Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Да не беше виртуелна, сеа ќе те измочав и у миксер ќе те стаев една недела.
Онака.
Да те мучам.
Пошо сум нервозен и ми се може.
Али ај.
Ваќа ќе си бркам петел.
И ќе ти се заканувам, демек, те боли цеф.

Драга

Денови се одбројуваат. Се си доаѓа на време. Положив личност... оу јеа....
За личност сум особено хепи, посебно зашо го положив од прва. Не многу успеале во тоа. Монт Еверест!
Пуна сум со љубов ко шо Бил Гејтс е пун со пари! Малце поише од него :)
Викенд иде... хе, хе хе хе, хеее а јас развивам раперски способности :)
Надвор врне. А и врнеше цел ден. Љубов е кога се стискате под еден чадор, иако имате два.

мња.

Драга Шенка,
Везам. Везам таааака фино по брадата, вратот, во очите, па се до бурмата :pos:...
Дишам во неговиот шум, по малку.
Не можам да поверувам дека се палам на битолски акцент. Не можам! :pos:Или пак, ова има врска со гласот? Не знам.
Особено што денес прв пат читав текст на радио и не болеше. Како има да се наштелувам за следниот пат, уф!
Flawless. И човече, против американизација зборува човек за кого pattern се преведува како „патерна“. Ново е.

This message was not sent to Br.

Она што некогаш го филозофирав, дека алтруистичната љубов према се и сите, и личната љубов према одредена личност одат заедно, сега го доживувам. Не може човек никого да гледа како душман, ниту непријателот ниту соперникот, а притоа себеси да не си наштети. Нема лоши луѓе на светов, само деца жедни за љубов. Колку само би сакал да кажам или изразам нешто, но како да немам сила сеуште за тоа.

П.С. Хм... да не има пак некоја забуна со некои никови? Овојпат намерно поставена. Мојата забуна беше ненамерна. Само веќе некако не верувам во намерно ненамерно. Овака или онака, се е една поврзаност, па да видиме што ќе испадне. Да сте живи и здрави сите. Еве со тешки маки едно - :)

СЕА И НА ТЕБЕ ЌЕ ТИ СЕ ДЕРАМ ПОШО СИ МНОГУ ГЛУПА И МИ ГО СНЕМА ПРЕХОДНИОТ ПОСТ!!!!
ИДИОТКА ЕДНА!

Ја не ти се дерам.
Нели ме сакаш? <3
Океј ретардосано е ова.
Како и да е. Ако пред неколку постови пишав дека се е ок, го повлекувам назад.
Ништо не е ок. Се е не ок. Се е прелошо. Ништо не е ко што треба. Ништо, ништо.
Сериозно.
Не знам дали ќе претрпам веќе вака. Се надевам ќе ми пројде негативново.
Ама ко шо глеам дека никој не иницира промена, не ќе е на арно.
Многу арно не е на арно. А и на човек му смачува од “доволно“.
Налет и се и се. Искрено се молам да се променат срањата а не да се променам јас.

Со господ напред.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Passed down to you...
4 часа спиен и фактот дека од 8 до 18 бев на проклетава школија, makes me an exausted clever chap. И старословенски. Е тоа е јазик. Скратеници, скратеници и само скратеници. Башка и тоа дека ми се собра сета главоболка наталожена од „ивентиве“ шо ми се дешаваа. Како и да е убао е бе. Нема депресија, no unproducive thoughts... И да... книгата шо ја исчитав по препорака... 2 пати. И ќе забораев... Куче шо лае - не е добро печено - Lao Tse Fu Fo.
So says Saladin...

Се врати од целоноќно журкање, ме гледаше малце чудно, ми рече дека не е пијан, и после заспа вака:
OmX2e.jpg

ДраКа..

Едвај чекам петок, да се журкам на Чорба!
Ќе биде каменко катиќ :)

Да те потсетам дека многу ја сакам сценава (:
Ае демек ќе спијам сеа.

Драга Кајгана ја не ти пишувам често али сум искрен кога ќе ти пишам да ти кажам право вакво пијанство неам доживеано едно 3 - 4 години и чорапите ми копаат на лански расол. Знам дека ќе спијам ко јагне и ме јадат киселини у пичку мајчину. Значи кој филинг е да се наљокаш литро Балнтајнс на клупа и да те накисне дожд и да испушуиш цела кутија Родео и да праиш муабет за глобална економија. Кругот се врти а задоволството е на квадрат или така нешто беше, маме му ебам ова лесковачка е многу вкусна дур ја јадеш али после киселини ќе те изедат и пуваш ко напасена крава.

Хауг.

Го сакам чуството на безстрашност,чуството дека се ке биде ок и кога не се надевам баш најмногу на тоа.
Остануваат уште неколку часови до следниот мој загарантиран успех.:wink:
Wish me luck.
See ya.

Драга К,

денеска решив да забушавам, ќе чмаем дома ама не идем на факултет денеска, едноставно мрза ме фатила.

Тоцку од мене.

Амури

Верувам дека работиве што ми се дешаваат у последно време не се случајни.
А и генерално гледано, ништо не е случајно нели?
Чуден и необичен период.
Не знам дали ми се допаѓа пошто е ново и непознато или пошто е стварно добро м?
New challenge ahead or..?

Некои работи си дојдоа во свој ред, а некои не.
До душа мислам дека тие никогаш нема ни да си дојдат.
Но ќе чекам стрпливо, па ќе видиме:pipi:
Patience...баш тоа што го немам баш во голема мера.

If only...

Драгаа Кајгии :)

Жива сум!!! На напорната недела и се гледа крајот и уставрии испадна дека и не беше толку напорна колку што очекував :) Се надевам дека утрешниот ден нема да ме натера да го променам мислењето. Го знаеш она чувство когаа се убедуваш себеси дека нема повеќе да обрнуваш внимание на ништо? А уствари знаеш дека не е така но сепак уживаш во моментите на привремена исполнетост...Така се чувсвувам јас, и знаеш убаво ми е:pipi: Не знам до кога но сега за сега океј е,ако не друго заслужив мал психички одмор after all shit that were happend :) Во право сум нели? :icon_roll И тоаа ... Отиднав јас сега ^.^ Бај Бај :*

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom