Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
кајги.. се повампирив бе.. ептен ми е тапа периодов.. премногу ми дојде за учење неам фатено книга ми се поремети ритам на спиење ен јадам се утепувам од цигари пушење.. ми се собра се на куп еј ! незнам како ке издржам !! кајги бе.. со душа чекам да ја завршам оваа 3та година и ај хпуш вил би бетр дејс..

вчера поштено си седнав да си глеам филм.. и шо? пола глеав пола го преспав на стол.. ај ен е битно си легнав у 10 ипол пошо ептен ме акна дремка и глеј ме коа станувам... ниедно време!!! неможам да спијам ме мачат киселинии а ме печат очиве незнаеш како..
крш драга крш... кеми се деси ли нешто убаво некогаш и некаде??? барем нешто....

Драга Кајги,

Промениве ма ми удрија у глава, ама сега е супер. Изгледа различно и не толку големо. Одамна требаше да го направам ова, ама не можев да се кандисам да почнам. Денес пак гости, ама ептен весели, тамам да ја видат променава. Одамна ја чекав оваа недела, одамна. Конечно е понеделник, ама дур` помине овој ден... Ниту кога бев мала толку не се радував на вакви работи. Утре ќе биде посебен ден! Ќе биде решавачки за многу работи. Утре конечно ќе биде се` јасно `ко бел ден. Ќе ја знам насоката во која ќе се движам следниве 2 месеци кои ќе бидат многу важни. Не ми е важно дали тоа што ќе ми го кажат ќе биде добро или лошо, ќе знам на што сум и ќе можам да продолжам посреќна, бидејќи нема повеќе да ми тежи на глава. Некои работи изгледаат толку мали, но создаваат толку многу проблеми.
Драга Кајги, овој проект лани беше пилот проект и беше многу успешен. Оваа година треба да се поправат грешките од лани. Грешките на хартија се средени, сега уште да презентираме `ко што треба ќе биде супер, ама ептн супер!
Убаво би било кога секој би си го знаел патот што си е за него, ама... Драга, нема секој памет во црпката. Сега, ми е јасно се`! Јас не сум таа што се откажува и многу ми е полесно на душата.

Светлото кое го пронајдов на крајот, беше излезот од тунелот, а не знакот за погрешна насока!

п.с. Do what you will, always walk where you like, your steps, do as you please I'll back you up!

Уште од сабајле со повици, прилично лични повици, љубоморни вртломи - зошто? Мојов број бил полесен за добивање од менструација.
Ако сакаш и на Марс заклучи го и голтни го клучот - ако сака ќе направи нешто.

Не е арно некој да добива премногу љубов што не ја заслужува. Може егоистично да ја проектира таму каде што му одговара. И потоа следи цела низа реакции.
Па, тоа би било тоа. Отупев малку но се надевам дека е во ред. :)

END GAME :)

Кајгич,

Многу сум среќен...не за друго туку роденден ми е :pos:

хахахаха
Пукнав од смеааааааааааааааааа :pos: :pos: :pos:
Не можам веке.
Не не не...
Ке припаднам уште малку.
А и да...
Многу си згодна.
:pos:
Aj чао.
Гушки .

Дк.

Да ни се фатат сите западноевропски педофили и јужномакедонски педери што сакаат да ни го сменат името ...

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ете ...така

dear...
Код:
#include <frustration.h>
void main()
{
for(life=shit,life<time of death,age++)
{
live without any particular reason
//too bad i can't use break here.
}
die

return to_the_one ;

}
Код:
Talk nerdy to me...
Не бе не сум болен...

Денес ме боли грло, дали е настинка или грип сеедно. Битно е добар ден за конечно откажување на цигарите. :)

У мода станува да се откажуваат цигарите.
Ја неам шо да откажам па така да најверојатно ќе пропушам.
ммммммда....никат

Драга Кајги,

Се сеќаваш кога ти реков дека нема повеќе да пијам вино? Епа, повеќе не важи тоа. Денес си поминав супер. Значи конечно помина денов, ама помина супер. Си поминав прекрасно!!! Драга, ова време утре ќе ми биде супер, значи само уште малку време и се` ќе биде јасно. Аааааах, преубаво винце

Ај, лесен сон Драга!

дк
ми исквирта мандарината по тестатурата.
тоа е коа глеаш граџуалрепорт.
ојде да спиеееее лека ноќ на ситеее <3 <3
4ao0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom