Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кај си ма ти? *:
Ах што све ми се исподеси не си свесна !
Ми фалат многу луѓе, ми фали кастро и свирките негови, ми фалат црните фармерки со прекрасниот виолински клуч...
Вчера се разочарав од многу работи.
Вежбав клавир...вакаа...стигнав дома у 4 и нешо, јадев, праев муабет со моите седнав да вежбам накај 5.
Знаеш коа станав од клавир? Епа у 11.
И не те лажам. Секој ден да вежбам вака, бетер од Симон Трпчески ќе бидам xD
Љубовта..како и секад -.-
Туку, заличуем на нормален чоек, неам стомак.
Ми се тресат рацете многу поише само...тоа.
Имам сол од одмор на ранецот =.=
Не сум го испрала.
Убаа сум уште, не се секирај xDDD
Ех, си се испразнив.
Ајде, остани ми sexy <3

Драга Кајги,

Денес цел ден го утепав на глупости. Не се глупости, ама ми помина денот. Слушав музика, демек се релаксирав малку, ама ич неуспешно. Си размислував за нешто и ептен се растажив. Лани ова време го положив последниот испит и требаше одма да ја завршам дипломската, а јас... Јас Драга ја утнав работата. Се` погрешно правев, се`. Гледав некои слики и навистина биле во право кога ми велеа дека ликот ми е променет, а јас не им верував. Интересно е кога ќе забележиш промена за која не си свесена, ама доброто е што сум си ја забележала, па можам да одлучам дали ќе си ја зачувам или ќе се враќаме на старо. Додека да одлучам што ќе правам понатаму ќе си слушам добра музика, ќе си пијам убаво црвено вино и ќе продолжам да зјапам во небото, иако не се гледа ништо поинтересно е отколку да зјапам во телевизорот.
Треба да го средам и проектот, ама имат време :wink:
Драга Кајги, денес сум заразена со Александар, инетерсна песна! Ајт сега, гит таму, Џериме едно!

п.с. жалопојкиве што ги слушам цел ден не знам како не ме мрднаа: и нормално дека ќе се мрднам, кој ќе остане норамелн со ваква музика?!

Рака му подавам на оној кој ја измислил поговорката "На лагата и се кратки нозете" пошто има многу вистина во тоа.
Мајстор сум за факање на такви личности.
Секоја чест за мене :icon_mrgr
Се гордеам со тоа што успевам.
Не ми е мака што ме лажат,мака ми е што мислат дека им верувам.

Драга,
арна си ма? Ја еве полека се враќам у нормала (мислам нормала, моја нормала). Онака, полека али сигурно. Неам гледано серии ни филмови од петок-ке се мрднам ма(толку од нормалата:pos:)
Ајде бар музика слушам-иначе нешто у ваков филм сум .
Благодариме. Ајт.

А бе жими се цел живот сакам само мирен живот без глупости, зашто мора увек да ми се дешаваат глупости! ЗОШТО???? Жими се увек гледам да бегам од проблеми и да не влагам во конфликти ама изгледа они идат по мене! *си пука во колено*

Додека Crazy in Love си пука во колено, јас си го лечам.

Прееска, трчав низ дома пошо ми ѕвонеше телефонот а не можев да го најдам и ко се спружив на паркет, десното колено им дупна таван на овие под нас што живеат. Капак, си отидов на проба демек ништо не ми е.... И ми бидна нешто... Си го треснав пак коленото, ама сега така од вртење во скок, директива на колено.

И не дека нешто те интересираше од ова...

In the end - everybody want a piece

Why ?

Subject will say "You feel so fucking low, you want to fucking top yourself"

When whores like to be brutally treated like whores and bastards are happy with their pathetic life ...

Ебаниот ебан , тепаниот тепан ..

Целта ги оправдува средствата сепак...

so what are you waiting for?

Кога изгубив верба во тебе, и верба во себе најдов верба во иглата и сега плетам и многу ми е убаво, или ....се вратив малку на Кајгана да си олеснам душата :*

Јухичкааааа
пуздравченце :)
Не ми се учет. Ајт послич
хиха
мња

Драга
Ебати киксо шо го наприх ебати
На еден од мојте омилени предмети е ајде де
У среда моли атеиста да ми попраа таа бабата Љиља оценката.

Драга Кајги,

Енд ај тинк ту мај сеееееелФ вааат ааа вандерфуууул воооорлллд :pipi:

Републиканците тепаа у Конгрес, за малку изгубија у Сенат. Оваа цела недела нема спиено, чекаше резултати. Вика, не била расист, ама и било ќеиф што немало црнци у Сенат, сега ептен и било вајт пауер :pos: Да, знам и нас не ни е лесно, секој ден вака по некоја будалаштина. Знам дека не ни` личи на годините, ама :toe: Денес бев да предадам нацрт тема :pos: Ми рече утре пак да сум отидела. Не можев а да не забележам дека некој многу ме сака, некој многу милува да ме пули :pos: Туку, Драга денес сум ептен расположена. Вечер има собиранка, едвај чекам да видам кој ќе стои пред врата со цигарче, ама сеир има да пукнеме... :pos: или можеби некој ќе проба да се воздржи :raz: :nenene:
Ееееех, Драга, јас на времето немав вакви проблеми. Кај ќе појдев, штом брцнев у ташна одма трчаа со огромен пепелник по мене (не во стил дрш отруј се, туку да не дремат цело време над глава :pos:), а не како сега, сега не чини. Сега, Драга, штом некој извади кутија, тие тацна му носат :tapp: Ја гледам вчера, завчера, ајде деновиве нек стои, онаа од ДПМНЕ плавушата, ќе ми кажува пушењето не било у мода! Како ми идеше да и се јавам на служебен, кај што не смее да писне, да и изредам се` по список, па да видам после дали ќе тера мода.
Драга, ама и оние легендите од сојузот се јаки ѕверки :pos: Тие не викаат нас не ни чини ова, ами на народот не му чинел законот. Абре, пајташи едни, колку пари џапнавте бе волови едни. Кога сме кај воловите и Херакле на времето терал волови. Еднаш кога легнал да преспие му здиплиле неколку, ама овој јунак брееее, одма ги нашол.
Не пиев вино денес, ако ги свртев сите теми :pipi:
Драга Кајги, поздрав! :salut:
Новчаницеееееееееее, новчаницееее :nesvest: интересно видео!

Фала и кај Вас! :back:

Помини замини еве го, викам кај е замина добро чим сам си замина ќе го набркав инаку :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ми вика а бе како така срамота е. Срамота не срамота имаше да му речам да си тера патот фамилија не фамилија не ме интересира :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Еј добро е што си замина ќе го го набркав најсериозно и не ми представува проблем ама после тоа кој ќе ги слушаше е зошто е како па што ќе речат.....
Му раскажав за цајканот кога дојде со марицата за парите од сирењето ми вика страв ми е да не не ми платите :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, е ама ме навредил тогаш никаде должен не сум ама мене ми се и овај да не не му платам. И слегува мајка ми одозгора мисли дека по мене нешто дојдоа небитно дури се објаснам дека овај за сирењето е дојден :icon_lol:.....
Има да се чудат будалите добра изрека му е :icon_lol:.

Сакав да ти пишам мега пост ама ми се спие.
Мислам бинарно, зборам' со изводи', ме уништи математикава.
До следејчи пут.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom