Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Е вака ми е рамен животов.
Не дека ми досадно, овој пат зашто ми супер. Се подобро и подобро, а и спијам на раат...
Задоволен сум. Држ среќа, клоца в газ и полетуваме. :)

П.С. Сепак не е се совршено, правам грешки и сега ми е мачно заради тоа. Едвај чекам да помине се па да се врати во нормала, навидум скршеното...

Сам си ги уништувам убавите работи во животов и никогаш не наоѓам начин да ја избегнам декструктивноста на моите глупави постапки.
Другото, во глобала е океј - само што I have to find a fucking good way да си ги додржувам убавите нешта подолго покрај мене.

Не дека се каам за нешто што поминало - ама ова моментално шо се дешава и шо го уништувам ќе ме боли цел живот мислам.

А уствари шо дрвам јас за ова, кога и покрај тоа што сум свесен нема да превземам ништо....

Пет часа дискретна математика и што повеќе ми треба во животов? <3

Драга Кајги,убаво си е временцево надвор :) Иначе денов ми почна супер,нашколо беше како и секој ден и то.
Ти што ќе се пофалиш ?
:back:

Некој сака сонце некој сака дожд ама јас сакам побрзо да дојде утрешниот ден и да замине...
Утре е денот Драга Кајгано...
And no matter what happens, that's it.
Stay hailed:pipi:

Драга Кајги,

Конечно првата желба за оваа година ми се исполни, ајде сега и другите! :vozbud: Ај ќе си легнам сега, преморена сум!

:back: МиЉарда :back: :back: :back:

Драга,
Чим едно добивам друго се заебува.Начисто ми прсна главата,незнам уште колку можам да издржам со ова темпо.Врзувај крај со крај и некаде пука.
Ми треба одмор во планина.....сама.

Драга,
Не можам више, пукнав од ова учење одмор да се нема, одвај чекам да завршам, ај уште малку има:) па после ќе уживам, ок нема и тогаш да биде ок ама барем нема со учење да се замарам. :)

Супер поминав денес мала .. Не дека беше лесно, далеку од тоа (ако не ти ради бојлерот си нае*ал), ама јас мислам дека добро напишав т.е. заокружив :icon_bigg. Ми се спие гадно, легнав у 2 и нешто синоќа, а станав у 7.15. И сега се мислам дали да си го фатам сонот, или да го заиграм учебникот. Хмммм ....

ПС - Песничкава е закон !

Или луѓево не се во ред ... или незнам што е работава?! Или конечно треба да го видам тоа што со години не сакав да го видам ?!
Дали вределе толку години , време , часови ... и сега се да е заборав ?
Во секога несреќа има и среќа зар не ? Среќа е што учам од грешките, за потоа пак да ги повторам... ама...
.
.И да пред некој ден ми текна, на нешто : Како тоа гледаш во иднината , кога не си расчистил со минатото?

:pipi:

Амори,
Кој ремет ќе паѓа денес у школо ејј. Не за друго има деца родени на овој ден.
Сепак ќе се воздржувам колку што можам.
Еве нешто да те раздрма:

Офцо :pipi:

Се спремам да ја читам Македонска крвава свадба али многу ми се спие,тешко дека ке успеам да ја прочитам.

А и ова темиве на кајганава ми одземаат внимание па никако да почнам.

Ај кис4е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom