Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Се чувствувам како со чекан да ме удриле по глава.Цела вилица ми е здрвена,ебате инекциите ебате.Ама све за лепота! (Кој ли ме натера на оваа тортура ми иде да рикам од болка!)

Цела недела тестови драга.
Да се нема време човек да одморе.
Едвај чекам сабота, а енос е понеделник.
Ае чао.

Кажах ли ти дека географија е голем педер?Не?Сеа ти кажувам.Педер педер педер старо дртаво магаре педеросано!Как не успејах да ги убедам мојде да одам у каобојцкото да учам, как Бог ке ме гледаа сеа.Не вие чудат се как да ги увеличат струмиџани а нас од Радовиш да не кутнат на дното.Жими класната шо признава дек сам начитано детенце, на другите педери егото струмичко скапано не им дава.Ама ке наредам добри оценки, ветувам ти.Јас них ке ги засрамам со знаење, да не се умислуват од поголем град и богови се.Ајт, остани ми со здравје.А ако не сум активна, знај дека бубам.Еден инат ме фати, ако треба на памет ке учам, как и да тражат педерите, ама не редам слаби оценки.Уште еднаш, САКАМ ГО КАОБОЈСКОТО,МРАЗАМ ГО ЈАНЕ!!!!!!!Само класната вреде од там, и школските.Другото се е гомно.*

* со почит кон хомосексуалната популација, ама мораах....

Знам како завршува сцената затоа што ми е гледан филмот, сепак постои длабоко филосовско прашање колкави се шансите на Ханзо да го преживее Предаторот кој што е вистински витез го чека да стане од земја.....

Можеби одам а можеби не, а можеби и да. Обично не сум голем фалбаџија, освен кога сум :icon_lol:, ама оставам на делата обично. Обично кога сум на муте се правам мутав :icon_lol:, па оставам одмарам малку не мора да сум најпаметен секогаш :icon_lol:, уствари не се замарам и дозволувам да ми се објасни за нешто што совршено го знам, климам со главата уживам да ме лажат и веруваат дека ме излажале :icon_lol:. Е тоа е нешто :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
дај бе да завршиме со ова еј, па да дозволам инстиктот да ме води, убавина еј не само по физичкиот изглед гледам и подлабоко од тоа, не е нешто иссилено извештачено. Само комплимент ништо повеќе немој да се возбудуваш многу :icon_lol:....
Тоа не е фер ајде инстиктот:

Налет и магстратура и табели, и Завод за статистика. Нај факд ап дел од секое академско сра*е- таман ти останува да довршиш некој текст, е баш тогаш ти фали текст и извори за последните 6-7 страни. Ко да намерно рекле да биде помеѓу 40 и 50 страни :zid:

Драга,
Додека некои твои членови ти се чудат, јас газам по социјалниве мрежи со јаките фори од детството.

Вчера неможев да се доизнапишам, а денес ... го отворив ... постојав така и го затворив. Не знам зошто.

Велет дек се шо е убо кратко трајт ... е драга за неколку дена ќе ти кажам дали е навистина така откако ќе донесам одлука, важит ?

Домашниве денеска станале на лева нога по по ... ама ги расположив:baeh:, то ми е работа, така?:back:

Умот во глата и со Господ напред.:smir:

Ааа заборајв! ... И здравје да имаш! Верви најбитно е!:pipi:

Untitlkked-1.png денес се осеќам посебно (не)убаво. Си се наталожи некој посебен товар врз мене. Ич не ми е убаво кога најсоодветното решение кое ќе го најдеш не е доволно добро за да задоволи сечии потреби. Всушност, скоро ништо не е онака како што јас си планирам да биде затоа што и кога ќе ти се остави простор за креативност ти се остава чисто формално.

Конкретно нешто да се случува со мене, некако слабо. Некако многу ми е мртов период. А за мртов период си има доста енергични побарувачки.
И Untitlkked-1.png не заборавај, сликата на клетката во процес на едноцитоза направена со електронски микроскоп не може да биде попрецизна од онаа на човековата рака. Мислам зошто да се користат тие слики, кога можеме да ги цртаме сами. :toe:

Ебати држава и се. Абе едан атомска бомба и се у... знајш кај да фати
тужам јас фирма за неисплатени плати и хранарини, го добивам делото и оди на извршител. Е сега пошто на сметката од фирмата нема пари и пошто не можи да се изврши наплата ниту на моите побарувања ниту извршителите ниту судски трошоци измислиле некој закон јас да си ги платам судските трошоци во вредност од 3000 денари. Кај фирмата ме закрпи па и државава ме цица.... ебати држава и се абе во турско не било вака

Yet another adventurous and wonderful day. Argh...
2010-11-02_0058.png
2010-11-02_0058.png
2010-11-02_0058.png

Драга

Antenna Love songs и чувството што ме држи скоро цел ден. Многу емоции дур стоев на прагот на нечиј свет, уште повеќе кога конечно се најдов во центарот. Убаво е чувството, сепак.
„Да проверам да не сонувам случајно“.... Мислам дека најубаво нешо шо некој ми го кажал до сега.
Не сакаш да одиш на спиење зашо реалноста е поубава од сонот, енд стаф :)

мња.

Да изјавам.
Следнава нумера, како што би се изразил И со точка М, е врв.
Мислам дека ми е химна.
Остај текст, мелодиски, енергетски, за мавање во боксерска вреќа, иде.
Во прилог на неа, додавам: Алфа женсКоста, е сабја на појас.
Многу машка енергија у меур ме става.
Мочен меур, ебате.

На работа, очајно. Смешно!
Многу се работи и се блаботи.
Ми треба фазон - дискач и штикла, маргарита у рака и висок тип, што ќе ми парира.
Чисто ради ветреење мозочни ем вагинални простори.

Еве ти ја песната.
Играј на неа, пожелно е, со рацете прво во тупаница, а после ширум отворени.

Драга Кајгана едино што можам да ти сугерирам е да не се глупираш вака...

После ова неможам да не се осеќам RELEASED....She is brilliant...

А бе драга денес слободен сум од факсот ама некако не сакав да станам од топлиот кревет...цел ден треба да учам идат колоквиумите беее!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom