Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Kajги бе и оваа недела ми започна убаво,не памтам кога последен пат сум имал подолг период каде што ми се случуваат само добри работи.

Kajгано,
ја зедов оценката, ЈА ЗЕДОВ! :vozbud:
Колку сум среќен што го положив овој испит, конечно веке. Толку ми е мило што ќе си ја урамам таа страна од идексов и ќе ја глеам секој ден :)

Инаку друго, се по старо. Денес цел ден не сум дома, чајче низ град, па Сони едно 2-3-14 партии со другар ми и еве ме дома.
Периодов ми е малце подосаден да речеме, иам послабо обврски и се трудам да најдам нешо да се активирам ван факултетов. Неделаава ќе ја поминеме така, па може ќе глеаме фудбалче у среда и од наредна со пуна пареа напред.

И таќе.

Кајгана душо срце бејби
Денов ми стана прекрасен, една мала работа успеа да ме израдува толку многу за две недели!!!
поздрав со мај спешл песна!

А бе зошто ме заебаваш немаш време за мене да отидеме и да видиме, го дадов срцето за тебе секогаш кога треба колку треба не еднаш три пати, и нема време за мене добро што да кажам, така нека биде. И што е ова едно зборуваш друго правиш.....

П. Не досадувај и ти на Фејсбук чат ајде бегај таму ти имаш право да си кажеш тоа што си мислеш а јас си имам право тоа да го игнорирам....

Me being happy today because of the good laugh therapy (:
Also, started dancing again and me happy bout it :D
Me not going to piano tmrw coz I haven't practiced anything.
Happiness (:

Hush, hush! Пссссттт!

Драга, ова не е само заради песната што ја слушам... туку и заради потреба од момент на тишина, вперени очи во очи... Псссст!

Поздрав. :smir:

Драга,
Ме убиваат ова графициве на функции! Посебно екстремните вредности ми идат на живци! Добро до кога ќе се бафтам со оваа Математика, со која ионака не планирам да се занимавам понатаму во животов. „Како ќе си купиш леб во продавница?“, ќе речат, но мислам дека за тоа и нема баш да ми требаат асимптоти.
А другото е океј. Викенд сакам побрзо!
:smir:

Кајганче!
Се осеќам, чудно, напуштено..
Надвор е прекрасно, сонцево конечно малку сакаше да ме израдува, ама јас и понатака сум рамнодушна и ми е сеедно.Некои влијанија, дефинитивно направија да бидам таква, да не се секирам повеќе за секоја личност, да не се нервирам за истата, едноставно сеедно да ми биде..
Не сакам да сум таа личност, не сум јас ладнокрвна.. Дефинитивно морам да се одалечам малку од тие влијанија и да си се вратам на старата јас, не ме бива вака, со луѓе кои не ме прифаќаат па потпаѓам под нивни влијанија..
Ах, кој ќе оди на факултет..

Кајганушкоооооооооооо

Пак дојдов да се пофалам...
Да знаеш дека денеска денот ми се погоди,добив добри вести.
Од сега натаму ветувам дека нема да се нервирам и исто така ветувам дека нема да го исполнам ветувањето ако ти не седиш мирна.
Уствари шо сакав да ти кажам?Периодов сум слободна,конечно заврши тортурата во грдиот факултет.
Веке нема да одам кај Влатко во 9 тиот круг од пеколот ака Студенстки прашања да се бунам за испитите.
Е бато ке ми недостигаш(или сепак не)

Ај чутуро бегам од темава додека и тебе не те заразам од позитивна енергија.

Драга бе,

Ми фали многу. Ај нека проаѓа времево побрзоооо! Не дека тоа е спас :pos:, ама колку толку... подобро ќе е. Дојдов од школо пред 15 мин., си пијам сега нес кафе (сум го погодила :pipi:), па после редно е да се освестим и да ја чепнем книгана. Од 24ти до сега немам отворено.. никаква книга. Добро, освен таа што си ја сакам :pipi:
И види сега што ми прават ? :/ Па греота се цел ден затворени во кафез, зашо да не ги пуштим ? Нц нц нц. Невидена работа. Ќе си ги земам у соба кај мене, и не ги давам на никого. Срциња убави.. :back: <- Еве ги. Инаку времево почна малку по малку да се разубавува. Сонце си грее, температурата над 0. Охооо иде пролет. (#) Ама и матура идеееееееееееееееееее :pipi: Рано или не, мене ми е убаво да си разгледувам фустанчиња. Е така.
Едвај чекам викеенд драга. Ахх, одамна не сум била олку неодговорна. За ништо не се секирам (освен две три работи ок :)). Не знам што ми се случува. Не е на арно ова :) Убаво е .. ама последиците не се баш најубави. И сега ми текна кога сме више кај ова :pipi: Утре а ? :) И ја мислим утре. Ајде ако се излезе како што треба, утре ќе биде. Со Господ напред :)
Толку од мене. C`ya. Еве ти и еден поздрав. Цел ден ми е во памет песнава.. :back:

Доброооо !!.... Не се жалам .. Со оглед на влогот и трудот, може и срам да ми биде за она што го барам, за некои тоа е повеќе од утопија :wink:. Btw, утре е денот мала, we should make a little pray ! :se_ molam:se_ molam:se_ molam .. Многу работи ќе зависат од тоа, внатрешно повеќе мислам, знаеш.

И тоа, има нешто тука .. Ха ! :music2::party3:

Драга ...

ги изненадувам луѓево :) И убаво ми е кога ги изненадувам! Од време на време знам да бидам добра хехе :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom