Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгандуриооооо, утре ќе замине и последниот заб од предвидените 4. Се само да се отстапи место за купот железо во мојата уста :icon_mrgr
Дали ми е страв????? Не бе па и тииииииииииииии :fiu:

I've been to hell and back.
The interesting thing is that people are afraid of me being to hell, and not realizing the fact that I got BACK in one part and with my sanity intact; capable of explaining the concept of hell and facing it with conscientiousness.
Hell is starting to sound nice from this point of view.

Вујно вујно вујно вујно кога се напивме еј по кило вино испивме мака немам, извадов од шампањското мое домашно па ме прашуваше како сум успеал газирано да го направам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ми викаше еднаш барем да су бил точен и да сум станел во седум саатот, а сабајле П. ме заебаваше оти сум станал толку рано.
Што убаво вака ќе се напие човек нема мака нема повраќање самоубиствени лоши манијачко садистичко мазохистички мисли само уживање ништо друго, и буквите не ми бегаат од тастатура тоа е добро.
Да се туширам или не прашањето е сега, не чини јаболково за ништо, и тоа.....

драга,
после толку глупости во животов не верував дека ке направам уште една - се шишав и тоа кратка :kesa: . Кај ми беше паметот вчера не знам искрено, ама сакав да видам како ке ми стои и крц... ножиците. Сега сум кратка и плава, а до среда ке сменам и боја па нема да бидам плава. Ај валјда нешто ке излезе добро од тоа :) :tapp:.
Инаку јас си ја свиѓав до вчера косава ама денес некако поради луѓето околу мене не си ја свиѓам - чудна сум им била бе ... и они ми се чудни некогаш, па не ги замарам ама ај.
Бтв на факс се оди супер конечно да сум и јас срекна во нешто после последниот пост кај тебе ...
Колку за инфо утре треба да станам во 6 и уште сега ми се плаче ама ке биде.
Поздрав кајгич :smir:

мила...

...мислам дека е време за филм и спиењеееее...
Ај помина и вој ден...не зборувам однапред, не знам што ке биде. Ке видиме.
Се надевам на нешто убаво.
Добра ноќ на сите!
:back:

Драга .. после драматичната игра на табла која ја добив со 15-9 си реков да ти се пофалам тебе.Сега отидов да легнам малку бидејќи сабајле сум на пракса.Биди ми поздравена :smir:

Драга бејб....кажи ми како да шмекнеш нешто на вака посрано време?
Драга Кајгана: ШмекС....остај! Ама едно е сигурно! На вакво време е убаво да се ебе! И после да се спие! Додека слушаш како протекува од олукот кап кап кап....кап кап кап!
Хммм драга! Веќе сум таму! Замислив се, само уште ти треба да бидеш тука во делот со сексот! :smir:
Драга Кајгана: Уште си на иста адреса?
Офкорс бејб!
Драга Кајгана: Доаѓам!
Чакам те сас бујна страст!

Аи досада ме убива -.-
Кај мајка ми на работа сум, среќа има интернет тука !
http://365.com.mk/statii/14/4346
ТОЧНООО ! !
ЛЕле жими се незнам шо да праам -.-
Шмсн-то не ми работи пак.
Интернетов спор, еден филм неможам да симнам.
Јутуб не дај Боже да отвори.
ДКВБАЕДЈФЊЕЛ
Дај нешо да праам -.-
АХАХАХА! И кај мене исто xD

Dear Heart, See? This is what happens when you try to make decisions on your own. Sincerely, Brain.

Ајт држи среќа, ненормалната македонски испитува а јас книга не чепнах.И географија испитува а јас не чепнах книга.А да се пофаљам, и германски книга не чепнах.Самопрогласен нечепкач на книги.

Драга,
Нема што да се каже, се е кажано. Само едно нешто би те прашал, а воедно и пак би се зачудил.
Како може да се нема до толку осет не ми е јасно?

Драга ...

коа не иде, не иде .. ама кога ќе тргне, отидено е :)

П.С. Среќна сум ... и ... I'm in love!

Кајгее....
како е ? одамна не сум те посетила..па еве сега да ти кажам што како е ..:)
животот ТАПА..од доле подоле иде, љубов мизерија..школо онака...дојдоа среќни вести до мене иако не знам колку се точни...и да ни ја блокирале и едината страна за пристап до фб о.о па слабо ќе погинам...ајт идам сега на час...мва
те сакам

Кајги

Ај ми кажи сонувам ил не?
Дрогиранава професорка ми ставила предавање од 18 часот до 21 часот навечер.
Па да бе вечер.
Не утро.
Нека мисле дека ке и седам.
Имам поважна работа :)
Ај сеа озбилно.
Не ми се оде.
Ама морам.
А главава ме...
Ај не се жалам.
И имам нов матичен.
Го знаеш :pos:
Ke ти кажам следен пат.