Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д.
денеска нешто си посебно убава :pipi:
што би можело да биде? мх.......

инаку од кога ти немам пишано, знам, длабоко се извинувам.
нови професори, нови правила, нови начини на оценување....бла....бла.....презафатен сум овие недели.
..за фалење нема ништо посебно и тоа е тоа
ај ча0

Многу, ама премногу ја сакам песнава и деновиве ја убив од слушање...

Стварно... what do you say when words are not enough???
Многу добро прашање. Уште боље ќе беше да го знаев одговорот. :toe:

Диар.

On the fourteenth of October,whoever says happy birthday to me or writes anything similar on my facebook wall will have their intestines out and I will probably use them to strangle their entire family.

Thus it is written and thus it shall behove!

Друго,нема.

Кајганче!
Мене ме снемува повремено ама што да праиш, само обавези и обавези:).Убаво се осеќам кога ми е исполнет денот, кога навечер ќе се приберам и од толкав умор ќе си легнам и за неполна минута пропаѓам во длабок сон:).Нормално, ми недостига слободното време за им посветам внимание на сите оние кои што треба, ама конечно се освестив и почнав за промена себе да се ставам почесто на прво место.И да ти кажам, одлично е чуството!
Толку за денес, baci:back:

Поштована Шенка,
:):) Седумнаесет нарачки за 5 дена. Не можам глава да кренам од Хербалајф, а и да можам - не сакам! :)

Башка, се чувствувам како да ќе летнам во секој момент, ептен енергична и ме бомбардираат со комплименти.

Вечерва одам да водам една дискусија. Можностите за дружба, работа, едукација и забава се зголемија 100%.
Am I dreaming? :)

Драга Кајги,

Еее тек сега немам поим што понатаму. Досега мислев дека се` може да се досреди, дека ќе биде поинаку, ама... ај бидна. Колку и да е тешко се надевам дека ќе поминам полесно. Знаев дека ќе испадне вака и пак дозволив нештата да ги водат другите, а не јас. Погрешив кога не требаше! Не требаше да испадне вака. Знам дека ептен ја утнав, знам! а тоа уште повеќе ме убива. Понекогаш имам објаснување, ама еве денес немам сила за ништо, а морам да признаам и изминативе неколку денови не беа најсјајни. Сакав да избегам некаде, ама сите пусти острови биле зафатени, а ми кажаа дека и у пи*ку матер било фул, па сега барам некое местенце кај што ќе можам да се скријам за да си бидам сама и да видам како ќе спасувам глава. Конечно префрлија многу пари, а јас не можам да се израдувам раат. Смачено ми е, да знаеш! Си ја слушам Александра Радовиќ и си се чудам на мојата глупост. Навистина понекогаш заслужувам луѓето да ми направат уште полоши работи. Цело време им солев памет на сите, а за мене сега?! Еее за мене сега каменување треба. Сега се` ми е џабе, отиде се` во провалија. Драга, ми беше роденден, наполнив 27 и почнав да ситнам 28. Сега се навикнувам да кажувам дека имам 27, која глупост ееееј. Можеби ќе успеам некако да ги средам работиве, ама се сомневам. Премногу погрешив, премногу. Жално, но вистинито. `Ко зомби сум станала. Сите ми рекоа дека сум се променила, а најлошо е што никој не може да ми каже в очи дека не им се допаѓа промената. Дечки, знам, не се секирјте, пробувам да ги средам работите. Не знам колку време ќе ми треба, ама планирам да се вратам во нормала. Знаете дека нема уште долго да биде толку лош период, се` поминува, па и ова ќе помине. Само треба малку време за да се помирам со некои грешки. Во последно време многу малку спијам, сонувам лоши работи. Синоќа сум се убила од плачење во сон, а пак уште полошо беше на јаве. Бидна... треба што побрзо да сфатам, да се соочам, оти ако продолжам вака ќе биде лошо, многу лошо. Драга, ај додека не сум забегала уште повеќе да се откачам. Ај да не те гњавам уште, си имаш ти свои маки.

Денес имам неколку песни кои се вртат, едната од нив е оваа.

Поздрав!

п.с. ставрно не ме бива за ништо, многу сум за никаде!
п.п.с. лелеееееее колку коцки имам...

Д.
не планирав да ти пишам ама сестра му од еден член твој ( БОТ) навали да ти пишам па ај еве ќе ти пишувам секој ден и нема да те запоставувам :back:
да ти се пофалам утре не учиме :cug: па вечер ќе имам повеќе време да и посветам на горе наведената личност, заедно со се нејзината мајка.

...ај...

Драга,
одамна ме немаше па ајде да ми ти пишам :)
супер си се чуствувам....веќе 17 дена немам сменето расположение кон полошо..цело време сум насмеана и тресам глупости. Во школо топ тргна....од почеток почнав со 5-ки (A) горда сум си на себе..и така :) утре не учам, дежурна сум и тоа со специјална личност :kesa: се надевам дека топ ќе си поминеме 7 часа :back:

Не знам некако не ми згодно никогаш за ништо не нема одбиено зошто ми е фамилија не само на збор туку и на дело. Јас само треба да се јавам и тој има сите автоплацеви да ги прошета да види цена година колку ги има :icon_lol:.
Сонував дека разменувам некоја валута за нова валута во некоја банкарска институција мислам дека беше, ме заебаа па кренав џева голема се бунев викав, ме избркаа надвор ги натепав тројцата што беа обезбедување и си замнива без пари. Потоа стасав на ќошот накрши трафиката понатаму и таму беа луѓе што ги знаев и посебно братучед ми, не огреа сите силна сончева светлина ама не ми беше жешко, туку беше јасно сончево и пријатно.
Слегов долу објектот од старата болница кај што се имам родено стара барака беше скоро распадната ја исчистиле од тука. Отидов на наплатниот центар го реновираат, батето таму ми рече да си платам на пошта, ај да ти ебам. Па си купив нови бричови за џилет фјужн пауерот па на пошта платив и нагазив долу до фабрика по рефус чоколади. Купив од таму што мислев да купам и таман пред да стасам на плоштад две цајканки плави ме одминаа се напив набрзина вода за да не ми избегаат. Ајдеееееее машки ум и се набљудувам сега себеси што правам, ги гледам кај газот и околу него лисици не носат па се прашував кај му се. Накачив погоре на плоштад две црни цајканки ајдеееееее во рајот сум, изгледа ги сортираат по бојата на косата за во патрола да одат, ја би еурокрем една црна една плава ама да не се мешам во безбедносните прашања сега.
И така толку.

Драга Кајгана
Зошто ништо не испаѓа како што си замислувам јас,зошто

Драга,
овие сигурно не можеле вежбите да ги стават од 18-20, гарант! Во понеделник шатор на грб и таман да си преспијам. Во дворот има убава зелена треви4ка и таман на неа. Нормални ли се бееее???? Па ја 10 саати ли ке дремам? Не, не...
Се нервирам. Многу. Најмногу.
И онака сум малку ми беше па уште и ова...

Ајт. Доста ти е. Те игнорирам. Мрш.

Љубена!
Денес нишо не јадев, биди среќна. Биди многу среќна.
Има надеж за мене дека нема да се напраам стока -.-
И покрај тоа шо не јадам, се осеќам онака...
Многу мрзам коа сум „Онака...“ Dammit! Поубава сум хиперактивна -.-
Знаеш ти многу убао како ми е тоа „Онака...“. Си искусила. Ти сигурно си „Онака...“ коа ти се жалат тука тристаидва твои членои.
И денес читам, пази „Луѓето толку ти се отварале пошо немале на кого да му се отворат у реалниот лајф“ АБЕ АЈДЕ ! (:
Си се отварам ја и сама на себе, не се секирај ти ((((:
Вчера поготову! Аууу! До 5 и нешо не сум можела да заспијам -.-
А брат ми сабајле у 8:52 ме буди. Ми се идеше телефонон ко шо го пишуе саатот на цел скрин, од глаа да му го искршам !
Whateva...си глеам серии по дома, си јадам пуканки, си праам муабет на телефон, си се мачкам со Acidi borici sol. 3% на секои 3 саата...
Досадно ми стана да се распраам на тема дал да идам у школо ил не.
У понеделник концерт сум имала, а ја не ни знаев, Бога ти...
Како и да е.
Ми се спие -.-
Пеколот ќе си ја читам сеа док не заспијам.
Ај <3

Кеј...

Знаеш шо ми се деси вчера?
Си излегов од дома за накај факс во 10 сабајле, а си дојдов дома од факултетски обврски во 23:45.
Полагав статистика и коа ќе го слушнам зборот хипотеза одма прифќам или отфлам нулта...
Здивев веќе. Се испразнив емоционално вечерта, после толку миљони емоции у еден ден...

А денес пак бев од 10 излезена, ама порано се прибрав дома... кај 6:30, машала.
Си полагав и личност и Виктор е душа душлеста. На испит си се изнасмеавме, дојде ни помогна за се... Абе ми идеше да му се џитнам и да го гушнам.
Ама нема шо него да го гушкам, коа си го ијам мечето. Јез да денес воопшто не ме сака.
И така, убаво сабајле и убава вечер имав, време беше :) Сеа 2 дена генерално чистење на куќата пошо мајка иде, па да не се малтретира она... Јез да знам дека ќе напраиви она по нејзино и ја ќе се нервирам, ама ај.

Оди сеа купи ми стан, утре сабајле клучевите да ме чекаат на маса!
Со голем црвен кревет. Фала.

Ех... да знаеш што супа сум си направил, абе ни Хитлер на евреите таква не им давал.... ајт отидов на работа ако преживеам ќе се видиме утре ако не :pop::music5:

Е па не може вечно да сум среќна нели? НЕЛИ?
Мора некој да ми уништи нешто нели? НЕЛИ НЕЛИ?
Премногу сум разочарана. ПРЕМНОГУ!
Некои премногу добро глумат али некои богами и на глума да ги пратиш џабе е.
Си осеЧам депресија у следниов период. Ако ми е кога сум глупичко детенце.

Со многу љубов *Разочараната. *

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom