Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Како ги праќаат се секси скопјанки да промовираат продукти и наградни игри, па да не може човек да ги избрка.
Застуди некако треба малку промена на гаардоба да се прави. Сабајле треба да собериме се што има останато оти кај да е слана ќе има така изгледа.
И нема повеќе место што да се прави, ќе го надуеме како балон има да има место.

Може сеуште не Велигден, но Велики Петок се надевам помина. Изминатите два дена ми беа кулминација на цела година. Ух... сајко или напротив, тоа беше тоа од мене. Па, само напред.

Само јас те сакам. Онака, unconditionally. Ќе бидам прв денес да известам дека.. врне. Дожд.
Уз временската состојба, еве ти едно мало парче да уживаш. Или, како што викаат младите, еar-gasm.

Ајде уште утре па да одмарам.
Цела недела тестови во школо ееејј. Ми пукна главата више.
Утре сум 2ра смена, ќе се спие до 11. :)
И тка... нема шо да се пофалам.
позз.

Ми се спие, а треба да бидам психички спремна за психологиско изучување од мојата драга исфотокопирана психологија.
Toodaloo darling.

драга,
добро бе драга аман веке од глупачи што се мешаат кај што не им е местото.
Не сакам веке ни да го гледам, ни да го слушам сакам да ме снема или мене или него, преку глава ми е дојдено се.
Како вика дека ме сака, ако постојано ме повредува? Или тоа е некој нов начин на сакање? Не ми е јасно...
Ах бе драга со вакви луѓе како да не си умреш? Како????
ајде чао

Датумов има да го изгравирам на се што е мое и ќе го истетовирам сегде кај стигнам на мене...
Ваков ден еднаш у година се случува (се надевам уште бар 8-9 пати да се повтори:))

24/7 смеење во буквална смисла на зборот. Најчесто без никаква причина - она најубавото смеење:)

Ајде, одам да легнувам додека не сум отишол скроз со паметот.

Сеа ќе сум фенси и ќе ти пишам дека имаше земјотрес.
Јеје...

Врнеше дожд, неам кишобран,
имало земјотрес али кој да осети.
Сеа сум фенси зашто го пишав ова
а плус испадна дека може да е поезија.

Чао.

Тебе ти се веруе дека праам проект?
Мене жими мајка не ми се веруе дека праам проект. Ќе се уверам утре ко ќе ми стаат некоја опасна оцена, дека не праам.
Значи ко шо знам да се изгњавам (да не речам напнам - грд грд грд грд збор) со клавир не знам со нишо.
Иам трема, новата професорка е страшна. И грда е плус. Има кратка коса и дебела е. И нема смисла за хумор. I hate her.
Утре иам накај 3 празни, ќе си чилам 3 саати дури, накај 2 и пол.
Ладно е, нема кај да се седи!
Леле ова мајкрософт џенјуин ако не го истепам жими мене! кснфвјхдрвбњуисфугдвбсуедтхбгфвн
И незнам да го напраам проектов! асдигјухеадфсибву
И глупа сум! ксјдгфсрувцхјсгфвб
АУ ! ДА ! Не ти кажав ! ЗЕМЈОТРЕС ИМАШЕ ! ЈЕЈЕЈЕЈЕЈЕЈ! НЕ ЗДРМА! МНОГУ! уживај си дека осетив нешо
Бтњ, ме изгњавија и со тоа (да не речам напнаа - грдиот збор) и то.
И на екскурзија ќе ојме. У Албанија. У музичкото у Тирана ќе сме ошле, а незнам кај ќе сме спиеле. Убо Ќе ми биде.
Ми отиде мислата сеа -.- аАаААААа! ДА! Требаше ја да им даам идеја пак бе xD Сакаа у Берово на времево да не носат. Будали ! Немој сите да ги тепам! Какво Берово, ќе идам у странство, барем сеа нема да ме симнат од автобус на граница, иам над 14 години -.-
Ае ќе ми биде паметно да си ја досушам косава -.-
Поздрав .

која штета неможам у групава да се зачленам -.-
За сите што го осетија земјотресот во 22:34

...

Како знаат да оптеретат луѓево со глупости, значи... Негативната енергија мислам дека го достигна плафонот, а јас сум во состојба по цел ден да гледам во една точка. Среќа што имам динамичен живот, па не дозволувам да се удавам во негативна енергија, затоа што немам време ни да ја мислам. Ама како и да е... луѓево... Секогаш сум била филантроп, ама ко шо ми иде човештвото на нерви понекогаш...

Го гледав Inception. И одново и одново се заљубувам во Леонардо ДиКаприо. Зашто е толку најпрекрасен? :pipi:

И понекогаш стварно се прашувам како живееја некои луѓе кога не постоеја социјалните мрежи. Стварно.

Ди-Кеј!
Од денес ја официјално НЕАМ failbook профил!!!!!1

Aј за арно за убаво!

Драга Шенка,
Да не беше проѕирно, можеше скапо да ме кошта... :)
Го закачив како подвезица, ах! :vozbud:

Кајгана бејби, убав ден бејби. Стоењето на дожд можеби вака од прва делува грубо и грдо, ама сепак Ајнштајн бил во право, се' е релативно. Само треба да знаеш кога, каде и со кого да стоиш под дожд, и ќе ти се уарни дури и таа активност. :)
Патем, знам дека си јајце и се' тоа, ама, си знаела дека милкшејкот е всушност истопен сладолед? :raz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom