животов, безвезе не глеам причина за шо би дишел. Мора да се внесе некаква динамика пошто ако е уште малце вака досадно психава ќе попушти максимално. И се заебав шо не искочив сеа, ќе се запиев малце бар немаше да мислам на срањава и ќе ќењав ко највеча пијандура у маало како . Школово и онака го баталив више и ако не почнам да го посетувам и психички, а не само физички може ќе треба и у Август да ги шиткам пријателчињава за на базен или у најбоље случај да каснам по 2/3 саата дур трае дополнителна настава за оние бахати и мрзливи копилиња налик мене не? Него ајде доста кукам и онака ти не постоиш и си само еден виртуелен сервер кои сите го замислуваат како фина добра бабица шо не ислушуе сите.. Биче боље ваљда! :wink:

Драгоеба
ќе се мењам у Isak Keyten деновиве најверојатно
осим ако не се отрезнам у меѓувреме.
мња

Мала, што знам.
Добро беше. Криво ми е што ја не бев добро, да уживам во сето тоа.
Ајт.

драга ма,
до едно кокосово дрво стојат лав, мајмун, верверичка и мечка.
кој прв ќе ги докачи бананите?
Ради ова ме истераа од час.
У какво време живееме бе, 15 годишни девојки одејќи на школо палат цигара и ја кријат позади газ за да не ги виде професорка или пак комшиката да не ја каже на мајка и.
Се е пореметено. На час никој не го е гајле што кажува професорката, ама кога мојата драга соученичка излегува на табла сите внимаваат... јас најмногу.
Уфф како би ја.. чао.

Moри,
длго време не сам тепал на ризик!Не га бивва работта,аа нее,ич ама ич не га бива! :)

Штотуку го почнав денот...

Yeah, alright
Yeah, alright

Two skies
Watching it all, fading
Two skies
Living it all, fading
Two skies
Watching it all, fading
Two skies fading
One's abating
Two suns
Living it all, dying
Two suns fighting
One's abiding
Two suns
Watching them both fighting
Two suns
Seeing them both dying
Two suns
Watching them both fighting
Two suns fighting
One's abiding
Two skies
Seeing them both dying
Two skies fading
One's abating

Crack pipes, needles, PCP and fast cars
Kind of mix really well in a dead movie star
When I feel like talking, I never be wrong
If i feel like walking, you best come along
I close my windows
Crank the heat up a high
Till my palms are wet
And my tongue is dry
I'm looking for a mother
That will give me high
Just a stupid motherfucker
If I die, I die
I'm a midnight fistfight
Looking for a mother
That will give me high
If I die, I die
I'm a midnight fistfight
Looking for a mother that will give me high
If I die, I die

Alright

Looking for a mother
That will give me high
If I die, I die
(Two suns fighting, one's abiding)

Alright

Looking for a mother
That will give me high
If I die, I die
(Two skies fading, one's abating)
Cause I'm looking for a mother
That will give me high
If I die, I die
(Two suns fighting, one's abiding)
I'm looking for a mother
That will give me high
If I die, I die

Alright

Yeah, alright, yeah, alright

Не дека ќе ме разбериш// Ја усрав работава скроз.. Можи вака ќе биде подобро, терет да ми падни од срцево.. Ако е така зошто не се осеќам поспокојно, туку уште повеќе ме јади..
Sweet tides,pools of love - Your eyes are full of..

А животот е заебан сите истото не чека, но пред да замине барем нека ми каже се, i just wanna be her friend.. и губам пријател ради мојата себичност. Сега пак работите се враќаат на старо, на лошо како што беше. Можеби вака ќе просперирам повеќе, пошо додека сите околу мене се диви,урлаат јас ќе бидам онај стариот,ВИСТИНСКИОТ и ќе искулирам.. Болката нема никад да ја прикажам, зошто секој сака да те види доле.. А немам срце да кажам тоа што мислам, па секогаш оние што ми значат патат..Не планирам веќе да повредувам.. Born as a samurai, walking alone on this world and I will die as a samurai, no regrets just peace..My heart will be with Buddha.

Драг серверу со RAID 0 конфигурација на дисковите, фала ти за магичната моќ што ја поседуваш.
Кajgana - Connecting people. Да не беше ти, немаше да се случат многу работи. :)
Вчера-денес наутро добив мал preview за тоа што ми се спрема летово, and I loved it. Сега едвај чекам лето да дојде. :icon_bigg

Мразам кога се дешават прости и безвезални работи, се заради ЖЕНА ! Убаво си беше пред тоа, се океј, фина доза .. Ама тоа на крај стварно глупо испадна и немаше никаква смисла. Згора на се, па и Анелија плава се шатирала ........ :jaj:

:kafe: - Вака ќе сум денес.

Драга,

До времево ќе да е дефинитвно. Би спиела цел ден да можам,не ми се станува од креветон ама морам да станам -.-'
Викендов така ќе го поминам, мирно во домашна атмосфера со некое филмче и good conversation with friends.Неизвесност ме дрма, ама успевам некако да го потиснам тоа.
И така...Другото го знаеш веќе и сама :)

Еве и еден поздрав...

:back:

Морам само една песна да ти посветам.

Да, да, и мене ми е здосадена, ама таков е дено.

:back:

Драга..суепр е денов..мада дува малце..планирам да почнам да учам од понеделник,еве сеа планови праам шо како...иначе цел ден не јадам..вечер на пити ќе се оди..:zlo: толку!

п.с: ќе ја убијам кокошката!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom