Глуп ден.Еден од оние деновии кога се чуствувам тажно без никаква причина, да можам би легнала и би спиела се додека не ми помине ова чувство што навистина ми предизвикува некој голем немир А имам толку за учење, мене не ми паѓа напамет да седнам и да научам. Ама who cares .....
Тоа е длабоко срање пфффффффффффффф не знам го мразам чувството на трема покрај желудник или несигурност во таа чакрата како ја викаа што е крај срцето.... Не е важно. Можеби треба да свртам наопаку па да го сакам тоа чувство како дел од животно искуство или патешествие. Тресам глупости си зедов питбулче мало и одма ми се посра па мораше да ги чистам љањата негови, црно е како ѓаол преѓеска ми го донесоа, А. вика којзнае што џукела ќе излези кога ќе порасни , питбул е бе не ме заебавај за питбул го земав. Помина доста време откако имав куче мириса треба да го исчистам со влажни марамчиња многу е мало за капење месец дена, си ја зедов бељата помагајте поим немам што раса на кучиња се и што бараат. Велат многу приврзани биле за газдите на ова финта му правев му бегав и само квичи иди по мене и легнува покрај нога. Ене го во салон да не му е ладно не е ладно од што е мало не може од гајбата да излези , млеко му дадов нека одмара сега и јас од него и тоа од мене.....
Се пренервирав... Јакната ми ја украдија! Страшна работа бе! Да влезит гимназиај и да украдит 3 јакни.
Шуба пак беше пустинската... Црна,тесна,кратка,од долу со тирагски дезен мх мх мх.
Пак шубо ми стоеше..
Нишо ич се разочарав.Поубо да купвиш погрди работи барем си сигурен дека немат да ти ги украдат...
Вака ќе се качвит некој до трет спрат,последна училница,последна клупа за да земјт јакна.
У к*рац!
Ќе напрам огласи :Се бара и слика....
Само ако видам некој со таква...лелеј!
Не поминвит љутината.... пак уште ко ќе гледаш на камери како бегат некој со сета сила, со трчање и со твојата јакна на него уште понеубо ти е...
Жаба имам на срцево!
Ај
Насмевкава :icon_bigg тешко дека ќе ти долови колку ми е среќно
Убав денов, иако не сум наспана, исполнета сум скроз!
Можам да поскокам уште малце
И така.... :icon_bigg
тридесетдевет са дваааа, толико топла сам јаааааа...
Незнам зошто, ама некогаш овие срцепарателните турбаши ми имаат смисла. Како и да е, се се решава со една ижекција, и сите среќни задоволни Додуша сеа тро ме боли задното дебело месо, ама ќе преживеам.
колоквиумски маки големи. Златна градинка ... аххх ...
Конечно се договоривме каде да идеме за нова година. Се надевам ќе биде интересно, т.е. сигурно ќе биде интересно. И немам ништо ново купено Ќе треба викендов да го прошетам градот. Немам ни идеја што да носам. Ај нема врска, ќе се најде нешто.
Уште нешто сакав да ти пишам, ама заборавив што. ајт
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.