Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Врага......................

Годинава беше и така и така ама ја истеравме некако,се надевам на одлична 2011. Се читаме

Tonight is the night. Вечер сите ај донт фак он а фирст дејт, пуздер ќе се направат, сите штедачи ќе фрлаат пари како да им е задње у животу, вечер тешко некој сингл дека ќе остане, трезен дека ќе остане, дечковците ќе бидат изварани, дроги, вагинални секрети и сперми ќе фучат, сите закоравени брутал-дет металци, трансери, драм енд бејзери, џезери ќе шират раце на Бај Пас и Лепша од ночи . Во Лас Вегас, Амстердам и на нова година се се опрашта. Нема каење. Епа уживајте и трескајте си ја главата на први, што се сте направиле. Пијте умерено, алкохолот е за луѓе не за говеда (море волови мои мили), користете кондоми, и не дринк енд драјв.

Драга...

да планирав вака да ја завршам годината, немаше ... најпрекрасен крај ќе ми има годинава и многу ми е мило заради тоа. Среќна сум, иако многу работи не ми се како што треба.
Вчера ја имав една од поубавите вечери во годинава. Многу работи имам да си кажам, ама ај следната година ако бидам расположена за пишување.
:smir:

Sakam zelwnko da mu daam na postov nad mene.

Draga, sea stanav. No breakfast for me. Ovie moive pa neznaat da me razbudat.
Mi trebashe odmorov.
Vecher kje ima jazz (:
I taka.

драга кајги,

сакам пред се да ти заблагодарам шо беше тука секојпат за мене да ме слушаш ка кењам и да ти се исповедам за секаков вид на проблеми. и знаш шо друго? вај вечер и појма неам дека ке сум ама знаш, мн мее на 8======D от оти за помалку од 24 саата тргнувам за да си идам за :oeoeoe:. Hell, yeah!!! :helou: после 1 ипол година и јас да си дојдам за Македонија как сите нормални човеци :tv:. Сега кајги те оставам и се читаме покасно ко ке си честитаме нова година. наздравје :cug:

Драга...

Едвај чекам да ја испратам оваа година...Да, самиот дочек на новата година не е ништо посебно, но тоа значи уште една пролет во која повторно ќе ги видам дрвјата како расцветуваат, уште едно лето во кое ќе се насладувам на сонцето, уште една есен во која ќе чекорам по жолтите лисја...А да не ја заборавам и Бадниковата вечер пред врата, со најблиските, посната трпеза и лепчето со паричка...
Ахх...затоа ја сакам новата година...заради се што носи со себе...:pipi:

:salut:

Драга,

Во мери крисмас расположение се чека вечер :) Инакуу да видиш како сме ја средиле собата љубов.
Еве и да те поздравам со една прекрасна песна
Ахх :wub:
И тоо ....Среќна нова и на тебе и на сите, секоја замислена желба - реалност :back:

Елко, елко порасни уште две три педи.....
Си ја наместив елката од 30сантима, стаив сијалички и ваљда сега че идеме да купуваме пиејнееее:vozbud:
На кратко да те ѕикнам Драга драга Кајгана, се гледаме догодина

‎.˛*.˛.°★。˛°.★** *★* *˛.
˛ °_██_*。*./ ♥ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. ( • ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ♥ ˛*★*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚

уф:pipi:

Што да кажам...Последен ден од годинава но само 5ти ден од неделава.
Не е крај на светов или пак нешто ново. Утре е нов ден. Секој со своите маки ке живее и утре.
Вечер како и секоја, пак ке сме дома сабајле. Јас идам надвор во петок навечер. Се гледаме во новата... сабота, утре.
Поздрав.

Драга кајгано срекна нова година на сите членови без разлика на религиска припадност !

Пошто не можам на секого поединечно да му честитам, овој пост го користам да ви ја честитам Новата Година.
Подобра желба од тоа да ви посакам се најдобро не можам да замислам. Така што драги форумџии, бидете ми живи и здрави, па на крајот од 2011 да сумираме една индивидуално успешна година.
:cug::music3::party3::xmas1:

Голем пенис што е НГ.
Исто како и секоја.
На работа сум до 22. Така да, ништо не ми менуваат тие два часа демек време.
Поразочарувачки крај на годинава, не можев да имам.
Затоа, слободно нека си помине.
Мене, разочарувањето нема да ми помине така лесно.
Ајде, да веруваме во карма.
И да јадеме сарма.

Последен пат овде можеби, Медеа.

Драги мои, Ви посакувам на сите ослободување од сите тегоби, насмевки на лицата, љубов од најдрагите, успеси на сите полиња, среќа во срцата и мир во душата. Нека оваа година ви биде незаборавна, не заборавајте да се радувате на најситните работи, да уживате во убавите моменти, да сакате и да дозволите да ве сакаат.
А тебе драга, ти посакувам мирни постови, помалце бришење и повеќе споделување на позитивни постови.
Среќна нова на сите.
бац.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom