Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Чувството кога ке го најдеш изгубеното usb на дечко ти кој е осетлив за такви работи:tv: Прајслес!
Иначе ја за нијанса подобро од вчера, договоривме фудбал со другарка што ја неам видено одамна, па после некој филм ке пуштиме. Тоа би било ваљда. С.
И то.

Драга,
сега ко ќе си пуштам едно филмче онака да се опуштам,па после то чаразаито ќе ќе ми почне да си го здрвам на ривалот.Уф уф мераци :)

Абе Кајгано, одувек ме интересирало?
Ги клика некој линковите што ти ги пуштаат на темава? Или клипчињата, ги плејнува некој?

сабота е, а ја си седам дома Ч)
главата ме скина и башка од кашлање не можам да се соберам :tapp:
поарно ќе учам од колку да одам секое сабајле на болница.
цела недела одам по болници и дури и сабајле мораше да идам, а верувај и утре ништо подобро не ме чека :nesvest:
кога кашлам како некој дирекно у мозок да ме допира, ова не е на арно ЧС

Драга Кајги,вечерва не излегвам бидејќи не сум нешто расположен :/ Ќе глеам НБА-ол стар :))))

Драга

Се сеќаваш на времињата коа се собиравме во парк со ова твоиве членови и си поминувавме топ4е?
И јас.
Сеа сите се праат нешо „мојот гз на трева не седи“...

meanwhile in my life...

Кајги,
Не се чувствувам баш најдобро во последно време, се ми е испомешано во главава, сакам да побегнам некаде далеку од тука од се... ми треба нешто ново монотонијава ме убива :(

ciao kajgi.

вај вечер чмаам дома. те сака и те поздравува твојот Montescani

:music5:

Драга,

Овие денови сум некако слоу-моушн, се влечкам натаму-наваму, не знам што да правам. Ај од Понеделник пак предавања и уште неколку испити-до кога веќе?! Е додека не си ги положам, до тогаш.
Направив едно изненадување за цимерката...торта-чанта Louis Vuitton. Уште не и е роденден, ама онака, од љубов и од ту мач фри тајм, а за роденденот нешто појако ќе и направам. Морав да ти се пофалам затоа што ја правев точно 5 часа, раката ми опадна од месење и цртање.
Ај лав ју :back:

Не дека неможу да заспију, можу, него... Ако не врне у 6, може и да истрчу едн круг ;]

Драга па кааај си ти ? :)

Еве ме и мене ама на кратко, наредна прилика ќе причаме поопширно.
Туку навратив да ти кажам дека од маживе нема корист, не сериозно нема. Човек да не посакува врска, никако.. Како и зашто, мал милион причини ама гледајќи ја модава на имам девојка исто како да немам и праќање срциња те сакам, ме сакаш итн за покасно да ти пише маче коа сакаш кафе да пиеме е повеќе од дебилно, идиотски мејби ? :) И тоа не е еден случај туку константно маживе се заглавени со девојки на кои не им се дига повеќе, кои одат од навика а може и од страв дека ќе останат сами, па се филтрираат на секој можен начин кој им е понуден да стапат во контакт со друга девојка за да се осетат живо на момент. Оние посовесните остануваат на муабет, а тоа се малкумина. Другите ..... Човек да шета постојано окезен од такви муабети :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom