Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Помина лимарот со А. нашле скала и се заврши таа работа. Влегувам внатре ми квичи свиња како од двор, кога гледам што ќе видам тетинчо со уште двајца во двор свињата со нож ја заклаа го суредија месото и на крај со цревото....:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Течи мешавина од вода крв парчиња од кожа и месо надолу по улица кога се враќам исто ко масакр, утре П. кога ќе види пак ќе вика: Овде цела улица будали, ама овие овде посебен случај се :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Крв пред порта има кога ќе праша ќе му речам заклав еден синоќа :icon_lol:. Лимарот и тој се смееше :icon_lol:.

Се заврши работа таму кај што требаше да се заврши и сега се во ред е.

Јас сум стварно како потресена. Ама позитивно. Најпозитивно на светов и веков!!!!!! Човече не ми се верува! :vozbud:

Кајгано, се осеќам така, просечно накај поубаво од пред два дена.
Парче по парче, ќе наредам јас цела слагалица иако е од оние од по 5000 делови што се.

И да се враќам во шема со хорорите and me likes it!!!

Драга

јас свечено изјавувам дека мразам пмс, со се сите глупави емоции и мисли шо ми ги дава.
-.-
ПРИЈАТНО!

ООоо, драга.

И јас го мразам, ама во мојов случај пес-от. Али и то че да проџе.
Ако не одма, за неколку дена.

И не, нема да спијам сега.
Филм ќе гледам. :)
Баи

Ах, кромиду, кромиду.
Ме здоболе грлото од тебе.
За 5 саати треба на факултет да бидам, со широко-отворени очи и сконцентриран максимално. Yeah. Да те видам тебе како го правиш тоа, кога ти летаат мислите...

What do you say, when words aren't enough?
- Не знам ни јас.

Omelette,
си излегуваат нови епизоди од серииве, јас манијачам бесплатни wireless мрежи по паркови и кафичи и пак сум до нигде.
Попрво ќе завршат сите турски серии заедно отколку јас да се докопам до моите серии.

Будало е времево. Топло мајко мила, а сите зимски наоблечени што е нормално бидејќи сме декември, но којзнае како издржуваат.

Во Ѕвон е гостинка мојата професорка по ликовно од средно :kajg:

Лејди кајга па како си ти?Конечно дочекав декември да почне интернет нов да ми дојде и раат да видам.Сум се мачел цела недела со интернетов овија од оне не се нормални.Уште сум болен да ти се пожалам и не ми се искача од дома ич денес ама морам.Барем така викаат они.Ај ке ти поплачам вечер пак сега одам да се спремам.Чаос

Надвор торнада, а јас сум тука кај тебе на топло. И како сега да ме убедиш да фатам книга, кога си кулирам..Fuck biology..

Кајгии

Оо убав ден :) Декември позитвно влијае на мене дефинитвно....Убаво е ова сонцево ама и сенг да заврнеше не ќе беше лошо.Денеска се присетв на нешто што мислев дека го имам зборавено,истото тоа на кое порано му се се сеќавав со лутина денеска ми разбуди пријатно чувство чудна работа :)
Ај заминав јас , па ако си за плачинки изволтее :back:

Многу чуден ден

Доста ми било :pos2: , рок на траење имам :)

Ќе преиспитам некои работи во скоро време , да не избрзувам , сепак неколку МБ логови ме чекаат за листање , па ќе видиме за понатака :)

Ќе биде возбудливо. :)

Драга...
ојдох да учам,пошо утре праам англиски тест,физика испитува,историја испитува,и мојо омилен предмет хемија -тест!Више пукнав...

Драга Кајги,

Денес е посебно тежок ден! Прво направив еден план, ама на сите им текнало дека денес требало да се прави нешто сосема друго, а мене ми е мака, многу, многу, мнооооооооооооооогу ми е мака. Ништо не тргна `ко што треба, додуша и периов се` отиде кај што не треба. Дали ќе биде се` како некогаш? Кога ќе се вратат работите како што беа? Си мислам дека ова е сон и дека треба да се разбудам, ама кога се будам наутро ништо не е сменето. Синоќа сум се изнаплакала во сон, денес сум како бумбар.
Драга, ајт гит нема смисла веќе да те гњавам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom