Драга Кајги,
Енд ај тинк ту мај сеееееелФ вааат ааа вандерфуууул воооорлллд
Републиканците тепаа у Конгрес, за малку изгубија у Сенат. Оваа цела недела нема спиено, чекаше резултати. Вика, не била расист, ама и било ќеиф што немало црнци у Сенат, сега ептен и било вајт пауер

Да, знам и нас не ни е лесно, секој ден вака по некоја будалаштина. Знам дека не ни` личи на годините, ама

Денес бев да предадам нацрт тема

Ми рече утре пак да сум отидела. Не можев а да не забележам дека некој многу ме сака, некој многу милува да ме пули

Туку, Драга денес сум ептен расположена. Вечер има собиранка, едвај чекам да видам кој ќе стои пред врата со цигарче, ама сеир има да пукнеме...

или можеби некој ќе проба да се воздржи :raz: :nenene:
Ееееех, Драга, јас на времето немав вакви проблеми. Кај ќе појдев, штом брцнев у ташна одма трчаа со огромен пепелник по мене (не во стил дрш отруј се, туку да не дремат цело време над глава

), а не како сега, сега не чини. Сега, Драга, штом некој извади кутија, тие тацна му носат

Ја гледам вчера, завчера, ајде деновиве нек стои, онаа од ДПМНЕ плавушата, ќе ми кажува пушењето не било у мода! Како ми идеше да и се јавам на служебен, кај што не смее да писне, да и изредам се` по список, па да видам после дали ќе тера мода.
Драга, ама и оние легендите од сојузот се јаки ѕверки

Тие не викаат нас не ни чини ова, ами на народот не му чинел законот. Абре, пајташи едни, колку пари џапнавте бе волови едни. Кога сме кај воловите и Херакле на времето терал волови. Еднаш кога легнал да преспие му здиплиле неколку, ама овој јунак брееее, одма ги нашол.
Не пиев вино денес, ако ги свртев сите теми

Драга Кајги, поздрав! :salut:
Новчаницеееееееееее, новчаницееее :nesvest: интересно видео!
Фала и кај Вас! :back: